Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In ons interieur is Dutchbone altijd passend. De kleuren zijn mooi en de stijl is bijzonder en tijdloos tegelijk. De kwaliteit is ook goed dus het blijft verder ook echt mooi.
18 September 2024
Liesbeth
Hoorn
Wij houden niet van 13 in een dozijn, maar we willen wel kwaliteit. Dutchbone voldeed aan deze eisen. Alhoewel er in 1e instantie iets niet helemaal goed was met 1 onderdeel, werd dit met een super klantenservice goed en snel opgelost.
26 August 2024
Jeffrey
Coevorden
Hi Jeffrey, Wat een leuk bericht en precies waar Dutchbone voor staat. Goed ook te horen dat je contact met onze klantenservice als fijn is ervaren. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Veel plezier van je aankoop!
De tafel die ik bij Dutchbone gekocht heb, voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Prachtig design, mooie materialen en zeer mooi afgewerkt. Een hele snelle levering waarbij alles goed verpakt was. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
25 August 2024
Lissette
Heenvliet
Hi Lissette, Wat fijn om te horen! Geniet van je nieuwe aanwinst :) Als we nog ergens bij kunnen helpen dan hoort onze Klantenservice graag van je!
Heb Flower Loungestoel Oranje retour gestuurd. Op 3-08-2024 opgehaald. Wacht op retour van mijn betaling. Graag snelle afwikkeling.
Beveelt niet aan
21 August 2024
Rina
Halsteren
Hi Rina, Bedankt voor je feedback. Vervelend te horen dat de afwikkeling van jou retour te lang heeft geduurd. Dat is uiteraard niet te bedoeling. Goed dat je ons hierover ook hebt gemaild. Mocht je na aanleiding van de mail nog vragen hebben dan hoort onze klantenservice graag van je.
De bezorging was top ,nog dezelfde dag had ik mijn bestelling . Het product was zoals t beschreven werd en ook t uiterlijk was wat je mag verwachten . Heel tevreden
29 July 2024
Carla
Deurne
Hi Carla, Wat fijn om te horen! Geniet van je nieuwe aanwinst :) Als we nog ergens bij kunnen helpen dan hoort onze Klantenservice graag van je!
Snelle en keurige levering!
13 July 2024
marischka
leusden
Hi Marischka, Bedankt voor je mooie review! Dat doet ons goed :). Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Excellent customer service and excellent carpet
8 July 2024
Jacquie
Heerlen
Hi Jacquie, Thankyou for your lovely review. We are happy that youre happy :). If there is anything we can help with in the future, our Customerservice will be here to help.
Onwijs leuk kleed en wandtafeltje gekocht van het merk Dutch Bone. Kwalitatief uitstekend . Pimp je interieur op met de eigentijdse meubels en accessoires van Dutch Bone en complimenten zijn gegarandeerd. De site is overzichtelijk, snelle levering en uitstekende tracking wat betreft de bestelde order.
28 June 2024
Petra
HIA
Hey Petra, Super om te horen! Laat die complimenten maar binnen rollen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Als we nog wat voor je kunnen betekenen, hoort onze Klantenservice het graag!
‘s middags mijn vloerkleed besteld en de andere dag lag het al in mijn woonkamer ben er super blij mee goede kwaliteit en lekker snel geleverd dank je dutch bone ik ben een gelukkig mens met mijn nieuwe kadootje
24 June 2024
Petra Jaspers
Hoeven
Hey Petra, Het staat vast ook als een pareltje in de woonkamer :)! Bedankt voor de mooie beoordeling. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Mijn bestelling was echt snel binnen en het kastje is precies als op de foto's. Ben er heel blij mee.
5 June 2024
AWM
Huissen
Hoihoi! En wij zijn blij dat jij blij bent! Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Wat een fijne bank en vloerkleed & rest van de producten die verkrijgbaar zijn via jullie website!
1 June 2024
J
Nijmegen
Hoi J, Erg leuk om te horen dat het bevalt! Als je ooit advies nodig hebt wat er nog meer bij je bank en kleed past, dan denken we natuurlijk graag met je mee ;)
Prachtige stoel in mooie kleur, exact als beschreven. De bestelling kwam heel vlot tot bij mij en de stoel was goed ingepakt om beschadiging te voorkomen. De postbode was er niet zo voorzichtig mee, dus dat kwam goed uit. Ik ben erg blij met hun aankoop. Weet de naam niet, maar mooie mosgroene kleur die ook een vintage vibe heeft!
25 May 2024
Ingrid
Wuustwezel
Hey Ingrid, bedankt voor je super beoordeling! Jammer dat de postbode wat onvoorzichtig was maar gelukkig is het allemaal goedgekomen :). Geniet van de nieuwe stoel en als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Prachtig tapijt, goede kwaliteit en was snel en goed geleverd.
6 May 2024
Andrea
Utrecht
Hi Andrea, bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van het mooie tapijt. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Dit is de tweede lamp die ik heb van het merk Dutchbone. En vind beiden lampen super geweldig.
12 April 2024
Marc Zijlmans
Oosterhout Nb
Hi Marc, bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat je weer voor Dutchbone koos voor een nieuwe lamp. Veel plezier van beide lampen. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Zeer klantvriendelijk!! Iemand heeft zelfs een foto gemaakt in de showroom van Dutchbone om het kleurverschil aan te geven, top!! Ook het retour was snel geregeld en het geld was ook weer snel op onze rekening!
4 April 2024
Irene
Rucphen
Hey Irene! Bedankt voor je fijne beoordeling :). We zijn blij te horen dat je goed bent geholpen. Hopelijk zien we je snel bij ons terug!
Past weer verrassend
18 March 2024
Frits
Bergen
Hi Frits, bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Super goed geadviseerd. Op een vraag per mail van onze kant kwam zeer snel een antwoord. Wij hebben een van uw medewerksters een foto gestuurd van de gekochte bank. En wel naar Charly. De levering van de bank was snel en super geregeld.
9 March 2024
Ina
Bloemendaal
Hi Ina, bedankt voor je mooie beoordeling! Ik zal de complimenten sturen naar Charly :). Als we nog ergens bij kunnen helpen, staat onze Klantenservice voor je klaar!
Snelle levering en super netjes verpakt!
29 February 2024
Mickey
Maarn
Looks amazing but a bit wobbly, not the stablest table
13 February 2024
Andrius
Veenendaal
Prachtige kast gekocht, prima prijs, snelle levering.
13 February 2024
William
Helmond
Erg blij met het nieuwe kleed
6 February 2024
Nienke
Almere
Snelle levering, prachtig kleed. Erg blij mee
30 January 2024
Mandy
Wehe den Hoorn
De tafel heeft een mooi stevig houten onderstel en rookglazen blad. Een uniek ontwerp met vintage uitstraling. Geeft veel sfeer.
30 January 2024
Myrna
Rotterdam
Hout is erg mooi alsook de afwerking en kleur
20 January 2024
Annick
Turnhout
De lamp die we bestelden was precies zoals verwacht. Ziet er mooi uit en geeft gezellig licht. En de verzending was prima. Klopte allemaal dus.
19 January 2024
Gerrie
Lichtenvoorde
A place to warm your soul. Speciaal voor de verhalenvertellers, avonturiers en de wild at heart. Kwalitatieve meubels, verlichting en accessoires boordevol karakter. Soms handgemaakt met kleine imperfecties, die juist zorgen voor een authentieke touch.
Schoot 2 a
1551 NB Westzaan