Snelle en correcte levering

Ben geen professionele maar zorg graag voor mijn wagens! Maar weet niet altijd welke producten ik kan kopen.

Zeer snelle levering, echt top

Woensdags besteld , zaterdag geleverd ! Superfijn !!Echt top

Beste webshop

Hi recommend

I had a fantastic experience shopping at this online store! The website is easy to navigate, and placing an order was quick and hassle-free. My items arrived earlier than expected, beautifully packaged and exactly as described. The quality exceeded my expectations, and the customer service team was incredibly responsive and helpful. I’ll definitely be shopping here again and recommending it to friends. Highly recommended!

Schnelle Lieferung, super Kommunikation, besser geht‘s nicht.

Sehr kundenfreundlich, unkomplizierte Abwicklung, schnelle Lieferung nach Deutschland, exakte Sendungsverfolgung.

Rapide et efficace

Super service, ma voiture n’a jamais été aussi propre !

Goed product

Correct

De producten zijn snel en correct ter plaatse.

Altijd correct, en goede kwaliteit

Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik koop er geregeld.

Goeie service

Besteling gedaan voor 17 u dag erachter al ontvangen

Geweldig kan niet beter

Wheelstand besteld top ingepakt niks beschadigd snel geleverd kortom gewoon top!!

Super goede prijs /kwaliteit . Alles ordelijk en vlot te vinden

In 1 woord: Top!

Fijne mensen, snelle communicatie, verstand van zaken, zeer uitgebreid assortiment van kwaliteits produkten, meedenkend.

Heel tevreden

Goede service en een ontzettend breed assortiment met kwalitatieve producten.

Überragend

Absolut empfehlenswert! Shampoos zusätzlich gegen ungewolltes Öffnen, Auslaufen gesichert. Eimer & Grit Guard sehr gut gegen Beschädigungen gesichert. Schneller Versand. Werde wieder bestellen.

Super top

Contacte par mail super bien réponse rapide, livraison rapide, je recommande sans problème

Niets op aan te merken. Producten volgende dag geleverd

Uitstekende service

Heel vlotte website en betaling. Producten werden zeer snel geleverd, en afgezet door de leverancier op de gevraagde plaats.

tevreden

Product (wet coat) werkt volgens mij niet zoals het hoort en wil ik hierover contact nemen, krijg ik voicemail maar werd wel netjes teruggebeld met de nodige informatie

Uitstekend overzichtelijk webshop.

Alle spullen die ik nodig had waren op voorraad en de goede merken, top webshop.

Snel en correcte levering, een aanrader!

Vragen worden meteen beantwoord en je wordt snel geholpen. Zeer geruime voorraad op stock en snelle levering. Een echte aanrader!

Top ervaring

Snelle levering. Duidelijkheid van elk product, hoe het te gebruiken/ waarvoor het dient. Klantvriendelijkheid Behulpzaam

Steeds dezelfde service en correcte afhandeling van de bestellingen.

Helaas mijn pakket niet binnen gehad, wel op bezorgd staan

2 keer gebeld maar helaas niet opgenomen. Lakdikte meter besteld maar niet binnen gekregen

Heel correct en snel geleverd

Was de eerste maal bij jullie en al zeker meer gebeuren

Ondernemerspark 62

3650 Dilsen-Stokkem

Over crijns-carproducts.be

Bij Crijns-Carproducts zetten we ons elke dag in om voertuigen er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten en -diensten, van grondige reiniging en detailing tot duurzame beschermingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de autobranche bieden wij enkel de beste producten die zorgen voor een onberispelijke uitstraling van elk voertuig, 365 dagen per jaar. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat hun wagen altijd in topconditie verkeert, ongeacht de omstandigheden.