uitstekend
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en tevens voor het mooie cijfer, E.J.! ^Youssra
Weinig te melden, wij zijn perfect tevreden.
Wauw, wat een mooie complimenten Alexandra! We hopen je graag terug te zien bij de BENU Webshop! ^Youssra
Snel geleverd.
Bedankt Margo! ^Youssra
Originele beoordeling
Ik kan niet meer inloggen omdat email/of wachtwoord niet overeen komen. Ik vraag verschillende keren een nieuw wachtwoord aan dit zou naar mijn email adres gestuurd worden maar ik krijg geen nieuw wachtwoord toe gestuurd!!!!
Makkelijk bestellen, snel geleverd bij een Benu apotheek.
Top om te horen dat het bestellen makkelijk was en de bestelling snel is geleverd in een van de BENU Apotheken Brenda! ^Youssra
Ik kon de bestelling snel krijgen en makkelijk in de winkel opgehaald!
Leuk om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van de optie om je bestelling kosteloos in een van onze BENU Apotheken af te halen Gianna! ^Youssra
Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent Anita! ^Youssra
Ik vind de gevraagde prijzen voor de eigen merken prima. De levering zou iets sneller kunnen.
Bedankt voor je feedback! Fijn dat je tevreden bent met de prijzen van onze eigen merken. Achter de schermen zijn wij druk bezig om het verzendproces te verbeteren zodat jij je bestelling in de toekomst sneller in huis hebt B.J. ^Youssra
blij en tevreden
Mooie complimenten Vera Monique, bedankt hiervoor! ^Youssra
Is fijn om zo de vitaminen binnen te krijgen.
Fijn om te horen dat alles keurig geregeld was en op tijd is geleverd Tea! We zijn blij dat je je vitaminen zo makkelijk hebt kunnen ontvangen. ^Youssra
Bedankt voor het compliment en het mooie cijfer Angelique. ^Youssra
Mijn verzekering geeft aan dat ik de prik pennen niet vergoed krijg voor mijn diabetes insuline spuiten. “Uw zorgverlener is niet S.E.M.H.-gecertificeerd voor deze zorg” Graag zou ik uw reactie willen weten. Mvg Richard Claassen
Dit klopt inderdaad Richard. De BENU Webshop is niet gecontracteerd met de zorgverzekeraars waardoor je je bestelling niet vergoed krijgt. Indien je een doorverwijzing hebt vanuit de huisarts, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je hulpmiddelen. Eind 2024 is de dienstverlening van BENU Direct Hulpmiddelenzorg overgedragen aan Bosman, een gerenommeerd zorgbedrijf met 90 jaar ervaring in medische hulpmiddelen. BENU Direct Hulpmiddelenzorg en Bosman zorgen er samen voor dat u kunt blijven vertrouwen op de dienstverlening die u gewend bent. Daar hoeft u niets voor te doen. U kunt u vanaf nu direct aanmelden als nieuwe klant bij Bosman via deze link: https://www.bosman.com/clienten/klant-worden-overstappen Mochten de verpakkingen nog gesloten zijn, zou ik je graag tegemoet willen komen door de producten retour van je aan te nemen. Mocht dit het geval zijn, kun je ons mailen op [email protected]. ^Youssra
Heb ervaren dat er prettig mee wordt gedacht om het juiste materiaal te leveren
Fijn om te horen dat je het gevoel hebt gehad dat er goed met je meegedacht werd Fij! ^Youssra
Overzichtelijk website waar ik snel mijn gezochte product had gevonden. Geen account noodzakelijk, maar dat maakt het wel makkelijker om je bestelling te volgen. En fijn dat je de keuze krijgt tussen afhalen bij de plaatselijke apotheek en aan huis bezorgen.
Dank je wel voor je uitgebreide review Jolanda! Fijn dat je de website overzichtelijk vond en snel het juiste product hebt kunnen vinden. We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken door jou te laten kiezen waar je je bestelling geleverd wilt hebben. ^Youssra
Snel en goed
Bedankt voor het mooie cijfer en je beoordeling Angela. ^Youssra
Ik heb voor de 1e keer iets besteld in de webshop en dat is goed bevallen. De apotheek zit vlak bij mijn huis en het is er nooit té druk. Ik ben blij dat het zo kan. Ga ik zeker vaker doen.
Bedankt voor je leuke beoordeling Marianne! Super om te horen dat de apotheek dichtbij huis is en het er nooit té druk is. Tot de volgende keer! ^Youssra
Makkelijk te vinden allemaal
Dat is goed om te horen Bert, bedankt voor je feedback! ^Youssra
Goed.
Super om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan A.W.A! ^Youssra
De natriomfluoride die ik altijd had was niet meer te koop in de apotheek. Bij BENU was het nog wel makkelijk te bestellen en het werd snel geleverd.
Fijn om te horen dat je het product wel hebt kunnen bestellen bij de BENU Webshop Rogier! ^Youssra
Producten waren de beste prijs en snel en gemakkelijk bezorgd.
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de levering van je bestelling Marielle! ^Youssra
Mooi op tijd bezorgd
Bedankt voor je positieve beoordeling Sanne! ^Youssra
Zeer snelle levering. Producten altijd op voorraad
Super dat je zo tevreden bent Jacqueline! Fijn dat we je snel konden helpen en dat alles op voorraad was. Tot de volgende keer bij de BENU Webshop. ^Youssra
Eerst gebeld maar moet contactformulier invullen! Dan bericht afwachten kan 1 tot 2 dgn duren. Vervolgens zelf retouretiket maken want die is eraf gehaald! Wegbrengen en moet ik €8,50 aan retour kosten betalen ! Dit alles voor een potje crème! Ik ga dit niet nog een keer doen!
Bedankt voor je feedback Inge. Normaliter behandelen wij retouraanvragen ook per telefoon. Het kan daarom zijn, dat je een ander bedrijfsonderdeel hebt gesproken aan de telefoon. Wat betreft de retourkosten, deze zijn inderdaad voor de klant. Hiervoor verwijs ik je graag door naar onze retourvoorwaarden. ^Youssra
Good day I will write you everything in English very well I ordered the medicine I needed 3 pieces of medicine which I gave to the address of my mother and sister in Vlaardingen near Rotterdam I will definitely need to order this medicine several times or order the medicine via the camera on what's app conversations with a dermatologist for skin diseases on the face with whom I have been struggling with acne on the face for a bit longer years but I do not understand the medicine which you sent me to the address of my mother and sister it clearly helps it is a good substitute until I consult a dermatologist for skin diseases. Best regards Krystian Stecewicz
Thank you for your review Krystian. We're glad to hear that the medicine is helping as a substitute until you consult a dermatologist. If you have any questions or need further assistance with your order, please feel free to contact us via email at [email protected]. We're happy to help! ^Youssra
Besteld. Duurde lang voordat het verstuurd en dus geleverd was. Vrijdag besteld en woensdag pas geleverd bij een benu apotheek. Bij het ophalen snoetje de medewerkers niet dat ik een bestelling kwam ophalen.
Bedankt voor je eerlijke beoordeling William. Het spijt mij te horen dat de levering niet soepel verliep en dat er verwarring was bij het ophalen. Ik zal ervoor zorgen dat de desbetreffende apotheek opnieuw de instructies ontvangt om vergelijkbare situaties te voorkomen. Ook zijn wij achter de schermen druk bezig met het optimaliseren van het verzendproces, zodat je de volgende keer je bestelling eerder in huis hebt. ^Youssra
Correcte afhandeling.
Wauw, mooi cijfer en een mooi compliment Ger, bedankt hiervoor! ^Youssra
Postbus 75
3600 AB Maarssen
In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!