Egaline besteld en afgehaald in Ede. Perfect geregeld. Avond ervoor besteld en meteen 8:00 uur opgehaald.

Zeer tevreden met het eindresultaat

Als u overweegt om zelf uw trap te renoveren kan ik dit bedrijf zeker aanbevelen . Communicatie was prima en de levering was correct . Dit is een perfecte oplossing voor een beetje handige doe het zelver om een trap te renoveren voor een heel redelijke prijs .

Trapprofielen brons

Op tijd kunnen ophalen, er was 1 trapprofiel beschadigd. Ze hebben snel erachteraan netjes weer een naar ons gestuurd

Snel deskundig contact via app en goede prijs

Via de app kreeg ik direct een deskundige reactie over snijverlies, voorraad en levertijd van een PVC vloer. Na de bestelling werd gevraagd welke week het best uitkwam voor de bedstelling en er werd netjes geleverd. De prijs was ook goed.

Fijne samenwerking met INTR afhaalpunten

Als hobby klusser ben ik er achter gekomen dat het goede spul niet direct bij de bouwmarkt op de hoek ligt. We hadden voor de vloer Uzin NC 182 nodig maar dat was moeilijk te krijgen. Door hier te bestellen kon ik het dezelfde dag nog bij een INTR point afhalen in de buurt. En tegen zeer nette verkoopprijzen,.

Perfecte service!

Ik kwam een deel laminaat te kort waardoor ik mijn vloer niet kon afmaken. Nergens op voorraad maar hier gelukkig wel! En ik kon het gelijk ophalen bij het hoofdmagazijn in Zwolle. Snel en prettig contact via whatsapp. Super fijn en bedankt voor de goede service :)

prima bedrijf, alleen de levering..

Fijne commubicatie, goede prijs en prima producten. alles top, behalve de levering. 40m2 pvc incl ondervloer is best zwaar. de bezorger kwam alleen met een bus en begon uit te laden aan het begin van de oprit. leek een beetje dumpen en had erg veel haast. Als de pallet op een palletwagen kon worden gezet had kunnen worden kon deze zo de garage in. nu heb ik zelf snek mee moeten slepen om alles binnen te krijgen. eigelijk zijn deze leveringen te zwaar voor 1 persoon.

Snelle levering, goede kwaliteit, prima webshop

Zie boven

Eenvoudig en snel

Makkelijk om hier te bestellen en in de buurt op te halen. Goede communicatie

Prima retourneer verwerking

Geen probleem om verkeerd gekochte artikelen te retourneren. Supercafgehandeld, nog bedankt daarvoor.

Snel, voordelig, aangenaam

Ik had snel PVC-lijm nodig. Online besteld en direct daarna bij een filiaal in de buurt afgehaald. Snel en prettig geholpen. Top!

Prima geregeld, na bestelling kon ik het dezelfde dag nog ophalen

Geweldig!!

Wat een perfecte service! Ik raad Merkvloerenwinkel zeker aan! Ik had problemen met een bedrijf in Rotterdam en telefonisch contact gehad met merkvloerenwinkel, en ja hoor wat een service ik kon gelijk terecht voor mijn prachtige plinten. Ik kom er zeker weer terug! Als ik dit wist was ik eerder bij jullie geweest! Van mij krijgen jullie zeker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very professional

goede spullen, snel geleverd

Goede site. Wordt ook precies aangegeven wat de verwachte levertijd is. En je moet dus wat langer wachten. Er zijn diverse filialen waar je de spullen op kunt halen. Hadden stootborden besteld. En die zijn echt top!

Mooi product en snelle levering.

Goede service, mooi product en snelle levering.

Alles ging perfect.

Levering op de juiste datum, eenvoudig contact met snelle reactie en zeer goede aftersale.

Top advies en service

Had een veel vragen voor het bestellen van onze vloer en accessoires. Heb alles kunnen stellen via Whatsapp, wat super handig is. Ook bij producten die niet in de webshop staan werden deze op vraag toegevoegd. Niets was teveel en kreeg steeds een goed en duidelijk antwoord! Zeker een aanrader!

Uitstekende service

Ik had mijn bestelling eerst geannuleerd omdat ik dacht dat ik het product niet nodig had. Een paar dagen later bleek ik het toch nodig te hebben. Gelukkig was dat geen enkel probleem, merkvloerenwinkel.nl was erg behulpzaam en heeft de bestelling alsnog snel voor me in orde gemaakt.

Snelle service!

Prima ervaring, scherpe prijs, goed contact over levermoment

Mooi product, goede service

Zowel bestelling als telefonisch contact erg vriendelijk en volgens afspraak.

Ik heb een paar vragen gehad bevor ik vloeren heb besteld en zij hebben gereageerd snel. Toen ik probleem gehad heb, zij me snel hebben geholpen zelfs als ze op vakantie waren. Mijn ervaring was top met merkvloerenwinkel!

Snelle reactie op vragen, prettige communicatie

Via whatsapp kreeg ik snelle reacties op mijn vragen. Ook met de legservice die zij bieden heb ik prettig contact. Zeer tevreden.

Topservice en correct

Alles verlopen volgens afspraak, en ook moeite gedaan om toch mijn bestelling tijdig ter plaatse te kunnen bezorgen

Kruisweg 9 a

2631PE Nootdorp

Over merkvloerenwinkel.nl

merkvloerenwinkel.nl is dé vloeren webshop voor mensen die zelf aan de slag willen met het leggen van een kwalitatieve PVC, laminaat of parket merkvloer.