Fijne producten :)

Ik werd geteisterd door bultjes en ingegroeide haren op mijn benen en ben 'gezegend' met een snelle haargroei. De Raka breng ik sinds 2 weken dagelijks aan en heeft mijn huid gekalmeerd. In combinatie met de scheergel ervaar ik minder irritatie. De after shave maakt het helemaal af. Ik ben een tevreden klant!

Nog uitproberen

Ik ben pas begonnen. Het scheren is nog even wennen, lig soms wat open. Mijn benen scheer ik nog met de haartjes mee. Op mijn schaambeen soms wat jeuk. De bodylotion helpt daarbij.

Super!!!

Ik had in alle haast het verkeerde huisnummer van mijn werk genoteerd. Vervolgens kreeg ik een mail dat mijn pakket was opgehaald bij een afhaalpunt?? En een dag later kreeg ik van jullie een appje dat er waarschijnlijk iets verkeerd was gegaan, omdat het pakket retour was gekomen. Wat super netjes, ik was echt blij verrast dat jullie contact met me op namen. Uiteindelijk is mijn pakketje als nog goed aangekomen. Super bedankt daarvoor. Echt super goede suvice en fijne producten

Helaas

Geen resultaat bij het gebruik van de producten, zelfs geen kleine verbetering

Rode bultjes en ingegroeide haren

Beste, Ik gebruik ondertussen al enkele weken de prenatal set, maar heb nog steeds last van rode bultjes en ingegroeide haartjes. Heeft u misschien nog tips? Mvg Ulrike

Niet geschikt voor mijn huid

Helaas niet geschikt voor mij,moeten retourneren,wat heel.netjes ging ,bedankt daarvoor.

Goed product, snelle levering

Ik mis alleen een uitleg of wat tips bij het doosje in als je een compleet pakket besteld.

Fantastisch product

Ontzettend blij dit gevonden te hebben, het is bizar hoe goed dit werkt! Geen bultjes en jeuk meer! Thanks god!!!

Doet wat het beloofd

Goeie service, juiste producten en sneller levering

Werkt onvoldoende

Werkt onvoldoende

Geen jeuk meer

Wou het proberen ik heb altijd wel bijna week jeuk na het scheren van mijn benen oké werkt het niet krijg ik mijn geld terug dus proberen maar en ik gebruik het nu 2 weken en ik heb nog niet mijn benen gekrabd dus jaaa dit werkt super blij mee

Fantastisch!

Al meteen bij het 1e gebruik op de bikinilijn een enorme verbetering. Geen irritatie en jeuk meer. Het prikkelt iets als je het opbrengt dus de tip om niet meteen na het scheren de Raka aanbrengen is een tip om zeker op te volgen!

Snelle verzending. Fantastisch product

Weg irritatie

Ik heb yion nu twee weken en het geeft al goed resultaat. De jeuk is weg na het scheren en de huid is rustiger. Het ruikt lekker.

Fijn product

Ik gebruik al een langere tijd de Cream shave van YIONN bij het scheren en ik vind het een heel fijn product. Het is heel zacht en het ruikt ook nog eens heel lekker. Een echte aanrader!

Uitstekend produkt

Maakt de huid superzacht na het scheren en voorkomt rode bultjes. Geweldig produkt.

Náinn het werkt zoals beloofd

Ik had mijn hele leven al last van irritatie en rode bultjes na ontharen, sinds een paar jaar gebruik ik deze producten en nooit meer last gehad! Ik blijf fan!

Enorm geholpen met deze producten.

Het helpt om grote ontsteking te voorkomen. (Scrub) En als die er wel zijn sneller weg te trekken. (Raka)

Het werkt super goed!

Het werd super goed na het scheren, geen bultjes en/of jeuk meer. Ik vind het wel erg duur en je doet er niet lang mee.

Heel blij!

Na een aantal maanden harsen en veel ingegroeide haartjes, toch weer overgestapt op scheren. Helaas bleven veel haartjes ingroeien, ik bleef er maar aanzitten en uiteindelijk werd het steeds lelijker. Ik gebruik nu de Essential set en merk al een wereld van verschil!

Niet het beloofde resultaat

Dit product zal ik niet aanraden of nogmaals kopen. Het resultaat zou zijn dat er geen scheerbultjes zouden komen, dat is niet zo.

Het doet wat het belooft

Nain balsem

Super fijn product werkt goed op mijn donkere huid. Doet wat het beloofd en het fijnste is dat het bultjes meteen kalmeert. Werkt ook goed tegen jeuk en zelfs tegen scheerwondjes.

Heel prettig en fijne producten

Ik heb best lang getwijfeld of ik de producten zou bestellen, Ook vanwege de kosten. Maar gelijk heel fijn! Een veel rustigere huid, geen rode bultjes meer, geen jeuk, bikini lijn en op mijn schenen had ik het meeste last. Netjes elke dag smeren, heel tevreden!

Ik had dit spul eerder moeten halen! Maar toen ik eenmaal een ingegroeid haartje had natuurlijk super veel spijt en de raka lotion en after shave besteld. Het ingegroeide haartje heb ik flink behandeld een aantal dagen en is het probleem uiteindelijk opgelost en hoefde ik niet naar een arts. Ik behandel het gebied nog steeds af en toe om het verder te voorkomen.

Lichttorenhoofd 2

4871 CC Etten-Leur