Produkten 2 dagen te laat!
Bedankt voor je feedback Ivo. Vervelend om te horen dat je bestelling twee dagen te laat is aangekomen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij zullen intern uitzoeken waar dit aan heeft gelegen. ^Youssra
De bestelde producten werden snel en discreet verzonden.
Bedankt voor je fijne review Theo! Goed om te horen dat de levering snel en discreet is verlopen. Graag tot een volgende keer bij de BENU Webshop. ^Youssra
Bedankt voor het mooie cijfer AG. ^Youssra
Product besteld en laten afleveren bij een Benu apotheek.in de buurt. Na een paar dagen daar kunnen afhalen. Het enige kleine minpuntje is dat de Benu apotheek bij mij in de buurt, alleen door de weeks open is, je kunt dus niet in het weekend ophalen.
Bedankt voor je review Rene! Fijn dat het afhalen goed is verlopen. Ik begrijp dat de beperkte openingstijden van sommige apotheken niet altijd handig zijn. We nemen je feedback mee, dank je wel voor het delen! ^Youssra
Alles zou er snel zijn. 2 kleine flesjes met druppels. Alleen toen bleek het geen brievenbus pakketje te zijn. Had wel gepast. Wij waren aan het werk op de verwachte bezorgtijd. Dus dan is het weer doorsturen naar een pakketautomaat etc. Dat duurt dan weer bijna 2 dagen. Dus van de snelheid was niets meer over.
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring Marco. Vervelend dat de verpakking onnodig groot was en daardoor niet als brievenbuspakket geleverd kon worden. Ik zal dit intern bespreekbaar maken. ^Youssra
Fijne webshop.
Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling Petra. Wat fijn om te horen dat je het bestellen als gemakkelijk hebt ervaren en dat je bestelling snel geleverd is. ^Youssra
Snel en leemloos
Bedankt voor je positieve review Elga! ^Youssra
Snelle bezorging, genoeg keuze. Fijne webshop.
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review Jolanda! We zijn blij dat je tevreden bent over onze webshop en service. Graag tot een volgende keer bij de BENU Webshop. ^Youssra
Het bestellen en betalen van ht artikel ging prima en zonder haperingen. Wij kozen voor aflevering via onze lokale apotheek. Op een gegeven moment kregen wij een mail dat onze bestelling klaar lag bij onze apotheek. Aangekomen bij de apotheek snapten het personeel er niets van maar het artikel lag er wel en we kregen het zonder probleem. TIP: Instrueer al het personeel van de apotheken een keer, dat voorkomt verwarring.
Bedankt voor je review en je feedback Paul! Fijn dat het bestellen en afhalen uiteindelijk goed is verlopen. Ik begrijp dat verwarring bij de apotheek vervelend is en nemen je feedback mee om de communicatie richting het apotheekpersoneel te verbeteren. ^Youssra
Bedankt voor het mooie cijfer Hans. ^Youssra
Duidelijke webshop en makkelijk bestelproces en snel geleverd. Enige wat ik mis/niet kon vinden zijn kleine alcoholdoekjes. Als die nog in het assortiment opgenomen zouden kunnen worden zou dat mooi zijn.
Bedankt voor je positieve review en de suggestie Erwin! Fijn dat je tevreden bent over onze webshop en levering. We nemen je tip over de alcoholdoekjes zeker mee bij de uitbreiding van ons assortiment. ^Youssra
Prima dat ik het in mijn eigen apotheek kon ophalen.
Wat leuk om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van de optie om je bestelling kosteloos in een van de BENU Apotheken Arjen! ^Youssra
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en snel geleverd.
Wat fijn om te horen dat je de webshop overzichtelijk vindt en dat bestellen gemakkelijk gaat, Irma. We zien je graag terug bij de BENU Webshop! ^Youssra
Je krijgt 7 dagen de tijd om het pakketje op te halen. Maar in het weekend is de apotheek dicht. Blijven er slechts 5 mogelijkheden over. Ook door de week is de apotheek tussen de middag dicht en sluit al om 17 uur. Voor mij als werkende persoon geen handige afhaal mogelijkheid.
Bedankt voor je feedback Oebele. Ik begrijp dat de beperkte openingstijden van sommige apotheken niet altijd ideaal zijn. We nemen je opmerkingen mee in onze evaluatie. Je kunt eventueel ook kiezen voor thuisbezorging als dat beter past. ^Youssra
Geeft heel goede info. en is duidelijk waar en waneer je bestelling klaar is om te worden opgehaald, waneer je het bij een BENU apotheek kunt ophalen.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie Sonja! Wat leuk om te horen dat je onze informatie als duidelijk en behulpzaam ervaart, en dat het ophalen bij een BENU Apotheek goed verloopt. ^Youssra
Gewoon goed.
Bedankt voor het mooie cijfer Svetlana! ^Youssra
Maar na mijn berichtje kwam er snel een reactie en werd het pakketje opgestuurd
Bedankt voor je feedback H! Vervelend dat er in eerste instantie iets misging met de verzending, maar fijn om te horen dat we het snel hebben kunnen oplossen na je berichtje. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en waarderen je geduld en begrip. ^Youssra
Dit is de tweede keer dat ik via de site bestel. Ik vind het heel gemakkelijk omdat er geen vast bedrag is voor gratis bezorging bij de apotheek.
Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden Nour! Geweldig dat je al voor de tweede keer via onze site bestelt en dat het gemak van altijd gratis bezorging bij de apotheek je bevalt. ^Youssra
Bedankt Dennis! ^Youssra
Precies wat ik bestelde en optijd geleverd.
Bedankt voor je fijne review Nina! Goed om te horen dat alles precies was zoals je had besteld en dat de levering op tijd was. ^Youssra
Goede prijzen
Bedankt voor je beoordeling Marion! Fijn om te horen dat je tevreden bent en onze prijzen goed vindt. ^Youssra
Ik bestelde via de webshop.bDatcwas duidelijk genoeg. Post.nl stuurde het naar huis en daar kwam het probleem. Post.nl stuurde mij de nodige mails voor tracking. Plotseling kreeg ik een mail dat Post.nl mij gemist had terwijl ik thuis was. In de mail werd ik via een link gestuurd naar post.nl mwt de optie voor een latere bezorgdatum. Click op dat. Toen vroeg post.nl om 27 cent als kosten te betalen via mijn Bank. Bekend met phishing deed ik dat niet. Net terwijl ik dat annuleerde klopte de koerier van Post.nl op de deur en gaf mij Benu bestelling. Dus ik vroeg hem naar de mail. Wist hij niets van. De vraag is hoe komt de hacker aan mijn Benu volledige details betreffende de bestelling? De webshop is dus onveilig. Alles op de eerdere tracking details, dus echte stond net zo op de frauduleuze.
Bedankt voor je review, Guido. Vervelend dat je te maken hebt gehad met een phishingpoging. De e-mail die je ontving lijkt inderdaad op een bekende vorm van phishing, waarbij oplichters zich voordoen als PostNL. Ze gebruiken vaak openbare gegevens en bootsen officiële berichten na. Onze webshop is goed beveiligd, en er zijn geen aanwijzingen dat er gegevens zijn gelekt. Meer informatie over het herkennen van phishing vind je op de officiële website van PostNL: postnl.nl/phishing/phishing-herkennen. ^Youssra
Prima bestel en leveringservaring.
Bedankt voor je review Lenneke! Goed om te horen dat het bestellen en de levering prima zijn verlopen. We zien je graat terug bij de BENU Webshop. ^Youssra
Het contact verliep snel en de medewerkster was bereid om een online bestelling voor me te doen.
Bedankt voor je positieve beoordeling T! Fijn om te horen dat het contact vlot verliep en dat onze medewerkster je goed heeft kunnen helpen met de online bestelling. ^Youssra
Bestelling wordt vlot verzonden en altijd fijn als er korting op mijn product is
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de verzending vlot verloopt en dat je blij bent met de korting op je product. We doen ons best om dat zo te houden, Maud! ^Youssra
Postbus 75
3600 AB Maarssen
In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!