Laden reviews...
173 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen de snelle levering en betrouwbare service, evenals de brede selectie en duidelijke informatie. De service wordt als vriendelijk en professioneel beschreven. De algehele ervaring is positief met aandacht voor kwaliteit en prijs. Consistente tevredenheid is duidelijk zichtbaar in de feedback.
snelle levering en uitleg over fout ingevulde bestelling
5 May 2026
ferdy
Hulst
Super!!! Mooi en groot aanbod, faire prijzen, snelle levering...
4 May 2026
Geert
Oedelem
Snelle en correcte levering van goedverpakte kwaliteitsproducten.
4 May 2026
Bree
Bestelde spullen snel geleverd (in Nederland), zeer degelijk ingepakt!!
Geleen
Ik had een aantal producten besteld en bij verpakking/controle hadden ze gezien dat er een deel niet meer in stock was dus werd ik direct opgebeld om dat te melden en met de vraag wat ik het liefst wou als oplossing . Ik heb dan andere vergelijkbare producten gekregen die zeker evengoed zijn en misschien zelfs duurder zonder te moeten bijbetalen en zelfs nog een gratis product . Ik zou al content geweest zijn moesten ze dat laten weten of vragen via mail maar dat ze hiervoor bellen . Dat noem ik nou eens service bieden . Voortaan wordt dit de hoofdplaats waar ik carproducten bestel
Donnie
Ruddervoorde
Top kwaliteits producten ontvangen.
Michael
Gellik
Hogedruk nozzle gekocht. De oude nozzle was versleten. De nieuwe werkt goed en geeft weer een mooi sproeibeeld.
1 May 2026
Jim
Stein
Top bedrijf met hele fijne producten. Hele fijne en goede service.
12 April 2026
Jeroen
Sittard
Al Mijn vragen werden duidelijk beantwoord . En uiteindelijk thuis meteen profijt ervan !
9 April 2026
Jules
Valkenburg
De levering was enorm snel en heel goed verpakt! Heel tevreden!
Mohamed
Staden
een correcte afhaling
rudi
Nieuwmunster
Heel tevreden, alles ging snel en veel aanbod!
Ricky
Bree
Als vaste gebruiker van Koch-Chemie producten bestel ik graag bij Crijns-Carproducts. Wat deze shop echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering en de razendsnelle communicatie. Jony denkt echt met je mee en zorgt ervoor dat je als klant 100% tevreden bent met je aankoop. Je merkt aan alles dat hier een liefhebber aan het roer staat die alleen voor de beste kwaliteit gaat. Snelle levering, topservice en een betrouwbaar adres voor elke detailer. Voor mij de vaste plek voor al mijn carcare producten! En Jony, bedankt voor de supersnelle actie; met deze service is het bij mij in Maastricht nu al een beetje kerst! (Foam X-mas) ;)
27 March 2026
Gaston Quadvlieg
Maastricht
Ik had een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. De prijzen zijn meer dan correct en transparant, wat meteen vertrouwen geeft. Wat er echt uitspringt, is de supervriendelijke klantenservice ze nemen de tijd om alles duidelijk en uitgebreid uit te leggen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.
26 March 2026
Staf cools
Balen
23 March 2026
Ronny
Deftinge
Altijd alles snel geleverd, soms zie je wel eens reclame voor kortingscodes maar nog nooit een ontvangen terwijl ik al redelijk wel wat besteld heb maar voor de rest top
20 March 2026
Erauw
Kaprijke
Ik kon dit niet eerder beoordelen, doordat er iets is mis gegaan met de afleveraar. Na communicatie wordt er mij een nieuwe opgestuurd. Dit is service bieden! Zeer top gedaan! Kijk uit naar mijn nieuwe aanwinst
Beveelt niet aan
19 March 2026
Jordy
Temse
g technic bike ceramic, een aanrader , snelle levering , alles top!
16 March 2026
Jim
Westende
Duidelijke website, snelle levering. De helmsteun/kledinghanger is mooi afgewerkt en zeer stevig. Wat wel jammer is, is dat er geen schroeven en pluggen meegeleverd worden. Kleine moeite die wel nodig is naar mijn inziens... Verder een mooi product.
15 March 2026
Dave
Hoevenen
Goede producten en goede service
12 March 2026
Sam
Wilrijk
Telkens bij een bestelling word er snel en perfect geleverd en indien er al eens ietsje stuk gaat word het ook steeds onmiddelijk opgelost,goed bezig makkers
3 March 2026
Brecht
Crijns-Carproducts komt zijn afspraken na, als zij het over snelle leveringen hebben.
2 March 2026
Rob
Den Haag
Overzichtelijke website en se snelheid van de bestelde producten die op adres geleverd worden top !
2 March 2026
Sven
merksem
Ik wordt er altijd vriendelijk ontvangen en zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
24 February 2026
Milan
Maaseik
prima overzicht , heldere info en verzending met 1 dag : top nu nog mooi weer om de auto te kunnen poetsen ..
19 February 2026
Jules
Valkenburg
Bij Crijns-Carproducts zetten we ons elke dag in om voertuigen er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten en -diensten, van grondige reiniging en detailing tot duurzame beschermingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de autobranche bieden wij enkel de beste producten die zorgen voor een onberispelijke uitstraling van elk voertuig, 365 dagen per jaar. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat hun wagen altijd in topconditie verkeert, ongeacht de omstandigheden.
Ondernemerspark 62
3650 Dilsen-Stokkem