Wauw!

Zag dit al zo vaak voorbij komen en dacht: Ja ja natuurlijk! Maar toch nu met de zomer voor de deur en die scheer irritaties dacht ik weet je ik probeer het gewoon eens! OMG!!! Dat had ik dus echt eerder moeten doen. Ben nu 37 jaar en voor het eerst durf ik vol trots een bikini broekje te dragen. Wat een wondermiddel! Geen enkele irritatie meer te vinden. Blijft bizar. En ik had er echt erg last van.

Fijne website, top producten

Fijne producten

Blij dat ik deze gevonden heb. Kan ze iedereen aanraden.

Goede lotion, lastig scheermes

Over het algemeen fijne producten. Zeker de Raka lotion werkt goed als je hem wat langer gebruikt. Het one blade scheermes vind ik lastig in gebruik, omdat ik het idee heb dat het mes lastig mijn huid raakt. Verder doet de behandelingslotion zijn werk en is de scrub ook heel goed en fijn voor je huid.

Fijne webshop en super service!

Hele fijne producten voor mijn gevoelige huid. Altijd snel in huis! Krijg vaak via de mail leuke tips of aanbiedingen verstuurd en dat is ook super fijn!

Niet wat ik had verwacht

Ik ben helaas nog niet tevreden. De lotions zijn heel fijn maar het scheermes ben ik helaas echt niet blij mee :(

Ik gebruik raka nu al een poosje. En ben meer als tevreden.

Veel minder last van irritaties, ook heel erg fijn in gebruik

Een product dat doet wat het beloofd, makkelijk in gebruik. Inmiddels heb bijna alle producten en voor mij geen andere meer.

Werkt super goed

Enige wat bij mij echt helpt tegen scheerirritaties en bultjes

Geweldig product Raka

Raka doet wat het beloofd! Ook voor de gevoelige huid.

Scheer irritatie is bijna helemaal weg!

Sinds het gebruik van de producten van YIONN heb ik bijna nooit meer last van irritatie. Wel merk ik dat het mesje minder fijn is en minder goed werkt onder de oksels. Verder heel tevreden.

Fijn scheermes, maar hoesje iets minder

Ik heb onlangs een nieuw scheermes gekocht omdat mijn liefje mijn oude scheermes per ongeluk stuk had laten vallen en ik niet zonder wil :) Ik kocht er een roze hoesje bij waar ik toch niet helemaal tevreden mee ben. Het materiaal lijkt uitgedroogd waardoor er heel veel mini scheurtjes in zitten. Ik verwacht er niet veel van qua levensduur en zou hem niet aanraden. Over alle andere producten die ik heb van yionn en de levertijden ben ik wel tevreden.

Eindelijk iets gevonden tegen jeuk

Voor de derde keer besteld, dat zegt genoeg ;)

Had er hoge verwachtingen van, maar het stelt me teleur

Ik gebruik de lotion nu bijna 2 weken en het resultaat valt me erg tegen, merk eigenlijk geen verschil. Ik volg alle instructies netjes op, maar mijn rode bultjes en ingegroeide haartjes zijn er nog niet minder van geworden. Ik voel me er echt ongemakkelijk bij en had zo erg gehoopt dat dit zou werken. Ik vind het fijn voor andere dames dat het werkt, maar baal hier wel enorm van.

Helaas geen verbetering

Helaas merk ik nog geen verbetering. De producten werken wel prettig, maar de jeuk en rode bultjes zijn nog niet verminderd.

Lijkt minder goed te werken dan de vorige keer.

De vorige keer had ik een wat dikkere creme dan deze keer. Die van de vorige keer werkte veel beter.

Huid is een stuk rustiger

Ik gebruik het product raka nu 10 dagen en mijn huid is al een stuk rustiger. Kan nog zeker verbeteren, maar tot op heden tevreden en voor de overige klachten als; haargroei en littekens ga ik nog eens opjacht. Maar de grote schaamte van lelijke bultjes en onrustige huid is samen met het bijna verdwijnen van deze ongemakken mee verdwenen.

Eindelijk een product wat doet wat t moet doen!

Binnen een paar dagen al resultaat. Mijn huid reageert er heel positief op, geen irritatie en jeuk. Gezonde huid, super!!

Al eerder besteld en super fijn

Doen wat ze zeggen

Snelle en nette levering

Tot nu toe heel tevreden

Hele andere manier van scheren. Vond het even wennen. Raka lotion werkt goed. Minder irritatie en jeuk. Scheergel is ook fijn.

Echt één van mijn must-have producten geworden.

Heel fijne werking!

Een van de weinige producten die doen wat gezegd wordt

Veel minder irritaties en bultjes. De scheergel en raka zijn echt mijn favoriet, vorige keer uit nood scheerschuim gehaald meteen weer bultjes en irritatie…

Goed werkende lotion!

Ik had altijd rode bultjes en jeuk na het scheren . Sinds ik YIONN gebruik, is dat veeel minder.

Goed product.

Na 2,5 week dagelijks gebruikt te hebben is mijn huid zichtbaar verbeterd, en de irritaties zijn er niet meer.

Lichttorenhoofd 2

4871 CC Etten-Leur