Prima webshop

overzichtelijk om te bestellen , levering volgens afspraak

Goede aanbieding van Eucerin. Correct geleverd.

Tijdig en correcte levering

Goed product geleverd op gevraagde plek zonder hier verder achteraan hoeven te gaan.

Snelle afhandeling

Goed geholpen

Best goed, maar trage levering

Wat we besteld hadden is netjes geleverd, maar het duurde wel veel langer dan ze zelf zeiden. Kreeg na een dag of 4 à 5 een mail dat er door grote drukte bij PostNL vertraging in de levering was (Moederdag problemen?) en dat er voor een volgende bestelling 10% korting zou worden gegeven. In dezelfde tijd had ik ok bij andere webshops bestellinge lopen en die kwamen allemaal wél zonder vertraging binnen. Dus....?

Niks mis mee

De bestelling bij BENU was simpel en eenvoudig wat door de webshop prima is opgepakt.....geen klachten hier

Prima contact en goede levering. Echter, alleen heel jammer dat de bezorging (DPD) lang op zich liet wachten

Levering duurde nogal lang

Na de bestelling duurde het anderhalve week voor levering. aan de lange kant.

duidelijke webshop

overzichtelijk, levering had alleen wel iets sneller gemogen.

Makkelijk en snel.

Besteld, levering snel, opgehaald bij een Denu apotheek.

Uitmuntende service

Alle producten netjes en snel geleverd.

Goes Mooi

Prima service en duidelijke communicatie

Prima service en duidelijke communicatie, op tijd en juist geleverd, betrouwbaar

Slecht

Vind t maar een matige webshop, verzenden duurt een aantal dagen maar wat ik het slechtste vind is dat de prijzen online anders zijn dan in DEZELFDE winkel. Hoe dan? Je winkel heet letterlijk benu. Echt ongelooflijk. En wat ik ook schandalig vind is dat je niet contant kan betalen, welke idioot bedenkt dit? T is toch gewoon een betaalmiddel. Nou dat was m, fijne dag groetjes

Voldoende

Producten werden later bezorgd dan was afgesproken.

Verzending duurt te lang

Mijn verkoudheid was al over toen mijn rhino horn eindelijk aankwam, meer dan een week later. Geen communicatie daarover, alleen achteraf een mail met 10% korting voor de volgende keer. Optimistisch gedacht dat ik daar nog ga bestellen.

Goed maar kan beter

De producten waren door drukte bij de bezorger veel later als gehoopt/gedacht. (Nu weet ik ook dat sommige artikelen gewoon wat lastiger leverbaar zijn dus bestel ik op tijd) Op zich niet erg, als je het maar weet. En ik wist het omdat er toevallig ook via deze bezorger iets onderweg was. Via die partij al 2 of 3 dagen eerder een melding ontvangen van de vertraging. Wel later een nette mail met excuses voor de vertraging ontvangen. Dus enig aandachtspuntje, stuur iets eerder een mailtje als er iets is.

gedeeltijd goed

Ik wilde mijn apotheek wijzigen en dat lukte niet omdat ik dan een verhuizing in moest vullen terwijl ik niet verhuisd ben. Ik zag geen andere mogelijkheid om mijn apotheek te wijzigen.

Overzichtelijk en snel bestellen

Goede site met overzicht, hetgeen eenvoudig bestellen maakt!

Goed vetzorgd

Goed verzorgd

Snel geleverd!

Prima prijs voor dit artikel. Snel geleverd.

Jammer maar helaas

Ik had twee bestellingen geplaatst op 5 en 6 mei die om onduidelijke redenen pas (bijna) een week later zijn bezorgd. Kreeg nog wel een mailtje van Benu dat er door onvoorziene drukte bij PostNL vertraging was opgetreden. Gelukkig had ik geen direct nodige medicijnen besteld, maar van een webshop van een apotheker verwacht je adequate service en dienstverlening, jammer maar helaas zeggen we dan.

Had van een gerenommeerd bedrijf meer service verwacht

Duurder dan andere aanbieders van hetzelfde product. Ruim een week moeten wachten op bezorging. Correcte communicatie dat wel.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!