Vlugge bezorgen

Ben heel tevreden over de site en ook over de snelle levering

Duidelijk efficient.

Snelle levering en goede producten

Ik vind dit een goed bedrijf heeft snelle levering em soms goede aanbiedingen voor een leuke prijs

goed geregeld!

Kijken, kopen en op tijd ontvangen!

Snel deskundig geholpen

Ik vind benu goede apotheek en goede service

perfect

Snelle perfecte levering

Het opnieuw inloggen had even wat haken en ogen maar toen dat gelukt was ging het heel eenvoudig

Bestelling is na 1 dag binnen

Vlot binnen en mooi product

Apotheek gesloten

Apotheek was een week gesloten toen ik mijn pakketje wilde afhalen. Ivm zieken en vakantie van personeel. Na bellen met dichtstbijzijnde andere BENU apotheek waar mijn pakketje is lag het zonder verdere info daar. Hadden ze ook even kunnen doorgeven via mail! Was de eerste bestelling bij BENU maar voorlopig ook de laatste!

Super goed.

Snel geleverd. En de Prijs kwaliteit is ook uitstekend.

Top!!

Blij mee en snel bij mij thuis geleverd.

Fantastich

Fijne webshop. Veel te kiezen. Goede service. Een échte aanrader!

Een zeer positieve ervaring

Overzichtelijke site, zoeken gaat perfect. Zeer goede prijzen; zelfs de helft goedkoper dan mijn eigen apotheek. Bestellen betalen gaat makkelijk. Snelle levering!!

Snelle levering. Niet te vergeten, mooie kortingen. En een update van de bestelling. Dank Benu

Snelle goede levering

Goede prijs, snelle levering en de producten die ik gewend ben, zonder de deur uit te moeten gaan!

prima valt mee

makkelijk producten te vinden ,

Nette en juiste levering.

Bezorging niet echt snel.

Wel goeie webshop maar bezorging is vaak later dan wordt aangegeven. Vaak oorzaak zgn. door Post.NL maar andere leveranciers komen bij mij wel op tijd.

was de eerste keer dat ik besteld had

Ik bestelde de dingen waar ik normaal veel moet voor betalen,nou met de kortingen was ik heel goedkoop uit. Hopelijk komen die dingen die ik nodig heb vaker in de aanbieding. Het bestellen geen heel makkelijk,en 3 dagen erna kon ik het afhalen in mijn apotheek.

Ik koop graag bij Benu omdat het vertrouwd is

Makkelijke website en eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Mooie prijzen en aanbiedingen. Snelle afhandeling en de producten zijn perfect zoals ik ze graag heb.

Vlotte levering na een bericht dat er vertraging was vanwege de grote vraag naar mijn product. Daar was kennelijk geen sprake meer van. Ze hebben er dus hard aan gewerkt om de achterstand in te halen. Super!

Makkelijk en snel

Prima overzichtelijke website, gemakkelijk bestelproces. Had mijn bestelling laten bezorgen bij mijn eigen Benu apotheek. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Bestelde spullen na 3 werkdagen ontvangen.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!