Heb het teruggestuurd omdat het product te groot is.

Snelle levering en keurig verpakt.

Grappige piek besteld voor kerstboom 3 kerstmannnen op elkaars schouders zittend. Heel apart en nog nooit eerder gezien.

Snelle verzending en prachtige kerstballen

Snelle verzending en prachtige kerstballen

Snelle levering, goed verpakt en mooie producten.

Ik had 3 bestellingen in 3 dagen geplaatst dom maar 3x verzebskosten

Ikbwert dar het niet handig is maar het liep nu eenmaal zo, het erfelijk is dat jullie wel alles keurig verzenden maar er niet bij nadenken of even een mailtje nrmaar mij te sturen we zenden het samen dus het wordt 1x verzendkosten ipv van 3 Vind ik opzich niet zo netjes

Snelle levering, top

Geen enkel probleem

Leuke kommen met kerstmotief

Ik had 4 kommen met Kerstmotief besteld. Snel geleverd en ze zien er net zo uit als op de foto. Ik ga zeker nog eens deze website bezoeken.

Hele leuke Christmas crackers besteld. Was een beetje laat met bestellen en vreesde dat ze misschien te laat zouden komen, maar de bezorging was erg snel en ruim op tijd. Er zat ook een leuk persoonlijk geadresseerd hand geschreven kaart in het pakket.

De kerststal is echt heel mooi en supersnel bezorgd Er zat een handgeschreven kaart bij wat heel persoonlijk voelde Ik ben er heel blij mee

Snelle levering en super mooi product

Snelle levering , mooie producten

Het werd snel geleverd, zat goed verpakt omdat het ook breekbaar is en heel mooi

Mooie kaarsen

Gewoon top!

Gewoon top!

Probleemloos

Alles ging voorspoedig, bestelling, betaling en binnen een paar dagen in huis.

Leuke poppetjes

nette verpakking op tijd verstuurd

Mooi assortiment en snelle levering

Voor het eerst besteld Wat een mooie artikelen En snel geleverd Super goed verpakt Ik ga zeker weer bestellen Wat een groot assortiment

Prachtig

Je krijgt wat je ziet!

Prima service en hele vlotte aflevering.

Snelle levering en mooie artikelen.

Snel bezorgd en mooie kerststal

Mijn bestelling werd snel bezorgd en ziet er mooi uit. En een bedankkaartje erbij. Prettige Feestdagen!

Snel en leuk met een handgeschreven persoonlijke kaart erbij

Snelle levering en ook contact via whatsapp.

Snelle verzending

Voldersgracht 5

2611 ET Delft

Over The Christmas Shop

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden, ook op zondagen. Liever afhalen? Dat kan bij onze winkel in Delft. Bij The Christmas Shop vind je ruim 1500 kerstornamenten, notenkrakers, sneeuwbollen en pieken voor een kerst om nooit te vergeten.