Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan een positieve ervaring te hebben met tijdige leveringen en duidelijke communicatie. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, met snelle antwoorden op vragen. Meerdere reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en gemakkelijke bestellingsprocessen. De algehele indruk is betrouwbaar en bevredigend.
Telefonisch contact fijn. Levering volgens afspraak.
25 June 2026
Chantal Derkzen
Huissen
Besteld wat ik nodig had en binnen n week netjes aan huis geleverd volgens afspraak. Heb traprenovatie paketten besteld en als we de bovenverdieping aan gaan pakken bestel ik de pvc voor de slaapkamers zeker bij merkvloerenwinkel
11 June 2026
Berthilde
Helmond
Nergens het product kunnen vinden wat ik (op korte termijn) nodig had. Hier was het sochtends besteld, en dezelfde middag kon ik het ophalen.
2 June 2026
Jesse Maatkamp
LEPELSTRAAT
Mooi op tijd geleverd. Gewoon goed geregeld.
14 May 2026
Ed
Sauwerd
Zeer tevreden.
28 April 2026
Eric
Brunssum
Bestelling verliep soepel ook het verzetten van de bezorg afspraak ging makkelijk dit heb ik telefonisch gedaan en dat was snel geregeld. Vriendelijke te woord gestaan door de medewerker.
13 April 2026
Bjorn
Zevenbergen
scherp prijs, goed product en snelle levering.
6 April 2026
Sander
Prinsenbeek
onze vloer wordt pas gelegd in juni
24 March 2026
ron
middelharnis
Voor de nieuwe vloer in ons huis waren we op zoek naar een partij die redelijk snel kon leveren. Al vanaf het begin bij de vraag hoe snel verschillende kleuren vloeren zou worden geleverd werd er snel reageert (zelfs op zondag!). Nadat de keuze gemaakt was kon ik ook heel fijn aangeven dat de levering pas een week later kon plaats vinden wat allemaal soepel verliep. Helaas was er 1 pak niet goed maar ook dat werd top en snel opgelost. Zal in de toekomst hier zeker weer bestellen!
2 March 2026
Charlotte
Etten-Leur
Ging snel, en kreeg snel antwoord op mijn vragen.
23 February 2026
Kees
Gouda
De persoon die mij hielp luisterde goed naar mij en heeft mij prima geadviseerd en geholpen.
9 February 2026
Marco
Emmeloord
Fijn contact gehad, bezorging was ook top gecommuniceerd en op tijd!
5 January 2026
Anne-Marijn
Rotterdam
Levering duurde iets langer dan gepland, maar ben hier keurig over geïnformeerd. Tevreden met de levering
15 December 2025
Yvette
Marken
Egaline besteld en afgehaald in Ede. Perfect geregeld. Avond ervoor besteld en meteen 8:00 uur opgehaald.
4 December 2025
Remish Ghiraw
Almere
Als u overweegt om zelf uw trap te renoveren kan ik dit bedrijf zeker aanbevelen . Communicatie was prima en de levering was correct . Dit is een perfecte oplossing voor een beetje handige doe het zelver om een trap te renoveren voor een heel redelijke prijs .
29 November 2025
Henk
wilbertoord
Op tijd kunnen ophalen, er was 1 trapprofiel beschadigd. Ze hebben snel erachteraan netjes weer een naar ons gestuurd
10 November 2025
Sumeyye
Utrecht
Via de app kreeg ik direct een deskundige reactie over snijverlies, voorraad en levertijd van een PVC vloer. Na de bestelling werd gevraagd welke week het best uitkwam voor de bedstelling en er werd netjes geleverd. De prijs was ook goed.
6 November 2025
Geert
Amersfoort
Als hobby klusser ben ik er achter gekomen dat het goede spul niet direct bij de bouwmarkt op de hoek ligt. We hadden voor de vloer Uzin NC 182 nodig maar dat was moeilijk te krijgen. Door hier te bestellen kon ik het dezelfde dag nog bij een INTR point afhalen in de buurt. En tegen zeer nette verkoopprijzen,.
6 November 2025
Ronald
Vleuten
Ik kwam een deel laminaat te kort waardoor ik mijn vloer niet kon afmaken. Nergens op voorraad maar hier gelukkig wel! En ik kon het gelijk ophalen bij het hoofdmagazijn in Zwolle. Snel en prettig contact via whatsapp. Super fijn en bedankt voor de goede service :)
3 November 2025
Danielle
Almere
Fijne commubicatie, goede prijs en prima producten. alles top, behalve de levering. 40m2 pvc incl ondervloer is best zwaar. de bezorger kwam alleen met een bus en begon uit te laden aan het begin van de oprit. leek een beetje dumpen en had erg veel haast. Als de pallet op een palletwagen kon worden gezet had kunnen worden kon deze zo de garage in. nu heb ik zelf snek mee moeten slepen om alles binnen te krijgen. eigelijk zijn deze leveringen te zwaar voor 1 persoon.
30 October 2025
Wijshof
Born
Zie boven
24 October 2025
Ruud
Julianadorp
Makkelijk om hier te bestellen en in de buurt op te halen. Goede communicatie
7 October 2025
Kees
Bloemendaal
Geen probleem om verkeerd gekochte artikelen te retourneren. Supercafgehandeld, nog bedankt daarvoor.
25 September 2025
Wim
Voorburgm
Ik had snel PVC-lijm nodig. Online besteld en direct daarna bij een filiaal in de buurt afgehaald. Snel en prettig geholpen. Top!
18 September 2025
JP
Ridderkerk
11 September 2025
Marcel
Puttershoek
merkvloerenwinkel.nl is dé vloeren webshop voor mensen die zelf aan de slag willen met het leggen van een kwalitatieve PVC, laminaat of parket merkvloer.
Kruisweg 9 a
2631PE Nootdorp