Slecht

Al 3 weken dag in dag uit aan het smeren tegen rode bultjes op mijn benen, het word alleen maar erger en zie totaal geen verbetering! Ook werd er gezegd dat je makkelijk 3 maanden met het flesje doet.. nou de mijne is al bijna op en ik smeer echt minimaal! Ben hier echt zeer ontevreden over en is echt weggegooid geld! Zo balen dit!

Mis het gladde gevoel!

Op zich scheert het scheermes prima, heb mezelf nog niet gesneden, het is even wennen hoe het in de juiste hoek te houden. Je merkt/voelt ook eigenlijk niet duidelijk of je de haren er nu af scheert ja of nee. Ik mis nog net even het gladde gevoel en heb het gevoel dat ik nu iedere dag moet scheren. Dus als iemand daar een tip voor heeft, graag! Rode bultjes lijken wel minder, (ik heb geen verzorgingsproducten gekocht omdat ik het eerst zo wil proberen) maar ik ben dan ook best voorzichtig.

Een betere scheer ervaring

Ik gebruik het volledige assortiment geloof ik en ik merk dat ik hierdoor minder jeuk en voor mijn gevoel ook een mooiere huid heb. Toen ik de scrub voor de 3e keer wilde gebruiken zag ik wel dat het puntje aan de binnenkant van de dop afgebroken was en er nog in zat en die heb ik met moeite er uit kunnen halen, nu ben ik alleen bang dat de levensduur van de scrub sterk achteruit gaat wat jammer is. En voor de scrub en verzorgende crème weet ik niet zeker wat het voordeel van YIONN is vs andere (goedkopere) producten. Het is fijn maar voor mijn gevoel ook duurder dan anderen die hetzelfde kunnen doen. Voor de raka serum en scheercreme zal ik zeker terug blijven komen

De spullen van Yionn zijn geweldig!

Je hebt weinig nodig van de scheergel. Mijn huid is zachter. Alle producten doen hun werk waar ze voor zijn ontworpen. Ze ruiken prettig. Echt een aanrader. Goede vlotte bezorging.

Meer van verwacht

Mesjes erg bot en scheren niet fijn

Helemaal prima!

Snelle verzending en prima communicatie.

Top producten en een geweldige ervaring qua klantenservice. Aanrader!

Ik was sceptisch, maar...

ik ben helemaal om! Al na één keer gebruik van de Raka lotion merkte ik het verschil en sindsdien ben ik van mijn jeuk en lelijke plekjes af. Het is ongelofelijk! Ik ging er echt van uit dat deze producten niet zouden werken en dat het een hype was, maar ik ben super mega tevreden en zou het iedereen aanraden om bij Yionn producten te kopen. Lifechanging!

Zoveel beter als de huidige scheerproducten bij de drogisterij

De raka gebruik ik al een aantal jaren. Deze gebruik ik bij de bikinilijn tegen rode bultjes direct na het scheren. De aftershave crème gebruiken na het scheren en de dagen erna Raka vind ik minder fijn bij de bikinilijn. Ik gebruik nu eerst de raka en daarna de aftershave crème. De scheercreme is echt een uitkomt en werkt zoveel fijner dan scheerschuim. Je huid blijft er zacht van en scheert fijner. Het scheermes is makkelijker te gebruiken dan ik dacht. Ik was bang om mezelf open te halen door recensies dat scheren even wennen is. In een hoek van 30 graden scheren werkt goed. Het is inderdaad even wennen, maar al gauw durfde ik mijn benen en oksels zo te scheren als een regulier scheermes. Het scheermes met 1 blad is zoveel fijner wel de reguliere scheermessen die verstopt raken en niet goed zijn schoon te maken. Zeer tevreden met alle producten.

Goede en duidelijke service

Raka lotion besteld voor met name mijn benen. Te kort in gebruik om al iets over resultaat te kunnen zeggen. Tot nu toe wel blij met de informatie vanuit het bedrijf.

Goede en duidelijke service

Top producten en snelle levering

Al jaren fan van de producten van Yionn. Met name Raka. Snelle levering. Dag erna al in huis. Absoluut aan te bevelen!

Top producten

De producten doen wat er beloofd word.

Geweldig spul

Super blij met YIonn. Als je de instructies leest doet het ook echt wat het beloofd. Zo fijn om voor de zomer (en nu al de voorzomer) bultjes vrij te zijn. Na die 3 weken heb je er veel minder onderhoud aan.

Eindelijk af van die scheerbultjes

Na jaren last te hebben van die lelijke en vervelende scheerbultjes ben ik er ben zo goed als vanaf. En dat na ongeveer een week gebruik ! Top dus

Merk verschil, maar het is nog niet helemaal weg

Ben er wel blij mee, een stuk minder bultjes en helemaal geen jeuk meer! Helaas nog wel wat rode bultjes, maar dat is meer een schoonheidsdingetje, ongemak zoals pijn of jeuk is helemaal weg :). Ik gebruik het product Raka. Service is ook top, zo verstuurd en als het niet goed is kun je je geld terugkrijgen. Een minpuntje is de prijs, maar die weegt wel op tegen de voordelen!

Fijn

Fijne producten wel wat prijzig

Goede service!

Bestelling snel ontvangen

Wauw

Het werkt echt! Nu ongeveer 2 weken raka aan het gebruiken en ik zie en voel wel degelijk verbetering zoals, jeuk en ingegroeide haartjes en bultjes! Zo tevreden

Niet per se aan te rade

Ik las enorm veel positieve reacties, maar ik ben er toch niet tevreden over, ik merk amper verschil en doet echt pijn bij het aanbrengen. Roodheid gaat niet weg, had er veel meer van verwacht…

Snelle verzending .

Vlotte afhandeling nette verpakking.

Fantastisch product

Omdat het prettig is voor mijn huid en ik geen roodheid of een droge huid ervaar ga ik er zorgvuldig mee om, omdat het product prijzig is. Ik gebruik het uit zuinigheid maar 1 keer in de week. Het ruikt lekker en ik heb geen last van ingegroeide haartjes meer.

Heel blij

prima producten

prima producten

T enige dat werkt

Heb van alles geprobeerd maar raka is t enige dat werkt

Lichttorenhoofd 2

4871 CC Etten-Leur