Prima snelle levering

Prima service snelle levering pakket goed te traceren

Goed product voor een goede prijs.

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering voor een goede prijs.

Correcte behandeling

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

We hadden voor één van onze prioritaire voertuigen een dashboard flitser gekocht. De levering verliep uiterst eenvoudig en kort na onze bestelling te plaatsen kregen we al de verzendbevestiging.

Goede service en snelle verzending

Goede service en snelle verzending

Snelle levering en afspraak is afspraak

Had een artikel besteld en dat zou 2 dagen later geleverd worden. Ben via mail goed op de hoogte gehouden. De levering ging sneller dan verwacht. Product was goed verpakt.

Spoedig geleverd

Goed verpakt geleverd, binnen beloofde tijd. Alleen: verzendkosten in rekening brengen, voor een product dat meer dan € 265,00 kost??? Maar.... Ik weet niet wat de oorzaak is, misschien is rayonics gehackt, of loopt er een vreemde medewerker rond. Maar in de dagen van levering kreeg ik verscheidene fishing mailtjes, 4 in totaal, zogenaamd komend van post.nl, waarbij me gevraagd werd op links te klikken, om mijn adres te bevestigen....... Niet gedaan natuurlijk, want ik zag dat de verzenders een g-mail account hadden. Misschien heeft rayonics er helemaal niets mee te maken, maar ik vond dit eigenlijk wel héél erg toevallig........

Kennis van zaken

Goed geholpen en zeer kundig.

Snel geholpen

Snelle telefonische service en advies

Snel en correct

Snel en correct

Product zoals verwacht

Precies wat ik ervan had verwacht

Had er wat haast mee, maar was volgende dag al in huis.

Veel kennis

Ze weten bij dit bedrijf precies wat je bedoelt en de passende oplossing.

Veel technische kennis

Had een technische vraag die eigenlijk niemand kon beantwoorden, maar Rayonics wel.

Precies wat ik nodig had, en ook snel geleverd

Snelle levering en goed product

Altijd goed geregeld

Al jaren klant en alles wat je koopt is kwalitatief heel goed.

Schuttevaerweg 89

3044 BA Rotterdam