Kleren al jaren fan van, afhandeling bestelling kan beter.

Van 4 bestelde kledingstukken 2 gehouden, zijn erg mooi. De andere twee kledingstukken teruggestuurd maar hebben na 1 week nog niets over gehoord. Dit is vreemd,omdat je bij andere winkels binnen een paar dagen bericht krijgt en geld terugkrijgt. Hopelijk komt het allemaal in orde.

Goed geholpen

Mooie en schone winkel . Vriendelijke dame

Service super

Super geholpen, goede service en vriendelijk personeel.

Snelle levering. Prachtige jurk.

Tevreden

Een ontzettend goeie verkoopster. Ze laat je rustig passen en helpt daat waar nodig. Hoop dat zij er weer is als ik weer wat ga kopen.

Hele klantgerichte en hulpvaardige benadering

Vriendelijk hulpvaardig en persoonlijk

Ik koop mijn kleding altijd bij Sandwich! Liefst in Tilburg bij Paulien maar kom ook elders bij Sandwich. Nu zijn er ook prachtige jassen♥️

Te vrede

Werd goed geholpen

altijd even vriendelijk en behulpzaam. super

Altijd behulpzaam en vriendelijk.

Duur maar mooi

Unieke damesmodezaak met unieke en mooie kleding. Afwerking verschilt erg per item. Soms erg slecht, meestal uitstekend. Webshop wordt hopelijk snel verbeterd. Want hopelijk blijft deze winkel nog wel voortbestaan.

Ik ben zo leuk geholpen!

Erg aardig en leuk personeel! Ik ben zo blij met mijn mooie nieuwe jas!

Geen moeite te veel

Wat een fijne verkoopster, geen moeite te veel om mijn voucher terug te zoeken, voor een 15 euro korting en ook met het passen niet opdringerig, maar eerlijk.

Dik tevreden hoor

Nogmaals dik tevreden

Fijn

Ik werd heel fijn geholpen

Fijne winkel met zeer prettig personeel

Een winkel waar ik altijd slaag mbt het kopen v nieuwe kleding Zeer fijn personeel die goed advies geven en je geen kleding opdringen 7 kledingstukken gekocht heel blij mee!!!

Was heel goed

De dames zijn vriendelijk kwaliteit is goed wel weinig keus in warme kleding en kleuren voor de rest is een prettige winkel voor shoppen.

Voel mij minder welkom in de winkel

Personeel is niet echt behulpzaam minder vriendelijk. Was ik niet gewend. Laatste tijd veel wisseling van personeel. Kleding is mooi dus daardoor kom ik nog.

Kassa afhandeling met kortingsbon is slecht.

Als ik bij jullie een kortingsbon inlever dan daarbij over mijn aankopen geen punten ook al heb ik meer dan 1 kledingstuk gekocht. Blijf dit vreemd vinden.

Superfijne winkel

Sandwich heeft voor mij de perfecte kleding en de winkel een hele fijne sfeer. De dames zijn altijd vriendelijk en geen moeite is teveel! Ik hoop nog lang een tevreden klant te zijn.

Prima geholpen met lekker kopje koffie

Prima geholpen met lekker kopje koffie

Zeer goed en vrendelijk geholpen

Fijne winkel in Den Bosch

Vriendelijke en behulpzame medewerksters in de winkel in Leiden

Mooie en verzorgde winkel in Leiden. Vriendelijke en behulpzame medewerksters. Een kledingstuk was niet in de gewenste maat op voorraad en is alsnog voor mij uit een ander filiaal besteld en in Leiden geleverd.

Heel prettige ontvangst in winkel in 's-Hertogenbosch

Heel plezierig geholpen en geadviseerd door verkoop dames in de winkel

Goed advies

Meedenken en eerlijk advies.

niet erg vakbekwaam

verkoopster dacht te weten wat er allemaal in t magazijn ligt, en collectie te kennen maar op mijn vraag naar een artikel dat onlangs op FB werd getoond wist ze niet wat ik bedoelde. Als niet alles in de winkel hangen kan, maar wel in t magazijn dan laat je toch wat voorbeelden zien op pop of in folder? Jammer dat service niet was zoals ik eerder van Sandwich ken. Hopelijk verandert het nog. Ook verbaast over grote hoeveelheid drank die stond te verpieteren.

Donoweg 10

1043 AJ Amsterdam

Over Sandwich Fashion

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een open hart. Met aandacht voor verfijnde details en een designsignatuur wat ons onderscheidt, We hebben sinds 1981 – ons oprichtingsjaar – een portfolio van bijzondere collecties opgebouwd. Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven – om kleding voor echte vrouwen te produceren. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien en zich authentiek voelen.