Netjes te woord gestaan en verbeteringen aangedragen

Prettig contact

Prettig contact.

Uitmuntend

Accuraat, deskundig, komt afspraken na, geen gedoe. Geen getreuzel. Kortom: uitmuntend!

Snel, professioneel en veel voordeliger dan anderen

Prettig, kennis ervaring

De persoon die langskwam voor het opmeten van de woning was erg prettig in omgang, had veel ervaring en kennis en kwam voortdurend met allerlei tips. Hier werden we erg blij van. Een collega van mij gaat zijn huis verkopen en heeft nog geen label. Heb jullie gegevens gelijk gegeven. Dit zegt denk wel genoeg Gr, Marcov

Vriendelijk en professioneel

Ondanks de drukte werd er met veel zorg gewerkt. Goede communicatie en professioneel.

Slechte ervaring, onvriendelijke man

Continu maar eigen mening doordrammen. Op basis van een CV alleen al een zeer slechte label gegeven. Ander bedrijf gaf een beter beoordeling

Snel en nauwkeurig

Ik moest mijn energielabel snel hebben en 123energielabel kwam mij daarin tegemoet. Ik kon voor dezelfde dag een afspraak maken en had de volgende dag het rapport al binnen. Er werd voor het bepalen van het energielabel heel nauwkeurig te werk gegaan, alles werd opgemeten en bekeken. Ik raad ze zeker aan!

Snel en correct geregeld

Na telefonisch overleg,dezelfde dag nog alles opgemeten,super.

Uitstekende manier van communiceren, snelle uitvoering bij het aanleveren van het label.

Meedenkend en vriendelijk

Fijne ervaring. Denken met je mee en helpen je met al je vragen!

Meedenkend, doorpakken, vriendelijk.

Topbedrijf, goede uitleg, meedenken over alle opties, snel, vriendelijk en toegankelijk.

mijn ervaring was prima

Mijn ervaring was goed het is om aan te bevelen

snel en goed uitgevoerd

Alles is naar tevredenheid verlopen. Snelle en goede communicatie en de afspraken perfect nagekomen.

Helemaal top!

Zeer snel qua afspraak en uitwerking. Scherpe tarief en zeer kundig.

Snel en vakkundig

Vlot een afspraak zonder lange wachttijd en het energie label de volgende dag in huis.

Snelle en accurate uitvoering van de opdracht .

Nette medewerker die alle ruimtes nauwkeurig inmeet. Na enkele dagen al een energie label in de email.

Fijn bedrijf!

Offerte aangevraagd, keurig netjes over de mail ontvangen. Afspraak ingepland, kon op korte termijn. Op ochtend zelf bleek adviseur ziek te zijn geworden, dit werd gelijk telefonisch en via bericht gemeld. Konden gelijk een nieuwe afspraak inplannen. Adviseur kwam op afgesproken ochtend keurig optijd. Vriendelijke meneer, netjes gevraagd of schoenen uit moesten. Uitgelegd wat hij ging doen. Na opname zeer snel het energielabel via de mail ontvangen.

Goed geholpen!

Goed geholpen met het energielabel en reageren snel. Ook fijn dat je via whatsapp even snel wat kan vragen. Prijs is ook top.

Goede service. Tevreden klant

Snel een afspraak kunnen maken. De energieman kwam ruim op tijd, was vriendelijk en informatief. De meting verliep sneller dan verwacht. Binnen 1 week hebben wij het energielabel en het rapport ontvangen. Aan te bevelen!

Aandacht en serieus

Na contact binnen 3 dagen een expert in huis. Ze nemen de tijd en het huis en bewoners serieus.

Goed en komt afspraken na

Op ons verzoek voor een energielabel bepaling kregen we niet direct reactie. Na een telefoontje van ons werd meteen een afspraak gepland. Na een week ontvingen wij de energielabel.

Supersnel en kundig!!

Goede communicatie, snel en vriendelijk geholpen.

Fantastische service!

Erg goed, netjes en vooral heel snel geholpen aan ons nieuwe energielabel. Vanwege de verkoop van ons huis moesten wij heel snel schakelen. Binnen twee dagen geregeld en van Label D naar Label A. Perfect werk!

Vriendelijke, verzorgde, deskundige persoon die de woning kwam keuren.

De keuring was uitgebreid en deskundig. De persoon was erg vriendelijk. Het keuringsrapport kwam volgens de afgesproken tijd.

Leeuwenhoekstraat 1

2651XL Berkel & Rodenrijs

010-261 3003

Over 123energielabel.nl

123energielabel.nl levert voor elke type woning een energielabel tegen een vaste prijs per woningtype. Ben je van plan om je woning te verkopen of te verhuren? Dan heb je een geldig energielabel nodig. Wij leveren deze na opname van de woning binnen 10 werkdagen en zonder factuur of kosten vooraf. Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw woning.