Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik heb voor de eerste keer iets besteld. Bestellen gaat makkelijk en de levering is vlot.

Prima service en snelle bezorging.

Erg tevreden.

Goed geregeld.

Ik heb alles goed kunnen vinden, bestelling was makkelijk te plaatsen en het was ook snel geleverd. Keurig verpakt in een doos. Ik vond het superhandig! Vooral omdat jullie een tijdje tussen de middag dicht waren en ik dus niet naar de apotheek zelf kon komen.

Mijn bestelling snel binnen en ruime assortiment

Mijn bestelling en bevestiging verliep soepel en snel. Aflevering ook snel en op tijd afgeleverd.

Geleverd wat wij bestelden en op tijd

Geleverd wat wij bestelden en op tijd

Snel, goed verpakt , fijne prijs

Mn bestelling is snel verwerkt. De prijs was prima , de verpakking stevig

uitstekend

De bestelling is op tijd bezorgd en de produkten zijn naar verwachting

Keurig op tijd geleverd

Bestelling is geleverd zoals afgesproken. Keurig dus. En ook de prijs was goed.

Niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling bij benushop nog steeds niet ontvangen

Snel, compleet en goede kwaliteit .

De huisapotheek was snel op orde . Keurig geleverd en bovendien betrouwbare huismerk artikelen . TIP voor BENU: verpak een bestelling als het kan zo plat mogelijk waardoor het door de brievenbus kan. Bij mijn bestelling kon dit. Maar het werd een hoog doosje waardoor de bezorger moest aanbellen en geluk had dat ik er was. Brievenbuspakjes hebben de voorkeur.

Als het kon zou ik het anders doen

Producten zijn helaas niet goedkoop. Ook lastig om te zien welk product bij ons bloedsuikertestapparaatje hoort.

Aanbiedingen vaak niet leverbaar

Wilde producten bestellen die in de aanbieding waren maar die zijn vaak gedurende de actieperiode niet verkrijgbaar. Dit komt vaker voor. Ook geen optie om ze vast te bestellen zodat ze later bezorgd gaan worden voor de actieprijs. Jammer. Ze promoten het gebruik van online bestellen maar in dit soort gevallen moet je dan toch weer naar de winkel of apotheek.

Slechte service

Vitamine besteld 1+1 gratis Nou dat werkte niet dus bij stuks gewoon 2 betalen bij het afrekenen op hun site Toen ik daarover mailde kreeg te horen dat ik er 2 moest aanklikken maar zoals ik al zei bij 2 rekent hij ook 2 maar totaal geen compensatie!

Makkelijk en overzichtelijk

Fijne website, bestelling verliep voorspoedig. Helaas 1 artikel achter af niet leverbaar, daar zit ik nog op te wachten…

Eerste keer hier besteld: snel geleverd, goed verpakt.

Top aanbiedingen

Kocht davitamon energie boost bruistabletten, normaal bij Kruidvat 9.99 en hier gekocht 2 voor 10 euro geweldig

Doet wat men moet doen

Goed op de hoogte gehouden van de levering en vlot geleverd.

Voldoende.

Process was goed behalve de levering

Het duurde langer of niet op de hoogte was de gang van zaken, ik had geen haast maar toch.

Kortingsbonnen werkt niet

Teleurstellend

nette levering

snelle afhandeling en nette communicatie over nalevering

Ivm corona besteld op de webshop, levering verliep voorspoedig.

snelle afhandeling en correct

geen melding

Gewoon gemakkelijk en prima geleverd

TOP

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!