overzichtelijk om te bestellen , levering volgens afspraak
Bedankt voor het mooie cijfer Arie. ^Youssra
Goede aanbieding van Eucerin. Correct geleverd.
Wat leuk om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze Eucerin actie Marijke! We hopen je terug te zien bij de BENU Webshop. ^Youssra
Goed product geleverd op gevraagde plek zonder hier verder achteraan hoeven te gaan.
Bedankt voor je mooie beoordeling Jo! Fijn om te horen dat de levering vlot en correct is verlopen en dat het product naar wens was. ^Youssra
Goed geholpen
Super om te horen dat je goed geholpen bent Rob. ^Youssra
Wat we besteld hadden is netjes geleverd, maar het duurde wel veel langer dan ze zelf zeiden. Kreeg na een dag of 4 à 5 een mail dat er door grote drukte bij PostNL vertraging in de levering was (Moederdag problemen?) en dat er voor een volgende bestelling 10% korting zou worden gegeven. In dezelfde tijd had ik ok bij andere webshops bestellinge lopen en die kwamen allemaal wél zonder vertraging binnen. Dus....?
Bedankt voor het schrijven van een review Marius. Ik begrijp dat het vervelend is dat je bestelling later aankwam dan verwacht. Zoals aangegeven in onze e-mail, had PostNL te maken met grote drukte, wat op sommige locaties tot vertragingen heeft geleid. Ieder sorteercentrum van PostNL heeft zijn eigen depot en verwerkingscapaciteit. Dit kan verklaren waarom sommige pakketten (zelfs als ze later zijn besteld) toch eerder zijn geleverd dan andere. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat de kortingscode voor je volgende bestelling dit enigszins goedmaakt. ^Youssra
De bestelling bij BENU was simpel en eenvoudig wat door de webshop prima is opgepakt.....geen klachten hier
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling Nicole! Fijn om te horen dat het bestelproces soepel en eenvoudig is verlopen. ^Youssra
Prima contact en goede levering. Echter, alleen heel jammer dat de bezorging (DPD) lang op zich liet wachten
Bedankt voor je review en je eerlijke feedback J. PostNL had inderdaad te maken met grote drukte bij het sorteren van de pakketten, waardoor er helaas flinke vertraging is ontstaan. Mijn excuses hiervoor. Wij hebben onze klanten hierover per e-mail geïnformeerd, inclusief onze oprechte excuses en een kortingscode voor een volgende bestelling. We hopen dat dit eenmalig was en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. ^Youssra
Na de bestelling duurde het anderhalve week voor levering. aan de lange kant.
Bedankt voor je review Marian. Dit is zeker aan de lange kant en uiteraard niet gebruikelijk bij de BENU Webshop. Wegens vertragingen bij het sorteercentrum heeft uw bestelling een flinke vertraging opgelopen. Sorry hiervoor! Wij hopen dat we je goed tegemoet zijn gekomen. ^Youssra
overzichtelijk, levering had alleen wel iets sneller gemogen.
Bedankt voor je eerlijke beoordeling en feedback Astrid. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het optimaliseren van het verzendproces zodat je in de toekomst je bestelling sneller in huis hebt. ^Youssra
Besteld, levering snel, opgehaald bij een Denu apotheek.
Wat leuk om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van de optie om je bestelling kosteloos in een van onze BENU Apotheken op te halen Denny. Zien we je binnenkort terug op de webshop? :-) ^Youssra
Uitmuntende service
Wauw, wat een geweldig compliment Regilio! ^Youssra
Alle producten netjes en snel geleverd.
Goed om te horen dat je bestelling netjes en snel is geleverd Marielle. ^Youssra
Goes Mooi
Bedankt voor het mooie cijfer Mohammed! ^Youssra
Prima service en duidelijke communicatie, op tijd en juist geleverd, betrouwbaar
Bedankt voor je positieve review Ronald! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We hopen je graag terug te zien bij de BENU Webshop. ^Youssra
Vind t maar een matige webshop, verzenden duurt een aantal dagen maar wat ik het slechtste vind is dat de prijzen online anders zijn dan in DEZELFDE winkel. Hoe dan? Je winkel heet letterlijk benu. Echt ongelooflijk. En wat ik ook schandalig vind is dat je niet contant kan betalen, welke idioot bedenkt dit? T is toch gewoon een betaalmiddel. Nou dat was m, fijne dag groetjes
Producten werden later bezorgd dan was afgesproken.
Bedankt voor je feedback Jolanda. Het spijt ons dat de producten later zijn bezorgd dan afgesproken. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen je opmerkingen mee om onze service te verbeteren. ^Youssra
Mijn verkoudheid was al over toen mijn rhino horn eindelijk aankwam, meer dan een week later. Geen communicatie daarover, alleen achteraf een mail met 10% korting voor de volgende keer. Optimistisch gedacht dat ik daar nog ga bestellen.
Bedankt voor je review. Ik begrijp dat het erg teleurstellend is dat je bestelling pas aankwam nadat je er eigenlijk niets meer aan had. De vertraging is veroorzaakt door onverwachte drukte bij PostNL, iets waar we helaas geen directe invloed op hebben. Toch hadden we je hier eerder en beter over moeten informeren, dat nemen we zeker mee als verbeterpunt. Jammer dat dit je vertrouwen heeft geschaad. We hopen dat we je in de toekomst toch nog een betere ervaring kunnen bieden bij de BENU Webshop. ^Youssra
Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering! ^Youssra
De producten waren door drukte bij de bezorger veel later als gehoopt/gedacht. (Nu weet ik ook dat sommige artikelen gewoon wat lastiger leverbaar zijn dus bestel ik op tijd) Op zich niet erg, als je het maar weet. En ik wist het omdat er toevallig ook via deze bezorger iets onderweg was. Via die partij al 2 of 3 dagen eerder een melding ontvangen van de vertraging. Wel later een nette mail met excuses voor de vertraging ontvangen. Dus enig aandachtspuntje, stuur iets eerder een mailtje als er iets is.
Vervelend dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht Marco. De vertraging was inderdaad het gevolg van drukte bij de bezorgdienst, en we begrijpen dat het prettiger is om daar eerder over geïnformeerd te worden. Fijn dat je onze latere mail met uitleg en excuses hebt ontvangen. Je suggestie om in zo’n geval sneller een melding te sturen nemen we zeker mee, dank daarvoor. ^Youssra
Ik wilde mijn apotheek wijzigen en dat lukte niet omdat ik dan een verhuizing in moest vullen terwijl ik niet verhuisd ben. Ik zag geen andere mogelijkheid om mijn apotheek te wijzigen.
Bedankt voor je beoordeling Tineke. De BENU Webshop kan je uitschrijving en inschrijving voor de apotheek niet doorzetten. Je kunt je uiteraard laten uitschrijven bij een BENU apotheek en vervolgens inschrijven bij de juiste BENU Apotheek. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende apotheek. Mocht je nog vragen hebben, mag je altijd een mail sturen naar [email protected]
Goede site met overzicht, hetgeen eenvoudig bestellen maakt!
Hartelijk dank voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je onze site als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaart Dick. ^Youssra
Goed verzorgd
Fijn om te horen dat je bestelling goed is verzorgd B.J. We zien je graag terug bij de BENU Webshop. ^Youssra
Prima prijs voor dit artikel. Snel geleverd.
Bedankt voor je positieve beoordeling CH. ^Youssra
Ik had twee bestellingen geplaatst op 5 en 6 mei die om onduidelijke redenen pas (bijna) een week later zijn bezorgd. Kreeg nog wel een mailtje van Benu dat er door onvoorziene drukte bij PostNL vertraging was opgetreden. Gelukkig had ik geen direct nodige medicijnen besteld, maar van een webshop van een apotheker verwacht je adequate service en dienstverlening, jammer maar helaas zeggen we dan.
Bedankt voor je uitgebreide feedback George. Ik begrijp heel goed dat je teleurgesteld bent over de vertraagde levering. De vertraging was inderdaad het gevolg van onverwachte drukte bij PostNL, iets waar we helaas geen directe controle over hebben. Toch vinden we het vervelend dat dit ten koste is gegaan van je ervaring met onze service. Als BENU Webshop streven we altijd naar een betrouwbare en tijdige levering, en het is jammer dat dat in dit geval niet is gelukt. ^Youssra
Duurder dan andere aanbieders van hetzelfde product. Ruim een week moeten wachten op bezorging. Correcte communicatie dat wel.
Bedankt voor je feedback Colinda. Ik begrijp je teleurstelling en ik vind het vervelend dat je bestelling langer op zich heeft laten wachten. De vertraging is helaas ontstaan door omstandigheden bij PostNL, waar wij zelf weinig invloed op hebben. We hopen uiteraard dat dit eenmalig was en in de toekomst niet opnieuw zal gebeuren. Wel fijn om te horen dat je onze communicatie als correct hebt ervaren. ^Youssra
Postbus 75
3600 AB Maarssen
In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!