Geweldig product Raka

Raka doet wat het beloofd! Ook voor de gevoelige huid.

Scheer irritatie is bijna helemaal weg!

Sinds het gebruik van de producten van YIONN heb ik bijna nooit meer last van irritatie. Wel merk ik dat het mesje minder fijn is en minder goed werkt onder de oksels. Verder heel tevreden.

Fijn scheermes, maar hoesje iets minder

Ik heb onlangs een nieuw scheermes gekocht omdat mijn liefje mijn oude scheermes per ongeluk stuk had laten vallen en ik niet zonder wil :) Ik kocht er een roze hoesje bij waar ik toch niet helemaal tevreden mee ben. Het materiaal lijkt uitgedroogd waardoor er heel veel mini scheurtjes in zitten. Ik verwacht er niet veel van qua levensduur en zou hem niet aanraden. Over alle andere producten die ik heb van yionn en de levertijden ben ik wel tevreden.

Eindelijk iets gevonden tegen jeuk

Voor de derde keer besteld, dat zegt genoeg ;)

Had er hoge verwachtingen van, maar het stelt me teleur

Ik gebruik de lotion nu bijna 2 weken en het resultaat valt me erg tegen, merk eigenlijk geen verschil. Ik volg alle instructies netjes op, maar mijn rode bultjes en ingegroeide haartjes zijn er nog niet minder van geworden. Ik voel me er echt ongemakkelijk bij en had zo erg gehoopt dat dit zou werken. Ik vind het fijn voor andere dames dat het werkt, maar baal hier wel enorm van.

Helaas geen verbetering

Helaas merk ik nog geen verbetering. De producten werken wel prettig, maar de jeuk en rode bultjes zijn nog niet verminderd.

Lijkt minder goed te werken dan de vorige keer.

De vorige keer had ik een wat dikkere creme dan deze keer. Die van de vorige keer werkte veel beter.

Huid is een stuk rustiger

Ik gebruik het product raka nu 10 dagen en mijn huid is al een stuk rustiger. Kan nog zeker verbeteren, maar tot op heden tevreden en voor de overige klachten als; haargroei en littekens ga ik nog eens opjacht. Maar de grote schaamte van lelijke bultjes en onrustige huid is samen met het bijna verdwijnen van deze ongemakken mee verdwenen.

Eindelijk een product wat doet wat t moet doen!

Binnen een paar dagen al resultaat. Mijn huid reageert er heel positief op, geen irritatie en jeuk. Gezonde huid, super!!

Al eerder besteld en super fijn

Doen wat ze zeggen

Snelle en nette levering

Tot nu toe heel tevreden

Hele andere manier van scheren. Vond het even wennen. Raka lotion werkt goed. Minder irritatie en jeuk. Scheergel is ook fijn.

Echt één van mijn must-have producten geworden.

Heel fijne werking!

Een van de weinige producten die doen wat gezegd wordt

Veel minder irritaties en bultjes. De scheergel en raka zijn echt mijn favoriet, vorige keer uit nood scheerschuim gehaald meteen weer bultjes en irritatie…

Goed werkende lotion!

Ik had altijd rode bultjes en jeuk na het scheren . Sinds ik YIONN gebruik, is dat veeel minder.

Goed product.

Na 2,5 week dagelijks gebruikt te hebben is mijn huid zichtbaar verbeterd, en de irritaties zijn er niet meer.

Fantastische producten

Nooit meer jeuk en vervelende rode bultjes na gebruik van ylonn. Zo blij met deze producten.

Blije klant

Ik ben ontzettend blij met de producten die ik heb , van yionn. Ik wil niks anders meer . Al een paar jaar een trouwe klant .

M’n huid is helemaal droog en

Huid is heel droog geworden en irriteert. Bultjes zijn ook niet weg

Fijn bedrijf!

Voelt aan als een persoonlijke benadering, snelle levering, fijne aanbiedingen.

Het werkt echt!

Ik had vaak problemen met rode bultjes en jeuk. Sinds dat ik de producten van Yionn gebruik heb ik er geen last meer van. Ik moest wel even wennen aan het scheren met een single blade scheermes. En soms gebruikte ik nog in het begin me Venus scheermes als ik even snel wilde zijn. Maar merkte dan gelijk weer verschil! Nu heb ik al mijn oude producten weggegooid en gebruik ik alleen nog de producten van Yionn

Niet echt een grote verandering

Ik gebruik dit product nu bijna 2 weken, en ik zie niet echt een verandering alleen dat me huid wat uitdroogt maar voor de rest nog steeds last van ingroeiende haartjes en van builtjes.

Product op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering. Prima product ontvangen, zeer tevreden.

Werkt naar verwachting

De verzending was heel snel, en het product werkt ook al snel. Na 1 dag begon m’n huid al te vervellen!

Met het scheermesje kan ik niet overweg

Ik krijg het niet voor mekaar om mij met het mesje te scheren, hoe ik het ook houd.. De producten daarentegen ben ik wel content van maar heb toch terug mijn oude mesje genomen, veel sneller, effectiever en gladder.

Lichttorenhoofd 2

4871 CC Etten-Leur