Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen benadrukken hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie en levering verlopen over het algemeen vlot, met snelle updates en betrouwbare verzending. Soms ontstonden er problemen met levering of staat van een artikel, maar die werden snel opgelost. Over het geheel genomen blijft de ervaring positief.
Product makkelijk te bestellen. Snelle en duidelijke levering. Vriendelijke chauffeur.
Wat was je algemene ervaring met de Heemskerk speeltafels of accessoires?
Hoe zou je de kwaliteit van onze producten in vergelijking met andere merken beoordelen?
1 December 2025
Paul
Harderwijk
Zoals een webwinkel moet zijn. Te bellen, info en meedenken
29 November 2025
Maarten
Hekelingen, Zuid-Holland
15 November 2025
Anand
ROTTERDAM
Een bekend A merk en om met de familie te sjoelen is de 2e keus prima en keurig in orde. Prijstechnisch een meevaller en een A merk in huis. Prima toch.
9 November 2025
Erik
Tilburg
Tafeltennistafel en voetbaltafel aangeschaft, beide van hoogwaardige kwaliteit, beide in dezelfde lijn en dat ziet er heel strak en profi uit.
7 November 2025
folkert
Velsen noord
Top multi tafel en bezorging!
3 November 2025
J
Den Haag
Heel tevreden goede webwinkel met menselijke service erachter. Konden 1-2 dingetjes meteen samen bespreken en slim regelen. Bedankt
25 October 2025
Stephan
Noord-Brabant
Contact gehad met Heemskerk over de tafeltennisbal opraper die op de website staat. Was onduidelijk hoe de tafeltennisballetjes uit het apparaat verwijderd worden. De medewerker heeft het apparaat uit het magazijn gehaald tijdens het gesprek en uitgelegd.
23 October 2025
Ron
Wormerveer
Ik had slechts een gebruiksaanwijzing nodig en 1 klein onderdeel. Prettig contact en snel geleverd.
21 October 2025
Pieter
Leiden
Blij met de communicatie, levering liep minder soepel. Levertijd op het laatste moment aangepast waardoor de collega doe de spullen zou ontvangen niet meer in de gelegenheid was om te komen. Ik ben zelf v.a. 8 uur gaan bellen omdat de nieuwe tijd tussen 8 en 10 zou zijn. Het kantoor is alleen bereikbaar vanaf 9 uur. Om 9 uur kwam ik erachter dat de tafel bij de buren was afgeleverd wat onhandig was. De vervoerder heeft mij niet gebeld. Bij het t chineese blad geeft de verf af en had kringen van koffiebekers of andere kopjes. Montage ging prima ook al was er geen beschrijving hoe de montage moest. Het metalen netje is niet in het midden van de buisjes gelast waardoor een naad ontstaat tussen de 2 bladen.
9 October 2025
Bas
Julianadorp
Sjoelbakken snel ontvangen, alleen glad moeten maken. Alles was wat ruw.
4 October 2025
Peter
Etten-Leur
Ziet er degelijk sterk uit. Zoontje van 8 heeft een pooltafel gekregen voor zijn verjaardag !
16 September 2025
Ineke
Groot-Ammers
Zeer goed en voor herhaling vatbaar.
11 September 2025
Louis
Ureterp
Heel tevreden met product, kwaliteit, prijs en levering
30 August 2025
Onno
Amstelveen
Ik vind een levertijd van 2 weken al lang. En toen ie werd geleverd was de helft van het pakket vergeten. Niet OK.
Beveelt niet aan
26 August 2025
Koert
Hilversum
Goedemiddag Koert, volkomen begrijpelijk, dit is inderdaad niet hoe het hoort en ook niet hoe wij het nastreven. Onze excuses daarvoor. Zoals vaak met problemen is ook dit een geval van fouten in de communicatie. We hebben hier duidelijke leer- en verbeterpunten in kunnen vinden en zullen deze ook gaan toepassen. Daar hebben jullie helaas niets aan, maar we hopen uiteraard wel dat jullie na deze moeizame start toch heel veel speelplezier aan de tafel mogen gaan beleven. Mvg Chris, Team Heemskerk
Alles is zoals gewenst verlopen.
26 August 2025
Rob
Groningen
Netjes te woord gestaan, vlot geleverd, naar tevredenheid probleem opgelost. Bedankt!
25 August 2025
H.W.
DRONTEN
Ondanks pech met de auto en de hoes apart geleverd is alles heel snel en goed opgelost.
24 August 2025
Marian
Alphen aan den rijn
De motor van onze airhockey deed het niet meer en hier vond ik het perfecte vervangstuk. Ik zou 5 gegeven hebben als de transportfirma er geen soepje van gemaakt had...
18 August 2025
Stijn
België
Geweldige Service
11 August 2025
Yannick
Nijmegen
De sjoelbak die ik geleverd kreeg was helaas niet goed maar na 1 telefoontje werd het gelijk opgelost. Ze kwamen persoonlijk een nieuwe brengen en namen de andere weer mee.
30 July 2025
John
Dordrecht
We hadden na het kopen van een tweedekans tennistafel nog behoefte aan batjes + ballen. Die werden netjes nog meegestuurd, ook al hebben we dat als aparte bestelling gedaan.
27 July 2025
Tjerk
Den Haag
Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Hoewel ik er nog niet op gespeeld heb, is het een mooie degelijke tafel.
24 July 2025
Patrick
Emschede
Goede service is geen kunst. Daar hoef je geen review voor te schrijven. Goede service zou de standaard moeten zijn. Ik schrijf ongevraagd deze review omdat er door een medewerker van Heemskerk Sports & Games uitstekende service is verleend. Want als medewerker van een bedrijf kun je je werk doen of je kunt je best doen, meedenken met de klant en een extra stap zetten. Dat was de reden van deze review. Wij hadden zelf een fout gemaakt waardoor onze tafeltennistafel stuk was. Dat hebben we uitgelegd via mail en kregen niet zomaar een reserve onderdeel, nee er werd extra moeite genomen om het juiste onderdeel binnen een paar dagen bij ons te krijgen. Duidelijk gecommuniceerd en spoedig opgelost. Bedankt medewerker van Heemskerk Sports & Games. Door jouw acties kunnen we weer genieten van de tafeltennistafel!
15 July 2025
T. en P.
Kaatsheuvel
komen hun afspraken goed na
8 July 2025
Wim