Goede levering

Bestellen en bezorgen zijn goed

Op tijd geleverd duidelijke omschrijving en de voeten crème gewoon goed

Zeer tevreden.

De broekjes zijn precies op maat

Papieren washandjes prettig in gebruik

Plus snelle bezorging

Everything okay

Thank you for fast delivery ☺️

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Via zoeken op google kwam ik op deze website terecht. Ze hadden wat ik zocht en tegen een lagere prijs dan andere aanbieders. Dus besteld. Het bestel-, betaal- en leverproces ging makkelijk en soepel. Vlotte levering. Ik geef geen 10 omdat ik dat nooit doe. Maar ik zal een volgende keer zeker kijken of zij hetgeen hebben wat ik zoek.

Uitstekend alleen de beoordeling achteraf vind ik er over.

Snel en goed geleverd

Top Apotheek

Wordt er altijd redelijk snel en vriendelijk geholpen

Bestelling was niet goed

Bestelling was niet goed ik heb contact gehad met de app maar zou nieuwe gestuurd worden andere typen maar niks ontvangen en geen bericht meer meegaat

Goede producten

Overzichterlijk

Oké!!

Goed!

goed en snel geleverd

Bestellen een fluitje van een cent en snel geleverd

Snel beschikbaar

Ophalen dicht bij huis

Tevreden met de gedeeltelijke levering

uitmuntend

prima en snel geholpen

prima service

Kon niet kiezen voor afhalen

Tijdens het plaatsen van de bestelling was het niet mogelijk om te kiezen voor ophalen bij afhaalpunt. Dus dan komen ze weer een paar keer voor niets bij mijn voordeur voordat ik het pakket daadwerkelijk kan afhalen. Zeer frustrerend. Uiteindelijk heb ik het pakket in goede orde ontvangen.

uitstkende service

Duidelijke site en snelle verzending

Lange wachttijden

Ik had een internet bestelling af te halen. Moest lang wachten want geen aparte afhaal procedure. Ik zou adviseren afhalen van internet bestellingen altijd voor te laten gaan want hoeft alleen maar uitgereikt te worden.

Ben zeer tevreden over de producten

Goede producten

Product binnen 2 dage ontvangen

Gewoon goed

Snelle levering.

Goede service en goede uitleg.

Prima webshop

overzichtelijk om te bestellen , levering volgens afspraak

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!