Je hebt het complete traject gevolgd en het super gedaan. Ik vind dat je echt hele mooie dingen hebt gemaakt voor jullie Jumbo vestiging. Je hebt er ook echt gevoel voor. Wat ik het mooiste vond om te horen is dat jullie er zoveel mee bespaard hebben door deze werkzaamheden zelf te doen!
Mooi om te horen Tineke! Dankjewel. Wat je na 3 dagen al niet kunt leren ;-)
Helemaal mee eens Karen. Jij hebt de DTP Summer School gedaan waarbij je binnen 1 week in 3 dagen deze programma's voor je kiezen krijgt. Dat is best heftig. We zien elkaar binnenkort weer voor de vervolg cursus en die zijn verdeeld over 3 weken, dus dat gaat je vast helpen om het voor jezelf beter te kunnen verwerken. Ik neem je opmerking mee en zal beter checken of iedereen bij is. Beloofd!
Leuk dat je erbij was Jaqueline. En je kunt me altijd een berichtje sturen als je er niet uitkomt.
Dankjewel Majella voor je mooie review! Je hebt hiervoor een 10% kortingscode in je mailbox ontvangen voor wanneer je nog een andere cursus wilt volgen. Heel veel succes met het maken van mooie dingen.
DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe Creative Cloud. Leer werken met de Adobe programma’s om communicatie uitingen voor print, online, video of animatie te maken. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving of communicatie uitingen. Onze cursussen zijn kort en praktisch en gericht op contentmanagers, zzp’ers, ondernemers, PR,- en marketingmedewerkers, startende vormgevers of grafische ontwerpers.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.