Snelle en zorgeloze dienst

Grote keuze, goed prijsniveau, snelle levering,

tevreden

tevreden

Netjes

snelle en goede levering

Bestelling verzonden in veel te grote doos

Met een beetje aanpassen zou mijn bestelling volgens prima per post kunnen worden verstuurd. Bespaart papier/karton en bezorgkosten!

Prima en snel geregeld!

Prima en snel geregeld.

klantvriendelijkheid

slechte klantvriendelijkheid bij BENU Loudon ik wordt afgesnauwd waar ik als klant niet op zit te wachten

goede kwaliteit

goede server

overzichtelijk

de bestelling ging gemakkelijk , en de levering va de producten ging snel , werd constant op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was .

Goede apotheek

Al jaren fijne ervaringen met deze Apotheek. Vriendelijk personeel en goede afhandeling van alles wat je er nodig hebt

Goede en snelle service

Goed geregeld

Correct en overzichtelijke mails

Super heel erg goed

Geleverd volgens plan zonder problemen.

Nogal een gedoe

De medewerkster van de apotheek was zich er helemaal niet van bewust dat de apotheek ook afhaaladres was van de webshop. Ze wilde weten of ik ingeschreven stond bij de apotheek, wie het product had voorgeschreven. De afhaalcode die ik had gekregen vond ze onzin. Het duurde een hele tijd voordat ze samen met een collega het pakje had gevonden.

Ben tevreden over levering

Het verliep allemaal volgens afspraak

Keurig volgens afspraak geleverd

Gewoon zoals verwacht

Gewoon goed zoals verwacht

Snelle en goede service

Ik bestel incontinentie materiaal voor mijn moeder in Ammerstol en ben tevreden over de levering en het contact met de medewerkers via de telefoon

Vlotte en goed verpakte aflevering

Ik heb voor de 1e keer een bestelling bij de Benu webshop gedaan en dit verliep vlot en eenvoudig. Het is een prima en overzichtelijke webshop.

Goedkoper online bestellen

Mijn bestelde product was online goedkoper dan in de winkel, echter in de winkel kon ik hetzelfde product niet kopen voor die prijs.

Levering zoals je die verwacht.

Bestellen, betaling en levering: àlles verliep soepel.

Álles wat ik verwachtte was zo

Op tijd en snel. Schappelijk geprijsd. Hier was middel op voorraad wat overal op was! Fijn...

Tevreden

Goede services

Goed verzorgd

Goed verzorgd en op tijd geleverd.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!