Bestelling was niet op te halen

Want de apotheekmedewerkers waren aan het staken toen ik bij de apotheek kwam. Geen berichtje (kleine moeite) gehad met dit nieuws dus voor niks een half uur in de auto gezeten. Dus toen de boel maar geannuleerd en bij de concurrent besteld. Lekker je eigen ruiten ingooien!

Smooth

Ik kwam een pakketje ophalen en dat ging goed. Prima apotheek

Voor herhaling

zeer goed

goede service en snelle levering

Tevreden

g0ed

Erg tevreden

Alles op tijd verzorgd

Is goed

Erg snel.

Snel en betrouwbaaar. Veel te grote verpakking.

Uitstekend.

Goede service tegen een mooie prijs.

Duurt kleine week voordat je je spullen heb.

Vlotte levering en heldere (schriftelijke) communicatie

Op vrijdag mijn bestelling geplaatst en de duidelijke orderbevestiging ontvangen; daarna ook een bericht dat het bestelde verzendklaar was. Op dinsdag werd de bestelling al thuis afgeleverd door PostNL. Het geleverde product is van prima kwaliteit.

Simpel, snel, goed.

Simpel, snel, goed.

Prima!!

Prima ervaring.

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle correcte levering

Gingen direct aan de slag en regelen mijn herhalingsmedicijnen.

Besteld en snel binnen Fijne site

Goede prijs en op voorraad

Product wat ik zocht was voor een goede prijs online te krijgen. Twee fysieke apotheken waaronder 1 Benu had het niet eens. Blij mee.

Producten zijn prima, het werd snel bezorgd en zat goed verpakt.

Goede website

Snel

Service is snel en goed.

Altijd alles op tijd in de brievenbus of bezorgd

Aflevering volgens afspraak

webshop prima, openingstijden afhaalapotheek lastig

Prima webshop, maar afhalen bestelling was vrij lastig met een dagelijkse apotheeksluiting van 12-14 uur..

Prima afgeleverd en op tijd.

Eerste keer besteld en zeer tevreden.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!