Zeer goed en voor herhaling vatbaar.
Heel tevreden met product, kwaliteit, prijs en levering
Ik vind een levertijd van 2 weken al lang. En toen ie werd geleverd was de helft van het pakket vergeten. Niet OK.
Goedemiddag Koert, volkomen begrijpelijk, dit is inderdaad niet hoe het hoort en ook niet hoe wij het nastreven. Onze excuses daarvoor. Zoals vaak met problemen is ook dit een geval van fouten in de communicatie. We hebben hier duidelijke leer- en verbeterpunten in kunnen vinden en zullen deze ook gaan toepassen. Daar hebben jullie helaas niets aan, maar we hopen uiteraard wel dat jullie na deze moeizame start toch heel veel speelplezier aan de tafel mogen gaan beleven. Mvg Chris, Team Heemskerk
Alles is zoals gewenst verlopen.
Netjes te woord gestaan, vlot geleverd, naar tevredenheid probleem opgelost. Bedankt!
Ondanks pech met de auto en de hoes apart geleverd is alles heel snel en goed opgelost.
De motor van onze airhockey deed het niet meer en hier vond ik het perfecte vervangstuk. Ik zou 5 gegeven hebben als de transportfirma er geen soepje van gemaakt had...
Geweldige Service
De sjoelbak die ik geleverd kreeg was helaas niet goed maar na 1 telefoontje werd het gelijk opgelost. Ze kwamen persoonlijk een nieuwe brengen en namen de andere weer mee.
We hadden na het kopen van een tweedekans tennistafel nog behoefte aan batjes + ballen. Die werden netjes nog meegestuurd, ook al hebben we dat als aparte bestelling gedaan.
Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Hoewel ik er nog niet op gespeeld heb, is het een mooie degelijke tafel.
Goede service is geen kunst. Daar hoef je geen review voor te schrijven. Goede service zou de standaard moeten zijn. Ik schrijf ongevraagd deze review omdat er door een medewerker van Heemskerk Sports & Games uitstekende service is verleend. Want als medewerker van een bedrijf kun je je werk doen of je kunt je best doen, meedenken met de klant en een extra stap zetten. Dat was de reden van deze review. Wij hadden zelf een fout gemaakt waardoor onze tafeltennistafel stuk was. Dat hebben we uitgelegd via mail en kregen niet zomaar een reserve onderdeel, nee er werd extra moeite genomen om het juiste onderdeel binnen een paar dagen bij ons te krijgen. Duidelijk gecommuniceerd en spoedig opgelost. Bedankt medewerker van Heemskerk Sports & Games. Door jouw acties kunnen we weer genieten van de tafeltennistafel!
komen hun afspraken goed na
Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd aan huis
Na uitgebreid research en overleg, onder andere met ChatGPT, hebben we besloten om te investeren in de wedstrijdsjoelbak HS50 van Heemskerk. Onze keuze viel op dit model vanwege de ambachtelijke kwaliteit waarvoor Heemskerk bekendstaat, en omdat het product als duurzaam en van hoge klasse wordt gepresenteerd. Bij ontvangst van de sjoelbak werden we echter direct teleurgesteld: de bak vertoonde duidelijke butsen en beschadigingen, en tot onze verbazing waren vijf van de sjoelstenen beschadigd of al aan het afbrokkelen. Dit was voor ons een flinke tegenvaller — het was onbegrijpelijk hoe een product in deze staat verzonden kon worden, zeker gezien de prijs van €220 en de reputatie van het merk. De volgende dag heb ik telefonisch contact opgenomen met een medewerker van Heemskerk. Gelukkig werd ik daarin heel prettig en professioneel geholpen. Er werd direct actie ondernomen en al de dag erna ontvingen we een nieuwe sjoelbak. Deze bak voldeed wél aan de verwachtingen: netjes afgewerkt en met sjoelstenen die in goede staat verkeerden. Hoewel we nu tevreden zijn met het product, blijft het eerste contact met Heemskerk toch een domper. We hopen dat er in de toekomst strenger gecontroleerd wordt op de staat van zowel de sjoelbakken als de stenen vóór verzending. Voor dit bedrag mag een klant verwachten dat het product bij levering voldoet aan de beloofde kwaliteit.
Dankzij de snelle levering kon ik snel beginnen aan de montage. Het geheel was zorgvuldig in karton en piepschuim verpakt. Ofschoon ik wel wat gewend was met het monteren van kasten en apparaten, was het monteren van deze tafeltennistafel nogal een dingetje. Dat lag voornamelijk aan de minimalistisch handleiding. Zoiets abstracts, onduidelijks en simplistisch had ik lang niet meer gezien. Maar goed, na vergroting van de tekening, nummering en meting van de verschillende onderdelen, schroefjes en bouten zijn we er wel uitgekomen. Wél een vrije middag ergernis maar € 119,- uitgespaard.
I am very satisfierad with the professional and kind handling of my errand
Bij de aankoop via de website heb ik een paar keer gebeld voor info en de afwikkeling van betaling toe te lichten omdat er een feestdag tussen zat. Mijn vragen werden prima beantwoord en na dat de betaling afgerond was zeer snel geleverd. Prima te volgen via track en trace en keurig geleverd binnen de tijd die opgegeven was.
Lijkt een prima webshop. Product is echter matig van kwaliteit.
Bedankt
Kreeg goed advies voor het plaatsen van een netje op een wat oudere tafeltennistafel.
Super blij met de kwaliteit en prijs verhouding!
xx
Heel erg goed, vriendelijk, meedenkend, snel en kwaliteit.
Al 3x balletjes besteld. Altijd perfect.
Burgemeester Bakhuizenlaan 44
2451 AB Leimuiden