Top service en product

7ft pooltafel besteld en binnen 10 werkdagen geleverd en perfect in elkaar gezet. Product is van topkwaliteit en een mooie prijs!

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Goede communicatie, snel geleverd, mooie tafels!

Op vrijdag contact opgenomen of er maandag 8 nieuwe tafels geleverd konden worden: "geen probleem!" We hoefden geen netjes erbij, of we er dan misschien een paar batjes en balletjes konden krijgen: "geen probleem!" Fijne snelle communicatie dus! Mooie tafels, heel compact op te bergen, kunnen we weer wat jaren vooruit! Wel jammer dat ze de karren niet meer leveren waar je tafels op kunt zetten om ze op te bergen. Het is echt een enorme zoektocht geweest om een kar te vinden waar 4 tafels op passen. Misschien weer in het assortiment opnemen...? Verder niks dan lof!

Alles naar volle tevredenheid

Diverse artikelen besteld. Alles compleet afgeleverd. Tafeltennistafel prima gemonteerd. Goede afspraken over de bezorging kunnen maken.

top product, snel geleverd

blij met mijn aankoop, goede kwaliteit, mijn gezin is blij met de mooie sjoelbak

Zeer goede respons

Foto gevraagd van tweede kans sjoelbak. Zeer adequate reactie en terugvraag. Foto gestuurd met commentaar. Daarna de bak besteld. Deze is keurig geleverd met juiste leverinfo. De bak is direct in gebruik genomen en bevalt uitstekend.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Degelijk product en snel thuis afgeleverd

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?
  • Hoe zou je de kwaliteit van onze producten in vergelijking met andere merken beoordelen? N.v.t.

Makkelijk, snel en vakkundig

Product makkelijk te bestellen. Snelle en duidelijke levering. Vriendelijke chauffeur.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Zoals een webwinkel moet zijn. Te bellen, info en meedenken

Sjoelen blijft leuk en de 2e kans bak is prima

Een bekend A merk en om met de familie te sjoelen is de 2e keus prima en keurig in orde. Prijstechnisch een meevaller en een A merk in huis. Prima toch.

Hoogwaardige kwaliteit!

Tafeltennistafel en voetbaltafel aangeschaft, beide van hoogwaardige kwaliteit, beide in dezelfde lijn en dat ziet er heel strak en profi uit.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Top multi tafel en bezorging!

Top multi tafel en bezorging!

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires? N.v.t.
  • Zou je Heemskerk aanbevelen aan vrienden of collega's op basis van je ervaring? N.v.t.

Fijne winkel en goede klantenservice

Heel tevreden goede webwinkel met menselijke service erachter. Konden 1-2 dingetjes meteen samen bespreken en slim regelen. Bedankt

Vriendelijk en kundig

Contact gehad met Heemskerk over de tafeltennisbal opraper die op de website staat. Was onduidelijk hoe de tafeltennisballetjes uit het apparaat verwijderd worden. De medewerker heeft het apparaat uit het magazijn gehaald tijdens het gesprek en uitgelegd.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Ik had slechts een gebruiksaanwijzing nodig en 1 klein onderdeel. Prettig contact en snel geleverd.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Communicatie ging soepel blad gaf af

Blij met de communicatie, levering liep minder soepel. Levertijd op het laatste moment aangepast waardoor de collega doe de spullen zou ontvangen niet meer in de gelegenheid was om te komen. Ik ben zelf v.a. 8 uur gaan bellen omdat de nieuwe tijd tussen 8 en 10 zou zijn. Het kantoor is alleen bereikbaar vanaf 9 uur. Om 9 uur kwam ik erachter dat de tafel bij de buren was afgeleverd wat onhandig was. De vervoerder heeft mij niet gebeld. Bij het t chineese blad geeft de verf af en had kringen van koffiebekers of andere kopjes. Montage ging prima ook al was er geen beschrijving hoe de montage moest. Het metalen netje is niet in het midden van de buisjes gelast waardoor een naad ontstaat tussen de 2 bladen.

Snel verzonden, goed product

Sjoelbakken snel ontvangen, alleen glad moeten maken. Alles was wat ruw.

Waar voor je geld

Ziet er degelijk sterk uit. Zoontje van 8 heeft een pooltafel gekregen voor zijn verjaardag !

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Alles keurig en correct geregeld

Zeer goed en voor herhaling vatbaar.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Heel tevreden met product, prijs en levering

Heel tevreden met product, kwaliteit, prijs en levering

Halve tafel geleverd

Ik vind een levertijd van 2 weken al lang. En toen ie werd geleverd was de helft van het pakket vergeten. Niet OK.

Prima voor elkaar!

Alles is zoals gewenst verlopen.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Netjes te woord gestaan, vlot geleverd, baar tevredenheid probleem opgelost!

Netjes te woord gestaan, vlot geleverd, naar tevredenheid probleem opgelost. Bedankt!

Hele goede afhandeling

Ondanks pech met de auto en de hoes apart geleverd is alles heel snel en goed opgelost.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Net wat ik nodig had om onze airhockey terug te fixen

De motor van onze airhockey deed het niet meer en hier vond ik het perfecte vervangstuk. Ik zou 5 gegeven hebben als de transportfirma er geen soepje van gemaakt had...

Burgemeester Bakhuizenlaan 44

2451 AB Leimuiden