Oplossend vermogen

Webwinkel kon product bij nader inzien niet leveren. Terug betaling van 1895,00 binnen veertien dagen. De nodige e-mails gezonden. Na ruim een maand Thuiswinkel ingeschakeld. Na Iets meer dan een week geld op de rekening!

De bemiddeling en het meekijken zijn geslaagd.

Thuiswinkel heeft bemiddeld en meegekeken. Het resultaat is dat Coolblue de fout kosteloos repareert.

Toch een oplossing.

Prettig en snel het probleem opgelost door tussenkomst van thuiswinkel.

Goed geholpen

Ze hebben mijn klacht ingediend bij desbetreffende winkel en kreeg dag erna Al mail met oplossing.

Had problemen met n bedrijf dat online kleding verkoopt. Had hier voor ruim 400 euro besteld en betaald. Na 14 dagen nog niets ontvangen. Telefonisch was dit bedrijf niet te bereiken. Na het sturen van diverse e-mails steeds antwoord dat levering binnen 7 dagen zou geschieden. Na 5 weken kontakt opgenomen met Thuiswinkel die mijn klacht hebben doorgestuurd. Echter na 10 dagen nog steeds geen reactie. Opnieuw Thuiswinkel benaderd en deze hebben dit bedrijf toen gebeld en de volgende dag kreeg ik eindelijk een reactie en is het aankoopbedrag inmiddels aan mij geretourneerd. Bedankt voor uw bemiddeling Thuiswinkel.

Zeer vriendelijk geholpen.

Zelf is het me helaas niet gelukt om het met desbetreffende winkel op te lossen. Na mijn verhaal te hebben gedaan heeft thuiswinkel voor mij contact gezocht en het is nu opgelost. Erg fijn, bedankt!

Snelle reactie

Ik diende een klacht over een webshop bij Thuiswinkel.org en hun reactie daarop was erg snel. Uiteindelijk moest ik de klacht intrekken omdat het niet terecht was. Thuiswinkel heeft daarop ook snel gereageerd en alles verder afgehandeld.

Ons koffiezetapparaat was voor de 3e keer binnen de garantietijd via bol.com naar d’longhi. Volgens d’longhi was het onze schuld. We ontkalkte het niet goed. We wisten zeker dat dit wel het geval was. Het werd niet meer gemaakt of we moesten de reparatiekosten zelf betalen. Steeds via bol contact gehad. De laatste keer vertelde bol dat ze niets meer voor ons konden betekenen. Gevraagd of er nog een mogelijkheid was om verder ons verhaal te doen. We kregen toen het advies om het via thuiswinkel.NL te doen. Daar onze klacht neergelegd. Ze hebben contact met bol gezocht en binnen een week kregen we bericht dat bol zelf de reparatie zou uitvoeren. Het apparaat is weer terug en werkt weer goed. Thuiswinkel.NL bedankt voor de bemiddeling

Mijn klacht is goed geholpen,bedankt!

Zeer correct en accuraat

Soms ontstaat een twijfel (m.b.t de kwaliteit van de verkoper)bij een aankoop via het internet. Ik werd op Thuiswinkel Waarborg gewezen en heb contact met ze opgenomen. In dit geval hebben ze niets kunnen doen in die zin dat zij hebben bemiddelt in het contact komen en gehouden met de verkoper. Soms is zo'n contact belangrijker dan de uitkomst.

De klacht is snel in behandeling genomen

Ik ben serieus goed goed geholpen. Maar omdat er door mij een fout is gemaakt met het betreffende bedrijf kan ik niet echt geholpen worden. Het was een bedrijf in Belgie met de naam wereldparts. Dus ik neem mijn verlies , jammer. Maar bedankt voor alle moeite die u voor mij heeft genomen.

Uitstekend dienstverlening in zijn waarborg

Mijn ervaring met 'thuiswinkel waarborg'? Discreet en vertrouwelijk dienstverlening.

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Waarborg

Shoppen doen we steeds bewuster. Want wat én waar we kopen maakt een steeds groter verschil. Met ons Thuiswinkel Waarborg, juridische back-up en een flinke dosis kennis zorgen we ervoor dat jij slimme keuzes kan maken. Zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Laat ons weten wat je van ons keurmerk vindt!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org