Zeer klantvriendelijk uitstekende service ,snelle levering

Snelle levering en met zorg ingepakt. Product precies zoals verwacht. 10% Welkomskorting was mooi meegenomen.

Very quick delivery

I ordered a bridle from this company and it arrived within a week and was very well packaged and looks amazing. Very good service and price was also lower than all other sites.

Snel geleverd, mooie aanbieding

Snel geleverd, mooie aanbieding, maar niet naar adres gestuurd waar om was verzocht. Gelukkig zelf bij PostNL kunnen aanpassen dat mijn pakje niet thuis maar bij het pakketpunt kwam. Beetje slordig dat dit niet door leverancier is gedaan.

Superfijn, snelle verzending!

Het deken beviel en is zeker wat ik verwacht had.

Gisteren besteld volgende dag geleverd mooi verpakt

Super tevreden

De producten hebben een goede prijs en de levering was heel snel. Kortom, ik ben super tevreden

Nette bezorging

Mooi dekje binnen gekregen van lemieux. Was ook in de sale dus win win.

Snel geleverd. Mooie aanbiedingen

Voor de eerste keer besteld. Netjes verpakt en snel geleverd.

Fijne webwinkel, mooie producten!

Helemaal top

Alles was perfect naar wens

Ik moest zelf contact opnemen na verkeerde geleverde bestelling

Erg jammer dat ik zelf contact moest opnemen na de helft van een geleverde bestelling. Ze wisten gelijk waar het om ging,wat ik mij dan afvraag is waarom ze dan zelf niet even gelijk een email stuurde, wat als ik nou niks gezegd had?

Overzichtelijke website en een hele snelle levering! Top!!

Alles is goed en vlot gegaan.

Top service, snelle levering

Tijdens het plaatsen van de bestelling ging er iets mis. Meteen gebeld en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Het probleem werd meteen opgelost. De volgende dag had ik mijn bestelde product in huis.

top service

Netjes verpakt en snel geleverd! Top dus ….

Snel

Duidelijke omschrijving en niet te duur

Snelle levering en makkelijk bestellen

Website was duidelijk, broek was snel geleverd en zat als gegoten

Mooi shirt , snelle verzending en ook nog in de sale

Snel en netjes

Ik heb een mooie korting op een favoriete Ariat broek maar die broek zit iets anders dan de eene die ik had van een andere winkel. maar de bestelling zelf ging snel en netjes, dus ik ben blij.

Top, zeer snelle levering

16.00 uur besteld volgende ochtend om 10.20 geleverd

super goed!

super blij met mijn jasje! goed verpakt en snelle levering!

Snel geleverd in goede verpakking

Laan ten Boomen 4

5715 AB Lierop

Over Ingrid van Berlo

De ruitersportzaak van Ingrid van Berlo is al sinds 1995 bezig om een passend assortiment op te bouwen wat zowel ruiter als paard voorziet van goede producten. Dit doen wij met veel plezier omdat wij zelf ook een passie hebben voor onze paarden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen in onze eigen ruitersportzaak in Lierop. Daar staan onze medewerkers u graag te woord en adviseren we u graag over het beste wat bij u persoonlijk past.