Zeer tevreden over het product.

Wij zijn geen vereniging maar ons sjoelclubje is ontstaan door samen zijn en dingen doen in het appartementen complex, Wij maakten eerst gebruik van het totale gebeuren in het complex maar door wat onenigheden zijn wij met een kleine groep verder gegaan bij mijn thuis. Daar wij dus geen sjoelbakken hadden zijn wij via de seniorenvereniging ( voorheen KBO ) bij jullie terecht gekomen en met succes. Zijn er erg blij mee.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires? N.v.t.

goede service

Afgelopen periode 10 speelveldafzettingen besteld voor tafeltennisvereniging SETT. Bij de eerste bestelling (4 stuks) waren de hoezen helaas de verkeerde maat, iets te groot. Dit is prima opgelost. Bij de tweede bestelling (6 stuks) zijn alsnog ook 4 hoezen met de juiste maat meegestuurd. Top!

Goed materiaal zoals verwacht

Buitengewoon vriendelijk

Superfijn gecommuniceerd en geadviseerd over de door ons bestelde sjoelbak die toch niet helemaal aan onze wensen voldeed. De sjoelbak is omgewisseld voor een tweedekans HS-40 tegen een prima prijs. Heel tevreden mee! We sjoelen er lekker op los!

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?
  • Hoe zou je de kwaliteit van onze producten in vergelijking met andere merken beoordelen? N.v.t.

Mooi product van een degelijke kwaliteit

Deze sjoelbak een een aanwinst in ons gezin. Er wordt regelmatig door de kleinkinderen mee gespeeld en kan echt wel tegen een stootje. Met de juiste instructie in de meegestuurde bijlage (meubelspray insmeren etc) is het een mooie sjoelbak die aan onze verwachtingen voldoet.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Prima service en denken goed mee over de levering

Prima service en denken goed mee over de levering van goederen

Prima kwaliteit

Sjoelstenen prima kwaliteit

Beschadigd ontvangen

Was misschien door het vervoer ligt beschadigd. Heb het zelf verholpen

Ik heb wel een idee misschien op de buitenkant van de verpakking zetten als er nog meer in zit dan een sjoelbak.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Een prima "refurbished" sjoelbak gekocht. Ziet er uit als nieuw. En snel geleverd.

Prima tweedehands sjoelbak. Ziet er uit als nieuw.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

High quality, great service, well priced

Thought it was amazingly well priced. Delivery and pick up were fantastic and the quality of the products were very high. Thank you!

Top service en product

7ft pooltafel besteld en binnen 10 werkdagen geleverd en perfect in elkaar gezet. Product is van topkwaliteit en een mooie prijs!

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Goede communicatie, snel geleverd, mooie tafels!

Op vrijdag contact opgenomen of er maandag 8 nieuwe tafels geleverd konden worden: "geen probleem!" We hoefden geen netjes erbij, of we er dan misschien een paar batjes en balletjes konden krijgen: "geen probleem!" Fijne snelle communicatie dus! Mooie tafels, heel compact op te bergen, kunnen we weer wat jaren vooruit! Wel jammer dat ze de karren niet meer leveren waar je tafels op kunt zetten om ze op te bergen. Het is echt een enorme zoektocht geweest om een kar te vinden waar 4 tafels op passen. Misschien weer in het assortiment opnemen...? Verder niks dan lof!

Alles naar volle tevredenheid

Diverse artikelen besteld. Alles compleet afgeleverd. Tafeltennistafel prima gemonteerd. Goede afspraken over de bezorging kunnen maken.

top product, snel geleverd

blij met mijn aankoop, goede kwaliteit, mijn gezin is blij met de mooie sjoelbak

Zeer goede respons

Foto gevraagd van tweede kans sjoelbak. Zeer adequate reactie en terugvraag. Foto gestuurd met commentaar. Daarna de bak besteld. Deze is keurig geleverd met juiste leverinfo. De bak is direct in gebruik genomen en bevalt uitstekend.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Degelijk product en snel thuis afgeleverd

Makkelijk, snel en vakkundig

Product makkelijk te bestellen. Snelle en duidelijke levering. Vriendelijke chauffeur.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Zoals een webwinkel moet zijn. Te bellen, info en meedenken

Sjoelen blijft leuk en de 2e kans bak is prima

Een bekend A merk en om met de familie te sjoelen is de 2e keus prima en keurig in orde. Prijstechnisch een meevaller en een A merk in huis. Prima toch.

Hoogwaardige kwaliteit!

Tafeltennistafel en voetbaltafel aangeschaft, beide van hoogwaardige kwaliteit, beide in dezelfde lijn en dat ziet er heel strak en profi uit.

• Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?

Top multi tafel en bezorging!

Top multi tafel en bezorging!

• Zou je Heemskerk aanbevelen aan vrienden of collega's op basis van je ervaring? N.v.t.

Fijne winkel en goede klantenservice

Heel tevreden goede webwinkel met menselijke service erachter. Konden 1-2 dingetjes meteen samen bespreken en slim regelen. Bedankt

Vriendelijk en kundig

Contact gehad met Heemskerk over de tafeltennisbal opraper die op de website staat. Was onduidelijk hoe de tafeltennisballetjes uit het apparaat verwijderd worden. De medewerker heeft het apparaat uit het magazijn gehaald tijdens het gesprek en uitgelegd.

Burgemeester Bakhuizenlaan 44

2451 AB Leimuiden