Besteld maar bestelling niet op te halen

Bestelling gedaan en gekozen voor afhalen op locatie. Nadat ik een bericht ontvangen had dat het product klaar lag bij de desbetreffende apotheek bleek deze locatie niet open te zijn! Hoe kan het daar dan klaar liggen. Nu al een tijdje zoekende waar mijn bestelling is.

Lange wachttijd

20 minuten wachttijd als 2e klant.

Hoestdrank voldoet

De verzendkosten mogen van mij wel wat lager dan beveel ik het ook aanbevelen

Goede service.

Snelle service bij ophalen van mijn bestelling

niet kunnen leveren

Zonder uitleg wordt mijn bestelling gecanceld.

Snel en makkelijk

Betrouwbare producten, snelle levering

Makkelijk bestellen

Was simpel te bestellen en goede afleverinformatie Als de verpakking volgende keer door de brievenbus past dan is t helemaal super

Slecht

Producten besteld. Later krijg ik een bericht dat het is geannuleerd. Ik heb laten weten dat ik het niet wil annuleren met de vraag wanneer het product weer op voorraad is. Hier heb ik geen reactie op gekregen. Vervolgens erachteraan gebeld. Het zou dezelfde dag verzonden worden. Hier ook een mail van gehad dat het product is verzonden. Na een aantal dagen is het weer geannuleerd. Erg vervelend.

Werkt goed

Goedkoop

zeer snelle levering

zeer snelle levering!

Mooie duidelijke website

Prima levering

Makkelijk te bestellen wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling Duidelijke website

Snel geholpen

Snelle levering van de bestelling en tot het eind goed verzord

Slechte bezorging

Driemaal uitgestelde datum van bezorging. Zal niet snel meer gebruik maken van BENU

Prima geregeld en bezorgd!

Prima geregeld en bezorgd!

Snel geleverd, goede prijs en goedkoper dan elders

Bloedteststrips gekocht. Zeker 50% goedkoper dan elders.

geweldig

makkelijk te bestellen en snel geleverd

Medicijnen kunnen in de locker worden opgehaald

24 uur open

Op zich goed

Op zich goede ervaring alleen zou het thuis bezorgd moeten hebben is voor iemand met een beperking ( moeilijk lopen )lastig om iets op te halen bij een apotheek .

Goede ervaring

Snel het product ontvangen

Prima winkel

Mooi aanbod tegen een redelijke prijs. Bestellen is gemakkelijk en veilig. Mooi op tijd ontvangen.

Overzichtelijk

Mooie makkelijke website bestellen en snel in huis.

Waardeloos

Omdat er iets mis ging met de verzending van de bestelde verbandmiddelen werd de bestelling maar geannuleerd en het geld teruggestort. Fijne oplossing zo. Voor mij geen Benu meer.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!