Snelle/ goede levering. Niks op aan te merken. Zal zeker nog eens op deze site bestellen.

Helaas nog niets ontvangen

Ondanks berichten over aflevering tot op heden niets mogen ontvangen. Zal ook wel aan postnl liggen maar de bestellingen van bol.com komen wel gewoon de volgende dag binnen. Nu waarschijnlijk geen kado op tijd binnen.

Overzichtelijke bestelprocedure, snelle en correcte levering

Prachtige rijlaarzen voor mijn dochter op dit site gekocht. Ze waren snel geleverd! Heel erg blij me!

Tja, gewoon goed, product binnen zoals aangegeven. Prijs lager dan bij de concurrent. In deze tijd geen overbodige luxe om daar rekening mee te houden.

Goede service, ene dag besteld de volgende dag bezorgd.

Goeie service

Snelle levering! Top

Snelle en goede service

Vanaf het moment dat ik besteld heb kreeg ik snel bericht dat ik mijn pakket op kon halen en wat ook fijn is dat ook de openingstijden v.d. winkel erbij stonden zodat ik kon zien wanneer ik erheen kon.

Goede snelle service

De laarzen waren zoals omschreven en ik had ze erg snel binnen! En als kers op de taart zat er een hele leuke korting op. De ervaring was heel erg positief.

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis, top!

super

snelle levering van top producten

Alles mooi op tijd geleverd

Heel gauw in het bezit

Fijn persoonlijk contact en goed product

Heb online besteld. Product was niet meer voorradig, kreeg ander product aangeboden, heel tevreden over. Snelle verzending, snel contact. Goede dienstverlening

Hoofdstel snel in huis,alleen de manier waarop t verpakt was,viel beetje tegen. Het hoofdstel lag gewoon zonder verpakking los in doos ,wel met wat plastic kussens er omheen. Helaas is hoofdstel te groot dus gaat deze weer retour

Duidelijke website en snelle levering. Product was goed verpakt.

Alles op tijd en keurig verpakt Zeer tevreden

Super service. Snelle levering. En meedenken via mail op vraag.

Super service. Snelle levering. En meedenken via mail op vraag.

Super service en snelle levertijd

Perfecte snelle levertijd en keurig verpakt!

Keurig verpakt met zorg snelle levering

Goede producten die netjes waren verpakt en snel afgeleverd (volgende dag)

Snel geleverd!

Snelle levering en keurig verpakt! Top!

Snelle verzending

ingrid was de enige die het deken had die ik wilde hebben, snel verzonden. Top

Super snelle levering echt heel netjes

Niks ontvangen

Post nl geeft steeds aan, nog niks ontvangen.

Ruim assortiment en snelle levering.

Netjes ingepakt, snel geleverd en prima prijs.

Laan ten Boomen 4

5715 AB Lierop

Over Ingrid van Berlo

De ruitersportzaak van Ingrid van Berlo is al sinds 1995 bezig om een passend assortiment op te bouwen wat zowel ruiter als paard voorziet van goede producten. Dit doen wij met veel plezier omdat wij zelf ook een passie hebben voor onze paarden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen in onze eigen ruitersportzaak in Lierop. Daar staan onze medewerkers u graag te woord en adviseren we u graag over het beste wat bij u persoonlijk past.