redelijk goed

te hoge bezorgkosten

Vlot en mooie aanbieding

Geen bijzonderheden

Snelle levering en goede aanbieding

Had reiniging nodig voor de gevoelige huid, ze hadden het niet op voorraad in de apotheek zelf dus een keer besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik had het om 10 uur ochtend besteld en de volgende dag al in huis. Altijd leuk dat ze goede aanbieding hadden van 20% korting dus ook nog een mooie prijs voor kwaliteit artikelen.

Heel blij met benu

Heel goede service, snel en goed verpakt. Heel erg blij mee

Vriendelijk en goed geholpen met informatie.

Ik had vragen over een spaarkaart van Eucerin. Men heeft dit nagevraagd en ik ben gebeld met het antwoord. Attent!

Was gewoon goed

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben tevreden met alles rondom bestelling

Goed geregeld

Gemakkelijk te bestellen. Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Prima geregeld

Duidelijk en snel

Ik kan mijn keuze makkelijk maken, duidelijke site. De levertijd is goed en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Goede diendverlening

Prettig, vriendelijk en behulpzaam personeel

Zie boven

Prima spullen voor een nette prijs

Veel keuze uit spullen, waarvan van sommige je ze niet bij een apotheek verwacht. Maar de keuze is ruim en de prijzen zijn goed.

producten goed volgens order goed ontvangen

De levering was netjes verzorgt en via mail goed op de hoogte gehouden van de levering. Alles zat er keurig in wat ik had besteld. Tip. stop er een leuk/lekker proefje bij om kennis mee te maken.

Zeer snel geleverd TOP

Ander product geleverd dan besteld,

Benu levert, zonder overleg, niet het product wat ik besteld heb maar een alternatief. Benu vind dat ik heb ontvangen wat ik besteld heb, ik vind dat Benu duidelijk in hun webshop moet aangeven welk artikel zij leveren. Ik had dan niet bij hen besteld.

Snel, kwaliteit en mooie prijs!

Zie de titel

Prima geregeld

Makkelijk besteld, makkelijk gehaald, zonder extra bezorgkosten!

Twee Eucerin producten besteld. Snel geleverd.

Goede apotheek

Altijd goede service

Goed en snel.

Ik ben heel blij met de producten.

❤️

❤️

Vlotte levering van een betaalbaar product

Goed geregeld

Vichy producten besteld en na paar dagen al bezorgd

verkeerde prijs op site

Normaal is het zo als je meer besteld van het zelfde dan wordt de prijs lager . bij aankoop van mijn calsium werd de prijs van 3 verpakkingen juist duurder. na een belletje werd het keurig geregeld . Kan gebeuren

Uitstekende webshop

Correct, zorgvuldig. Snel

Gemakkelijke manier om te bestellen

Gemakkelijk op de website kunnen vinden , wat ik wilde bestellen. Fijn, dat de keuze mogelijk was: laten bezorgen of zelf ophalen

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!