GEWELDIG

Professioneel, vriendelijk, betrokken, snel. Ik zal 123EnergieLabel absoluut aanraden. Tim, die mijn woning heeft beoordeeld is zeer professioneel, heeft goede tips gegeven en heb binnen 2 dagen de bevinden via mail / pdf ontvangen. Daarnaast zeer vriendelijke benadering en begrip.

Professioneel, vriendelijk en snel

We hebben het bezoek van 123energielabel.nl ervaren als professioneel, vriendelijk en snel. De medewerker heeft er tevens voor gezorgd dat wij het label snel in huis hadden, dit met het oog op het door ons snel in gang willen zetten van de verkoop van ons huis. Al met al een fijne ervaring en wij zullen 123energielabel zeker aanraden bij familie en vrienden.

Het bedrijf is zeer professioneel en nauwkeurig. Er was een goede communicatie per telefoon en mail, en er werd alle tijd genomen om een gedetailleerde meting uit te voeren. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste aan voor een betrouwbare keuring!

Gewoon goed!

Prettig en er werd ruim tijd genomen om alles op te meten en dus geen haastklus. Snel een digitale plattegrond doorgekregen, al met al prima ervaring en aan te bevelen.

Netjes

Adviseur vond het geen probleem om zijn schoenen uit te doen in onze woning. Het meten van alles ging heel goed en heel netjes. Bedankt

Bedankt dat het zo snel gerealiseerd kon worden. Dit was het laatste wat we nog moesten regelen voor de verkoop. Aanrader.

Teleurstelling

Ik heb dit bedrijf benaderd voor een nieuwe energielabel en daarbij aangegeven dat vorig jaar t.w.v. meer dan *** aan verduurzamende maatregelen (zonnepanelen en HR+ glas) in mij woning waren doorgevoerd. Ik gaf daarbij aan dat ik in de nieuwe energielabel deze verduurzamende maatregelen wilde meennemen. Achteraf gezien heb ik spijt dat ik dit bedrijf heb benaderd. Ik kreeg van hun een zelfde energielabel toegestuurd met als terugkoppeling dat de zonnepanelen en nieuwe kunstofkozijnen met isolerend glas een te verwaarlozen impact hebben op de energielabel (?) De ramen zouden te een kleine oppervlakte beslaan in verhouding tot de hele muuroppervlakte (?). Tijdens de gesprekken met hun had ik ook niet het gevoel dat zij meedachten met mij als klant. Het glas was steeds half leeg, kreeg ik de indruk.. Ik vraag me ook af waarom zij uberhaupt deze opdracht hebben aangenomen.

Klantgericht en eerlijk advies.

Wij kregen te horen dat bij ons pand het energielabel niet verplicht was. Dus tegen hun eigen belang in hoefde we hier geen geld in te investeren. Dank voor jullie advies.

Ik vroeg of het certificaat zsm gemaild kon worden. De volgende dag netjes in mijn mailbox ontvangen. Echt een aanrader!!!

Snelle reactie, Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zeer tevreden

Vanaf het telefonisch gesprek tot aan oplevering hebben wij als prettig ervaren Wij hadden z.s.m. een energielabel nodig voor onze hypotheek aanvraag. 123Energielabel had een drukke agenda, maar dacht met ons mee en kon snel schakelen. Fijn dat ze die flexibiliteit konden creëren. De afspraak liep ook zeer prettig en je kon merken dat er veel kennis in huis is. Voor ons een DIKKE 10

Uitstekende ervaring

Buitengewoon klantvriendelijk, beleefd, heldere communicatie en zeer efficiënt

Super snel mooie prijs

Snel en vakkundig

Super klantvriendelijk

De adviseur was communicatief, snel en dacht mee in oplossingen.

Snelle service.

Prettig contact. Snelle service.

Zeer gedegen werk

Een hele prettige meneer kwam in huis alles te bekijken om voor ons huis het energielabel te bepalen. Hij nam er goed de tijd voor.

Geen lange wachttijd. Energielabel is geleverd binnen de afgesproken tijd. Bovendien had de medewerker naast een professionele instelling ook aandacht voor de mens die hij ontmoet. Deze uitstekende mix van zakelijke en persoonlijke benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

Keurig netjes geholpen , zeer vertrouwd

Keurig netjes geholpen , zeer vertrouwd

Kundig

Ervaren, kundig en nauwgezet

Hele kundige medewerker, uitgebreid label ontvangen... goede prijs... Heb je een label nodig, Neem hun...

Energielabel geleverd conform afspraak

Energielabel geleverd conform afspraak. Netjes alles opgenomen en het energielabel was er sneller dan gepland. Fijn bedrijf tot de volgende keer

Goed geregeld

Service zoals omschreven. Had een energielabel nodig voor verkoop van de woning. Snel en netjes geleverd.

Leeuwenhoekstraat 1

2651XL Berkel & Rodenrijs

010-261 3003

Over 123energielabel.nl

123energielabel.nl levert voor elke type woning een energielabel tegen een vaste prijs per woningtype. Ben je van plan om je woning te verkopen of te verhuren? Dan heb je een geldig energielabel nodig. Wij leveren deze na opname van de woning binnen 10 werkdagen en zonder factuur of kosten vooraf. Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw woning.