Super goed

Super goed

Precies het goede produkt wat ik nodig had.En goede produkt omschrijving.

prima service

Besteld online en goed contact en levering

Heel tevreden

Goed en snel geholpen

Elke 3 maanden kalktabletten nodig. Goed product, altijd voorradig en bovenal snelle levering.

Handig en snel.

Goed en vriendelijk te woord gestaan

Ik ben vriendelijk behandeld en men nam de tijd om mij te bedienen.

Laat bezorging

Te laat bezorging er staat volgend dag in huis maar helaas dit is al de 2 de x bijna 1 week gewoon zitten wachten

Super fijn

Super blij

Snel en correct

Snel en correct

Snel,handig

Snelle levering Handig dat je het bij een apotheek in de buurt gratis kunt ophalen

Makkelijk en snel

Overzichtelijke website, snelle levering, erg tevreden

Prima.

Vlotte en keurige levering van het bestelde artikel.

Alles oké, geen opmerkingen

Slechte afhaalservice

Bestellingen kunnen niet in de kluis worden afgeleverd. Waardoor je veroordeelt bent tot de zeer beperkte openingstijden.

Doen wat ze zeggen

Zie boven

Jammer

Blijkt dat in de winkel 50% korting op het product wordt gegeven. Op jullie webshop alleen op het 2e product. Ik vind dat je ervanuit mag gaan dat dat gelijk is

Snelle levering.

Spullen besteld, spullen gekregen

Helemaal hartstikke mooi

alles prima

heldere site, snelle levering.

Simpel bestellen en afhalen bij Benu

Levering duurt wel wat lang

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!