goede en snelle service

Vorig jaar april hadden wij een Feel Home - Buiten ligstoel - verstelbaar - Zwart gekocht, maar nu was de leuning van de stoel stuk gegaan. Er waren geen nieuwe stoelen of onderdelen meer beschikbaar, hierdoor kreeg ik het aankoop bedrag terug gestort, na 1 dag stond het bedrag al op de rekening.

Snelle reactie op probleem

Na het melden van het probleem is er direct aktie ondernomen

Prima dienstverlening

Ik vind de wijze van hulp bij mijn probleem geweldig . Het heeft veel tijd van mijn contactpersoon gekost , helaas is het nog niet volledig opgelost maar de intentie is duidelijk.

snelle en correcte service

snelle reactie en correcte opvolging van onze problemen vlotte afregeling met nieuw toestel

Bodyscale digitale weegschaal functioneert prima

Bij de eerste aankoop van de digitale bleuthooth weegschaal functioneerde deze niet, na een mailing verstuurd te hebben ivm de problematiek werd er direct een andere verzonden deze wel goed functioneerde. Goede klantenservice

Uitstekende service

Mankement onder garantie naar tevredenheid opgelost. Snel en zonder gedoe.

Vlot en terzake doend!

Gevraagde was (even?) niet te vinden op de site. Reactie gevraagd en zeer snel het gevraagde (een handleiding pdf ) ontvangen! Op correcte manier te woord gestaan inclusief 'Als er meer is, laat het ons weten!'

snelle en perfecte service

vlotte, snelle en zeer correcte afhandeling van een garantieprobleem

Oplossingsgericht

In eerste instantie was de parasol beschadigd aangekomen. Contact gehad en wij kregen een nieuwe, heel tevreden.

Dank je voor de opvolging!

Het moet gezegd, het parcours verliep wat moeizaam, maar dank zij de uiterst professionele opvolging van Martijn is alles tot een goed einde gekomen. Eerst dacht ik 4* te geven maar de service was zo goed dat ik het bij 5* houd. Dank je wel voor de opvolging! Topservice!

Heel goed en netjes geholpen

Via de mail gereageerd en hier ook antwoord op gekregen, probleem snel en netjes door alleenonline opgelost Hiervoor mijn dank

Uitstekende service

Snelle reactie en goed geholpen/ goede service.

Via een omweg wel bij het antwoord gekomen

Ik miste informatie over de aansluiting van mijn aangekochte buqqan bbq. Toen ik het telefoonnummer op de site belden kreeg ik een antwoord apparaat dat ook weer ophing. Dit antwoord apparaat had het over een investeringsmaatschappij. Ook dat is vreemd als je een bbq bedrijf probeert te bereiken. Maar nadat ik het formulier op de site gebruikt had kreeg ik na 2 dagen wel het antwoord wat ik zocht. Wederom met het mail adres van een investeringsmaatschappij. Blijft niet iets wat vertrouwen wekt maar het is opgelost.

Houd zijn woord !

Foutieve levering van grondanker. Werd in een minimum van tijd opgelost, waarvoor een dikke pluim.

Perfect!

Nadat wij onze bestelling hebben ontvangen en de lampen hadden gemonteerd kwamen we erachter dat er 1 stuk was. Hierover mail contact gehad waarna we een hele nieuwe verpakking gratis opgestuurd kregen. Hierdoor hadden we er zelfs 3 extra dus met andere woorden.. geweldige service!!

Perfect na verkoop service

Mijn bestelling zonder enige probleem kunnen retourneren, Na 2 dagen had ik mijn geld terug op mijn rekening. Top service!

reparation réussi

Maison très sérieuse et à l écoute de ses clients ! Je la recommande vivement !

Effectieve hulp bij een reparatie

We hebben een steelstofzuiger waarvan de accu het begeven had. We zijn effectief en vriendelijk geholpen, een nieuwe accu is opgestuurd en we hebben deze zelf adhv een goede beschrijving vervangen. Gelukkig niet het apparaat opsturen en hem weken later weer terug te kregen.

Duidelijk antwoord gekregen en daarmee het probleem opgelost! Prima ervaring

Goed geholpen

Bestelde artikel vertoonde gebreken. Snelle reactie, actief meedenken en zonder probleem hebben ze een vervangend artikel gestuurd. Top!

Bijzonder goede service en oplossingsgericht

Klein probleem gehad met compleetheid van het verzonden artikel. Dit is direct aangepakt en vervolgens perfect afgehandeld. Contact en service verdient aanbeveling.

Positief contact

Medewerker heeft mij precies geholpen met de vraag hoe maak ik verbinding met de weegschaal

Goede en snelle reactie.

Binnen 12 uur reactie gehad met een correcte oplossing.

prima samenwerking voor het oplossen van een zending

naar een oplossing zoeken voor de juiste bestelling verliep vlot

Réponse rapide

Merci pour votre réponse, mais ce n'est pas vous qui est concerné par mon problème mais bien (VAVABIT) qui a une publicité mensongère, elle signal les lampes comme détecteur de mouvement or quelle ne le sont pas, j'en ai acheté 12 et je suis très déçu.

16 Vang

Halsteren 4661TX