Prachtig

Heb een paar mooie ornamenten besteld. Alles goed ingepakt en snel geleverd. Een ornament had een beschadiging dit werd naar alle tevredenheid opgelost.

Fantastisch, een aanrader!

Overzichtelijke webshop met mooie producten. Snelle levering en altijd met een persoonlijke boodschap. Dat waardeer ik zeer. Ik ben echt fan!

Snelle levering met een persoonlijke touche

Glazen product bestelt, was goed beschermd verpakt.snelle kevering. Ben dik tevreden.

Super leuk

De carrousel doet het ! Super schattig die bijtjes .

Uitstekende service voor mooie producten

Mijn bestelling is volledig en keurig verzorgd snel geleverd. Dankjewel!

Snelle verzending te volgen met track en track. Leuke items te koop en attent geschreven kaartje erbij.

Snelle levering, heel goed ingepakt

Positieve ervaring, kijken er al naar uit naar ons volgende bestelling !!!! Bedankt voor het persoonlijk kaartje !!!

Magic

Everything was delivered very quickly and carefully packaged. Special thanks for the card, it lifted my spirits.Everything was delivered very quickly and carefully packaged. Special thanks for the card, it lifted my spirits.

Net als een vorige keer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Mooie kerstboomhanger in de vorm van een uil voor een achternicht in Italië. Goed verpakt en handgeschreven berichtje erbij. Top. houden zo.

Goed ingepakt, snel geleverd en klantvriendelijk benaderd

Mijn kerstbal was goed ingepakt, werd snel geleverd en er zat een met de hand geschreven kaartje bij. Dat maakt uitpakken extra leuk. Houwen zo!

Kerstboomhanger

Misschien is het veiliger om breekbaar spul in een hardere doos te doen. De doos kwam geheel gedeukt aan gelukkig was de hanger nog heel.

picobello

goed verpakt, snelle levering, prima, Bedankt

Mijn bestelling is een cadeautje en werd snel geleverd.

Goed en leuk.

OOk goed en leuk.

Top. Goed contact. Snelle bezorging. Leuke kaart, in het pakketje.

Supersnelle levering

Alle ornamenten worden netjes verpakt en ook netjes verzonden. Echt zo snel verzonden, dat zie je niet vaak, supertevreden!!!

Goed verpakt snel verzpnden

Prima bestelling, snelle levering, zorgvuldig ingepakt

Met een persoonlijk kaartje, top!

Snelle levering en mooie ornamenten

Mooie kaarsen

De kaarsen zijn erg mooi en op mijn vraag kreeg ik meteen antwoord via de mail, topservice!

Ik heb er weer een prachtige originele katten-'kerstbal' voor mijn verzameling van kerstballen in de vorm van een kat. Makkelijk te bestellen en perfect bezorgd. Er is er nog een die ik heel erg leuk vind. Dus wie weet.

Heel goed verpakt, en snel verzonden. Ben erg blij met mijn nieuwe ornament

Snelle verzending, keurig verpakt en mooie ornamenten!

Zie hierboven

Inderdaad uitstekend!!

Product beter dan verwacht en ook leuk het bedank briefje. Levertijd ook prima

Voldersgracht 5

2611 ET Delft

Over The Christmas Shop

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden, ook op zondagen. Liever afhalen? Dat kan bij onze winkel in Delft. Bij The Christmas Shop vind je ruim 1500 kerstornamenten, notenkrakers, sneeuwbollen en pieken voor een kerst om nooit te vergeten.