Lekker kort maar zeker krachtig Bertus, bedankt! ^Youssra
Snel en correct bezorgd
Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten Saskia! ^Youssra
Originele beoordeling
Het kan gebeuren maar veel gedoe voor mij met retourzending waarvoor ik 4 km verderop naar het dorp moet.
Pillen snijder aangeschaft voor m'n schoonmoeder van 89. Grote Pillen passen sowieso niet en bij de "normale " brak de deksel na 1x drukken. En echt niet omdat m'n schoonmoeder nou zoveel kracht zette, want niet voor niks een Pillen snijder aangeschaft.
Bedankt voor je review en het delen van jullie ervaring Nancy. Het spijt ons te horen dat de pillensnijder niet aan je verwachtingen voldeed, vooral gezien het gemak dat het zou moeten bieden. Ik zal dan ook meteen een mail naar u sturen voor een passende oplossing.
Goed alleen niet fijn dat ik nu voor de vierde x de mail krijg om beoordeling te sturen !!! Heel vervelend
Bedankt voor je feedback AME! Het spijt ons dat je deze e-mail meerdere keren hebt ontvangen, dat is zeker niet de bedoeling. We zullen dit verder bekijken en ervoor zorgen dat je niet meerdere keren een beoordeling hoeft te geven. ^Youssra
Alles goed geregeld, behalve het afhaaladres had een verkeerde openingstijden op de website staan. Daar aangekomen heb ik een half uur moeten wachten omdat de openingstijden waren aangepast vanwege personeelstekort. Goed dat het op de deur vermeld staat, maar pas dan ook de tijden op de website aan. Dat komt niet klantgericht over.
Bedankt voor je feedback Jack! Wat vervelend om te horen dat de openingstijden niet correct waren op de website en dat je hierdoor moest wachten. Ik begrijp dat dit niet gewenst is en nemen je opmerking serieus. We zullen ervoor zorgen dat de openingstijden op de website snel worden aangepast. Bedankt dat je ons hierop hebt gewezen, we hopen je de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. ^Youssra
Easy to find stuff (I did know what I wanted and was looking for). Fast delivery. Everything in perfect condition.
We're happy to hear that you found everything easily and that the delivery was fast and everything arrived in perfect condition Lisa. We appreciate your feedback and hope to serve you again soon! ^Youssra
Online product besteld en ‘n dag later reeds geleverd bij BENU apotheek in Haren. Makkelijker kan ‘t niet. Top!
Bedankt voor je geweldige review Nicolette! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel en makkelijk geleverd werd bij de BENU Apotheek in Haren. We zijn blij dat je tevreden bent. ^Youssra
Prijs-kwaliteit verhouding is prima
Goed om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding prima is Jan. Bedankt! ^Youssra
Goede en snelle service met correcte levering
Bedankt voor je positieve beoordeling en de complimenten C.M! ^Youssra
Snel en goed geleverd. Prima assortiment
Geweldig cijfer Rob, bedankt hiervoor! ^Youssra
Ik vind dat best wel snel klaar lag mijn bestelling
Bedankt voor het mooie cijfer en complimenten Joy. ^Youssra
Ideaal winkelen, omdat in de apotheek niet altijd alle producten aanwezig zijn.
Wat leuk om te horen dat je zo gemakkelijk gebruik kunt maken van onze aanbiedingen en het ideale winkelgemak ervaart Caroline. We staan altijd voor je klaar bij de BENU Webshop. ^Youssra
Snelle levering en heldere info over status Ahalen ging ook makkelijk
Bedankt voor je positieve review Ilja! We zien je graag terug in de BENU Webshop. ^Youssra
Ivm een staaroperatie wilde ik een druppelbril aanschaffen. Onze eigen Benu apotheek in Westerbork had deze niet. Ik moest online be-stellen. Dat heb ik gedaan maar daarbij had ik niet de keuze dit in Westerbork af te halen. Afhalen in Assen of Emmen; lastig als je door staaroperatie niet mag autorijden. Keuze moest dus bezorging worden. Extra kosten 3,95. Apotheek in Westerbork had me hier minimaal voor moeten waarschuwen. Nog veel beter was geweest dat zij het voor mij zouden bestellen. Dat was pas service geweest.
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring Sandra. Ik begrijp dat het vervelend is dat je de druppelbril niet bij je eigen BENU Apotheek in Westerbork kon afhalen. Op dit moment zijn nog niet alle BENU Apotheken een afhaallocatie voor online bestellingen. We nemen je feedback mee, zodat we onze service verder kunnen verbeteren. ^Youssra
Vriendelijke en deskundige medewerkster
Wat goed om te horen dat je goed geholpen bent door onze vriendelijke en deskundige medewerkster Gert! ^Youssra
Duidelijke webshop.
Wat een leuke beoordeling Betty! Fijn om te horen dat je vertrouwen hebt in BENU en de webshop als duidelijk ervaart. ^Youssra
Snel en eenvoudig te bestellen.
Bedankt voor je positieve review Henk! Fijn om te horen dat het bestelproces snel en eenvoudig was. Hopelijk tot de volgende keer in de BENU Webshop. ^Youssra
Mijn bestelling kwam keurig verpakt en op tijd aan. Alleen jammer dat er twee dagen tussen bestelling en levering zitten. Verder tevreden.
Fijn om te horen dat je bestelling goed verpakt en op tijd is aangekomen. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het optimaliseren van ons verzendproces, zodat je in de toekomst je bestelling eerder in huis hebt C.J. ^Youssra
Redelijk vlotte levering via BENU-apotheek zonder verzendkosten. Wel ff ophalen.
Bestellen gaat snel. Helaas kon de apotheek mijn pakje niet in de medicatiekluis stoppen. Het beleid: “we mogen uw pakje niet openmaken” Dat is wel heel erg achterhaald. Zat alleen vit.D + paracetamol in. Haal je ze eruit en stop je ze in de kluis, dan kan ik ze na werk ophalen. Veel te moeilijk gedacht.
Bedankt voor je feedback C. Het beleid rond medicatiekluizen is inderdaad bedoeld om de privacy en veiligheid te waarborgen, maar we begrijpen dat het in dit geval misschien als te strikt voelt. We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om te kijken of we hierin flexibeler kunnen zijn in de toekomst. ^Youssra
Leuk dat er een sample van Vichy bijgeleverd was. Het voelde als een klein cadeautje.
Wat een leuke review, bedankt hiervoor Linda. Fijn om te horen dat je blij was met de vlotte levering én het extraatje van Vichy. We hopen dat je het sample fijn vindt en zien je graag weer terug in de BENU Webshop. ^Youssra
Product doet wat het beloofd, snel resultaat.
Fijn om te horen dat het product doet wat het belooft en je snel resultaat hebt ervaren Frederica. ^Youssra
Netjes en snel geleverd
Bedankt voor je positieve review Gerry. ^Youssra
Ik woon in Steenwijk bijna 3 jaar. Ik ben helemaal tevreden met BENU apotheek. Vriendelijke personeel, geen probleem met medicijnen ontvangen wat is nodig .Dat is belangrijk! Alles prima!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met BENU apotheek Steenwijk Nana. We hopen je nog lang van dienst te mogen zijn. ^Youssra
Kom al jaren (ruim 20) in deze apotheek en iedere keer kom ik tevreden en wat wijzer er vandaan.
Het is geweldig om te horen dat je al meer dan 20 jaar tevreden bent met onze service Anne-Mariken! We hopen je nog vele jaren te mogen blijven helpen. ^Youssra
Postbus 75
3600 AB Maarssen
In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!