Altijd thuiswinkel waarborg inschakelen

Na tussenkonst van thuiswinkel waarborg kon er opeens snel een oplossing gevonden worden door Vidaxl.Mijn retour werd niet opgehaald.Mailen met een chinees klantcentrum werkt niet, totdat je wanhopig wordt.Bedankt dus.Mijb retour werd snel opgehaald en binnen 2 dagen was mijn geld retour.Top dus.

Snelle oplossing

Door Thuiswinkel Waarborg is mijn probleem snel opgelost.

Prima help

Goede help met en probleem, en het is opgelost

zonder hun inbreng was het niet opgelost

Ellenlang gesteggel tussen Tommy Teleshopping en After Pay over terugbetaling. Na tussenkomst Thuiswinkel Waarborg is dit opgelost. Nooit meer een bestelling bij TT.

ze hebben gezorgd dat ik mijn geld terugkreeg

ik had problemen met een internetwinkel. thuiswinkel heeft gezorgd dat ik elke x nadat ik ze mailde eindelijk een reactie via de mail kreeg, iets wat zonder hun niet gebeurde. en mijn geld is terug. dus mensen, als je een probleem hebt met dat je pakket niet wordt bezorgd of je geld niet terug gestort, mail ze want het werkt echt!

Thuiswinkel.org heeft ons geweldig geholpen om een situatie van afleveringsfraude op te lossen.

Wij hebben contact opgenomen met Thuiswinkel.org na een zeer klantonvriendelijke, gebrekkige en onprofessionele behandeling van een situatie van afleveringsfraude bij de bezorging van twee Apple Macbooks welke online waren besteld bij een grote internationale electronica retailer in Nederland. Thuiswinkel.org heeft ons advies gegeven en meermalen contact gezocht met de electronica retailer om deze zaak op te lossen. Wij zijn er zeker van dat dit zonder hulp van Thuiswinkel.org niet was gelukt waarna wij een rechtszaak tegen de electronica retailer hadden moeten aangespannen. Wij willen Thuiswinkel.org hartelijk bedanken om deze zeer vervelende situatie met de electronica retailer na bijna 3 maanden te kunnen afhandelen.

Geholpen met oplichting

Ik was opgelicht door de webshop Vamos Schoenen. Ik probeerde mijn geld terug te krijgen en dit duurde al meer dan 6 maanden. Zelfs mijn rechtsbijstand kon me helaas niet helpen. Dankzij thuiswinkel heb ik mijn geld teruggekregen dus thank you!

opgelost!

ik had een cadeaubon gekregen, maar bij het invoeren bleek hij al net verlopen; op de website stond anders vermeld dan op mijn cadeaubon- daar baalde ik natuurlijk erg van! Dus benaderde ik Thuiswinkel Waarborg en dankzij hun bemiddeling werd de cadeaubon weer geactiveerd en heb ik m toch in kunnen leveren! Heel erg blij! Dankjewel! Lenie

Een kwartier nadat u een klacht had gestuurd naar het bedrijf waar ik een probleem mee had, kwam het betreffende bedrijf met een oplossing voor mijn klacht. Top resultaat

uiteindelijk goed

Van een aangesloten online winkel kreeg ik maar geen restitutie van geld. Diverse pogingen van Thuiswinkel waren nodig om de kwestie opgelost te krijgen.

Fraaie stok achter de deur

Fijn dat er zoiets bestaat als Thuiswinkel Waarborg. Het helpt de dienstverlening door (aangesloten) webwinkels te verhogen. Al spoedig nadat ik een klacht heb ingediend middels Thuiswinkel Waarborg was het probleem opgelost.

Arjen

Ik had problemen met een retour/terugbetaling. De 14 dagen waren al versteken en ik had nog steeds niks gehoord… De winkel bleef maar volhouden dat ze een maand te tijd hadden… Vervolgens een klacht ingediend bij thuiswinkelwaarborg, vervolgens had ik binnen 2 dagen mijn geld. Super, bedankt

Ze hebben geholpen waar ik het niet kon oplossen

Snel en cordaat

Snelle afhandeling, erg tevreden

Ik had een klacht over de bezorging van Tink.nl pakket was weg en niet meer traceerbaar. Servicedesk alleen per contactformulier te bereiken en daarmee slechte reacties en geen service. Uiteindelijk thuiswinkel aangeschreven en binnen 14 dagen is het pakket geleverd. Belangrijk om te kijken of het bedrijf waar je een bestelling plaatst wel gecertificeerd is met bijv. Thuiswinkel.

Mijn klacht was binnen een week opgelost. Daarvoor ging het bij het bedrijf al meer dan 6 weken fout.

Geregeld

Telegraafwebshop. Besteld 6 november. Tig vertragingsmailtjes en geen antwoord op mail. Na jullie bemiddeling? Vandaag, 20 december, in elk geval alle items ontvangen! Bestel daar nooit meer! Groet Ton

Met 1 klacht was het probleem opgelost

Nadat ik mijn klacht had neergelegd was mijn probleem over de terugbetaling van een geretourneerd artikel binnen 1 week opgelost.

Met 1 klacht was het probleem opgelost

Snel en Fijn contact

Reageren snel en netjes. Uiteindelijk door webshop zelf geholpen en werd de klacht gesloten.

Vlotte reactie

Probleem werd serieus genomen en actie ondernomen. Betaling van een retour werd toen wel binnen 1 week teruggestort

VidaXL wilde overeenkomst niet nakomen

Ik had met een eerder probleem een voucher gekregen en die uiteindelijk gebruikt. Het product dat ik bestelde was niet meer leverbaar en zodoende was ik mijn voucher ook kwijt omdat je het maar 1 keer kon gebruiken zei men. Na tussenkomst van “Thuiswinkel Waarborg” is mijn voucher weer beschikbaar gemaakt.

Binnen 7 dagen klacht opgelost

Wat mijzelf in twee maanden niet lukte is met de bemiddeling van Thuiswinkel binnen 7 dagen wel gelukt namelijk mijn geld teruggestort!

Goede ondersteuning

Mijn klacht wordt goed opgepakt, zowel per mail als telefonisch.

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Waarborg

Shoppen doen we steeds bewuster. Want wat én waar we kopen maakt een steeds groter verschil. Met ons Thuiswinkel Waarborg, juridische back-up en een flinke dosis kennis zorgen we ervoor dat jij slimme keuzes kan maken. Zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Laat ons weten wat je van ons keurmerk vindt!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org