Fantastische producten

Nooit meer jeuk en vervelende rode bultjes na gebruik van ylonn. Zo blij met deze producten.

Blije klant

Ik ben ontzettend blij met de producten die ik heb , van yionn. Ik wil niks anders meer . Al een paar jaar een trouwe klant .

M’n huid is helemaal droog en

Huid is heel droog geworden en irriteert. Bultjes zijn ook niet weg

Fijn bedrijf!

Voelt aan als een persoonlijke benadering, snelle levering, fijne aanbiedingen.

Het werkt echt!

Ik had vaak problemen met rode bultjes en jeuk. Sinds dat ik de producten van Yionn gebruik heb ik er geen last meer van. Ik moest wel even wennen aan het scheren met een single blade scheermes. En soms gebruikte ik nog in het begin me Venus scheermes als ik even snel wilde zijn. Maar merkte dan gelijk weer verschil! Nu heb ik al mijn oude producten weggegooid en gebruik ik alleen nog de producten van Yionn

Niet echt een grote verandering

Ik gebruik dit product nu bijna 2 weken, en ik zie niet echt een verandering alleen dat me huid wat uitdroogt maar voor de rest nog steeds last van ingroeiende haartjes en van builtjes.

Product op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering. Prima product ontvangen, zeer tevreden.

Werkt naar verwachting

De verzending was heel snel, en het product werkt ook al snel. Na 1 dag begon m’n huid al te vervellen!

Met het scheermesje kan ik niet overweg

Ik krijg het niet voor mekaar om mij met het mesje te scheren, hoe ik het ook houd.. De producten daarentegen ben ik wel content van maar heb toch terug mijn oude mesje genomen, veel sneller, effectiever en gladder.

Niet wat ik had gehoopt

Na de goede recensies het product gekocht alleen helpt het mij niet om de bultjes bij mijn bikinielijn tegen te gaan. Helaas, ik had er goede hoop in.

Blij verrast

Ik gebruik de scheerset nu ongeveer twee weken en ik merk een groot verschil met ervoor. Wat een fijne scheermes en de bijbehorende producten maken mijn benen heerlijk zacht! De bultjes en ingegroeide haren bij de bikinilijn en op de benen zijn echt verminderd. Ben er heel blij mee!

Eindelijk een goed product gevonden!

Lang op zoek geweest naar een product die ervoor zorgt dat ik geen ingegroeide haartjes krijg. Met RAKA merk ik nu na ongeveer 3 weken al dat mij gezicht gladder aan voelt en minder bultjes krijgt na het ontharen van mijn gezicht! De katoenen pads zijn tevens ideaal in gebruik voor het aanbrengen van RAKA Top producten!

Niet echt top spul

Het lijkt wel wat te doen, maar kan niet zeggen dat ik overtuigd ben. Het werkt niet super tot nu toe…

Heel blij mee

Yionn maakt geweldige producten.

Als ik voorheen de bikinistreek schoor, duurde het een halve dag en dan stond ik vol pijnlijke rode bultjes. Sinds ik Raka van Yionn gebruik heb ik nooit meer rode bultjes. Naim gebruik ik voor de oksels en werkt ook zo goed. Ik vind het geweldige producten, onovertroffen.

Slecht

Al 3 weken dag in dag uit aan het smeren tegen rode bultjes op mijn benen, het word alleen maar erger en zie totaal geen verbetering! Ook werd er gezegd dat je makkelijk 3 maanden met het flesje doet.. nou de mijne is al bijna op en ik smeer echt minimaal! Ben hier echt zeer ontevreden over en is echt weggegooid geld! Zo balen dit!

Mis het gladde gevoel!

Op zich scheert het scheermes prima, heb mezelf nog niet gesneden, het is even wennen hoe het in de juiste hoek te houden. Je merkt/voelt ook eigenlijk niet duidelijk of je de haren er nu af scheert ja of nee. Ik mis nog net even het gladde gevoel en heb het gevoel dat ik nu iedere dag moet scheren. Dus als iemand daar een tip voor heeft, graag! Rode bultjes lijken wel minder, (ik heb geen verzorgingsproducten gekocht omdat ik het eerst zo wil proberen) maar ik ben dan ook best voorzichtig.

Een betere scheer ervaring

Ik gebruik het volledige assortiment geloof ik en ik merk dat ik hierdoor minder jeuk en voor mijn gevoel ook een mooiere huid heb. Toen ik de scrub voor de 3e keer wilde gebruiken zag ik wel dat het puntje aan de binnenkant van de dop afgebroken was en er nog in zat en die heb ik met moeite er uit kunnen halen, nu ben ik alleen bang dat de levensduur van de scrub sterk achteruit gaat wat jammer is. En voor de scrub en verzorgende crème weet ik niet zeker wat het voordeel van YIONN is vs andere (goedkopere) producten. Het is fijn maar voor mijn gevoel ook duurder dan anderen die hetzelfde kunnen doen. Voor de raka serum en scheercreme zal ik zeker terug blijven komen

De spullen van Yionn zijn geweldig!

Je hebt weinig nodig van de scheergel. Mijn huid is zachter. Alle producten doen hun werk waar ze voor zijn ontworpen. Ze ruiken prettig. Echt een aanrader. Goede vlotte bezorging.

Meer van verwacht

Mesjes erg bot en scheren niet fijn

Helemaal prima!

Snelle verzending en prima communicatie.

Top producten en een geweldige ervaring qua klantenservice. Aanrader!

Lichttorenhoofd 2

4871 CC Etten-Leur