Het is heel makkelijk besteld.
Dank voor uw feedback! Fijn dat u het bestellen via onze webshop eenvoudig vond.
Met de app en de overzichtelijke site eenvoudig te bestellen wat ik zoek.
Hartelijk dank voor uw review! Geweldig dat de MijnBENU app en website het makkelijk maken om snel te vinden wat u zoekt.
Dank voor uw positieve feedback! Fijn dat u onze webshop betrouwbaar ervaart.
Helaas is er met mijn pakket iets misgegaan. Prima opgelost door vriendelijk personeel.
Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het pakket niet in de apotheek geleverd is. Wij zullen intern onderzoeken wat er met het pakket is gebeurd en hebben inmiddels een gepaste oplossing aangeboden. Nogmaals, sorry!
Originele beoordeling
Er was geen pakket, erg vervelend dus.
Kwalitatief uitstekend artikel binnen enkele dagen correct geleverd bij apotheek.
Hartelijk dank voor uw review! Fantastisch dat het artikel correct en binnen enkele dagen bij uw apotheek is geleverd.
DPD zegt dat het bij mij gebracht is maar heb niets ontvangen dus ik heb ook nog niets van jullie gekregen. Waarschijnlijk niet jullie fout maar ik ben de dupe
Bedankt voor het schrijven van een review. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en is uw pakket inmiddels terecht. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak.
Originele beoordeling
Goede webshop, snelle levering, plus een gratis product om uit te proberen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze webshop, de snelle levering en het gratis product om uit te proberen. We waarderen uw aanbeveling zeer.
goed verzorgd en verpakt
Dank voor uw positieve feedback! Geweldig dat de bestelling goed verzorgd en netjes verpakt was.
De webshop mag nog wat verbeterd worden, maar de producten zijn goed. De levertijd via mijn eigen apotheek duurde wel lang.
Dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over de producten. Uw pakket is binnen 2 werkdagen geleverd in de apotheek. Dit heeft te maken met de drukte rondom onze Black-Friday periode. Mijn excuses voor het ongemak.
Duimpje omhoog
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat alles naar wens was.
Overzichtelijke webshop, goede producten, snelle levering en goede service.
Dank voor uw positieve feedback! Fantastisch dat u tevreden bent over onze overzichtelijke webshop, de producten, snelle levering en service.
Mijn BENU-medicatie was opeens gestopt.
Dank voor uw bericht. Het spijt ons dat uw medicatie onverwacht is gestopt. We nemen dit zeer serieus en adviseren contact op te nemen met uw apotheek zodat dit direct opgelost kan worden. Onze excuses voor het ongemak.
Betrouwbare webwinkel, snelle levering.
Hartelijk dank voor uw review! Geweldig dat u onze webwinkel betrouwbaar en snel leverend ervaart.
Vriendelijk personeel. Snel geholpen!
Dank voor uw feedback! Fantastisch dat u snel en vriendelijk geholpen bent door ons personeel.
Snel en goedkoop prijs met goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de prijs, kwaliteit en snelheid van levering.
Bestelling vlot geregeld en bezorgd
Dank voor uw review! Geweldig dat uw bestelling vlot geregeld en bezorgd werd.
Product snel geleverd
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en de snelle levering. We waarderen uw aanbeveling zeer.
Een standaard verkrijgbaar product deed er een week over om geleverd te worden. Een ander product was zoek in mijn apotheek, waarbij het personeel hun onvermogen om het te vinden bij mij neerlegde (weet u zeker of u het hier besteld heb, na een afhaalbericht in de mail, alsof ik een domme kleuter was...) Bovendien is het niet uit toeleggen dat ik voor zowel de mijn Benu omgeving en de webshop GESCHEIDEN accounts moest aanmaken. Volstrekt overdreven complex. BENU, zeer veel verbeter punten dus.
Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring niet positief was en dat u problemen heeft ondervonden met zowel de levering als het accountproces. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen intern bekijken hoe we dit kunnen verbeteren. Onze excuses voor het ongemak.
Snelle levering, goede prijs
Hartelijk dank voor uw review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de snelle levering. We waarderen uw aanbeveling zeer.
Snelle levering en alles in orde ontvangen
Dank voor uw positieve feedback! Fijn dat alles in orde was en dat de levering snel verliep. Uw aanbeveling stellen wij zeer op prijs.
De producten zijn goed en snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat de producten snel en correct geleverd zijn en dat u tevreden bent.
Tevreden met de dienstverlening
Dank voor uw feedback! Fantastisch dat u tevreden bent met onze dienstverlening.
Careful packaging, quick shipping, pen arrived in good condition. I'm satisfied
Thank you very much for your review! We're glad that the order was carefully packaged and delivered quickly, and that everything arrived in good condition.
Het duurde wel 5 dagen voor dat de bestelling werd afgeleverd
Dank voor uw feedback! Fijn dat u snel het gewenste artikel kon vinden. We begrijpen dat de levertijd van vijf dagen langer was dan u misschien verwachtte tijdens onze Black-Friday drukte en nemen dit mee om de ervaring te verbeteren.
Scherpe prijzen en aanbiedingen. Super snelle levering.
Hartelijk dank voor uw review! Geweldig dat u tevreden bent over ons assortiment, de scherpe prijzen en de snelle levering.
Postbus 75
3600 AB Maarssen
In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!