super

de koeriers hebben zoveel stops dat het nu en dan kan mislopen. De collie was open geleverd zonder afstandsbediening en kabel. Mailtje gestuurd naar de verkopers en het werd in kortste keren recht gezet. Sublieme service, bedankt Stijn voor de GOEDE zorg.

Voldoet

Omdat ze niet kon vervangen worden, is de tegenprestatie naar mijn zin.

Réaction et solution rapide

Ma demande d'intervention auprès du service après vente a été très vite prise en charge et une solution qui m'arrangeait a été rapidement proposée. Rien à dire, je suis satisfaite.

Content

Je suis très content de votre aide et de votre service

Perfecte dienst na verkoop.

Klantvriendelijke en snelle vervanging van een defect toestel.

heel correcte afwikkeling!

Alleen jammer van de "minder" duurzame oplossing... Ik had liever enkel een batterij vervanging gezien!

uitstekende service

Ik ben heel goed en vlot geholpen toen de accu van mijn steelstofzuiger niet meer werkte en vervangen moest worden.

WOW

Menigeen kan een voorbeeld nemen aan de service wat jullie bieden. Overhoop wat gekocht (overvloed) en zonder enig wanklank, met gratis retour, opgelost. Online kopen, helaas veel negatieve ervaring, maar jullie zijn FANTASTISCH

Snelle goede communicatie

Ik had bij vakantie veilig een speeltoestel gewonnen alleen moest ik hier langer op wachten dan gehoopt contact met VakantieVeilingen gehad die mij door verwezen naar alleenonline.nl dit gedaan super snelle reactie en binnen aantal dagen geleverd fijn!

Fijn bedrijf

Gordijnen besteld. Helaas eerste paar de verkeerde kleur, het paste niet bij mijn behang. Terug gestuurd en netjes contact gehad via de mail. Andere kleur besteld. Deze waren top! Mooie kwaliteit gordijnen! Top. Telefonisch kreeg ik ze niet te pakken, maar via de mail prima contact. Alles snel afgehandeld !

Snelle en plezierige service

Bij de NRC webwinkel 2 Tri-proof-verlichting balken besteld en geinstalleerd. Echter geen van beide branden. Gecontroleerd of de lampaansluiting goed is gedaan, geen resultaat. Na opsturen foto's van aansluiting de volgende dag al een nieuwe Tri-proof-verlichting balk ontvangen. Voor installatie nog eens handleiding goed doorlezen en gemerkt dat ik de Led-balk andersom moet aansluiten. Nu branden ook de twee eerst aangeschafte balken. Bij vraag om de testbalk terug te sturen,, toestemming gekregen om deze te behouden -- zonder enige kosten. Een heel sympatieke en klantvriendelijke afhandeling van een probleem wat ik zelf veroorzaakt heb Hulde vor deze goede service

Goede, vlotte service!

Onze slowjuicer raakte defect. Via de mail gemeld. Na nog een mail met foto’s en filmpjes binnen een paar dagen een nieuwe in huis! En prettig vriendelijk contact.

2 stoelen besteld waarbij 1 productiefoutje waardoor de schroeven niet goed aandraaiden. Prima nieuwe gekregen zonder gedoe

Snel gehandeld door de klantenservice en prettig contact.

snelle en correcte service

levering fout onderdeel snel en correct opgelost

Niet het originele ontbrekende stuk geleverd

Het positieve is dat er vrijwel onmiddellijk op mijn mail gereageerd werd. Het ontbrekende stuk van de parasol werd dan ook vlug geleverd maar is niet het model dat geadverteerd werd en op de verpakking afgebeeld is.

Marleen

We zijn heel tevreden met de service, vriendelijke en snelle respons en oplossing van het probleem. Alvast dikke dankjewel! Groetjes Marleen

Hele goede ervaring! Snelle reactie op mails, servicegericht en klantvriendelijk!

Mijn weegschaal was kapot gegaan en had contact opgenomen om te vragen of het probleem verholpen kon worden. Ik kreeg al snel een reactie terug met opties wat er aan de hand zou kunnen zijn en hoe deze op te lossen. Helaas was dit advies niet toereikend om de weegschaal weer aan de praat te krijgen waarna ze aangeboden hebben om een nieuwe op te sturen. Deze heb ik de dag erna meteen al in ontvangst mogen nemen!

snelle service en correcte beantwoording van vragen

ondanks dat de zending tot twee keer toe van een verkeerde postcode werd voorzien waardoor de vervoerder (PostNL) de zending retour stuurde, heb ik een hele goede ervaring opgedaan want er werd snel gereageerd en gehandeld.

kwalitatief product en uitstekende klantenservice

Product doet wat het belooft. Montage-instructies mogen misschien iets duidelijker. Thermometer geeft goede temperatuurindicatie maar iets te ruw. Klein mankementje bij 1ste levering werd zeer snel opgelost. Dikke pluim voor Stijn.

uitstekend service

ik heb onlangs problemen gehad met mijn steelstofzuiger . Deze was nog in garantie en na contact te hebben opgenomen met een medewerker van Alleenonline.nl is alles vlug opgelost geweest. de medewerker kwam heel vriendelijk over. Na enkele berichten was alles geregeld en de nodige stukken werden mij toe gezonden. Het service kan niet beter zijn en ik zou iedereen aanraden een product aan te schaffen bij Alleenonline.be.

Er was een pakket zoekgeraakt door PostNL. Na contact heb ik een formulier ingevuld en is het nogmaals verzonden.

Tevreden.

Tevreden met met uw uitleg en produkt.

Snel geleverd en vriendelijk behulpzaam personeel

De garantie wordt heel snel en correct toegepast.Duidelijk aanbrengen wat er niet in orde is.Dan ook geen probleem om nieuw artikel te versturen.

16 Vang

Halsteren 4661TX