ik ben snel en duidelijk verder geholpen

we hadden een barbeque besteld via het belang van limburg maar bij aankomst biel het toestel eigenlijk tegen en was de binnenpot van de barbeque kapot !! daarna hebben we de hulplijn ingeschakeld om den retour te regelen !

De eerste levering liep niet zoals voorzien maar de oplossing ervoor was wel perfect.

Goed voorbeeld

Na ontvangst van een product bleek dat er een onderdeeltje niet aanwezig was in de verpakking, ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice die hebben mij na 1 dag al terug gemaild met de oplossing dat ik een nieuw product toegestuurd kreeg en het oude mocht houden.

Goede service en snelle reactie

Via bol.com een Feel Furniture zweefparasol besteld maar deze hadden geen passende hoes van Feel Furniture beschikbaar. Contact gezocht met Alleenonline.nl en deze hadden er wel een beschikbaar. Deze besteld en 2 dagen later was hij er. Hij past perfect, sluit de parasol af tot op de grond en het materiaal ziet er stevig uit. Er was ook een inklapbaar stokje bij om de hoes over de parasol te schuiven maar deze was voor mij niet nodig.

Uiterst correct afgehandeld.

Weten waar je het over hebt is een verademing voor de vraag stellende digibeet.

Top service!

Na de winter een probleempje met de solarlampjes. Na het versturen van foto's en een beschrijving van het probleem, kreeg ik keurig nieuwe lampjes toegezonden!!

Snelle en vriendelijke service.

Een onderdeel van mijn bestelling miste. Ik heb een mail gestuurd en kreeg snel een reactie en een oplossing. Het onderdeel was niet los verkrijgbaar dus werd het product vervangen.

onze ervaring met jullie is zeer goed verlopen !

vriendelijkheid top!

Uitstekende dienst na verkoop - Volledig tevreden!

Ik kocht recent een modulair loungeset. Helaas was er een productiefout geslopen in de stof van de loungekussens. Alleenonline.nl reageerde meteen op mijn bericht waarin ik het probleem aankaartte. Meteen volgde een correcte analyse en werd een voorstel van oplossing geboden. Die oplossing was voor mij niet meteen ideaal maar Alleenonline.nl bleef in dialoog met mij teneinde tot een oplossing te komen die ook mij volledig tevreden stelde. Kortom, mijn ervaring met de dienst na verkoop was niets minder dan fantastisch. De vriendelijkheid, expertise, efficiëntie en klantgerichtheid van het servicerteam hebben ervoor gezorgd dat ik me gewaardeerd voelde als klant. Ik ben volledig tevreden en zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen. Bedankt voor de uitstekende dienst na verkoop!

Vlotte levering en super service na verkoop.

Snelle en goede service

Defect gemeld, werd direct goed geholpen. Dezelfde dag werd er een nieuw onderdeel verstuurd. Volgende dag in huis. Dat is top service!

Attent, even zoeken welke weg moest worden bewandeld en snel afgehandeld.

C,f. Bovenstaande

Supercontent

Vlotte bestelling. Vlotte levering Vlotte communicatie.. een heel tevreden klant.

UITSTEKENDE SERVICE

Had een artikel gekocht bij de AD webshop. Wilde dit retourneren. Contact met de AD webshop ronduit bedroevend, slecht mailcontact en niet telefonisch bereikbaar. Contact gezocht met de leverancier Alleen Online.NL. Dit bedrijf heeft op een uitstekende manier de retour voor mij afgehandeld en gezorgd voor terugbetaling via de AD webshop. Kortom een prima bedrijf met een snelle communicatie.

Hij doet t weer

Hyundai homebot 3.0 Doet t weer Hij gaf alleen geen piepje toen ik hem naar fabrieksinstellingen terug gezet heb

Goede prijs kwaliteit en na een probleem dadelijk een oplossing!

Goede snelle service

De hangmat die ik besteld had voldeed niet aan de goede kleur. Online contact gehad en goed geholpen. Ze bleven netjes contact houden totdat alles was afgerond.

Super service

Via de nieuwsblad kocht ik een parasol. Na twee weken was er iets stuk aan deze. Ik contacteerde alleen online. Ik kreeg dadelijk een reactie terug na het toesturen van foto's werd er mij een nieuwe parasol toegestuurde. Ik was echt verwonderd over de vriendelijke en snelle service. In nog geen twee weken was het opgelost. Super super super!!!!

Zie hieronder

Beste, Heb 2 grondankers ontvangen tervervanging ?? Vastgesteld dat eerst geleverd anker een lengte heeft van 50 cm en de nageleverd maar 35 cm wat volgens mij dus een minder verakering geeft in de grond Is het mogelijk een retour bon op te maken om de teveel geleverd en verkeerd ankers terug te sturen

Heeft veel te lang geduurt

Er kwam geen informatie waarom eerst het eerste en twee weken later het tweede deel kwam ,datadiensten beter gekunt

ben ik bijzonder tevreden over de snelle response/ levering en correcte naleveringsservice

Ontzettend goed geholpen... Een dikke 10 voor de service

zeer goede service klantendienst

De klantendienst heeft uiteindelijk mee gezocht naar een oplossing van mijn probleem (bestelling die niet geleverd werd). Dit op een snelle en efficiënte manier (duidelijke en correcte communicatie)

Correcte afhandeling van bestelling

Mijn ervaring met Alleenonline.nl is schitterend. Verklaar nader : Wij merkten een fout op bij ons geleverd product wat wij hen onmiddellijk hebben gemeld. Bijzonder snel kregen wij antwoord en werd ons door Alleenonline .nl een ander exemplaar toegezonden . Dat is correct handelen met uw klanten en geeft vertrouwen naar de toekomst .

vlotjes

Van bestelling tot en met nalevering vlot verlopen

16 Vang

Halsteren 4661TX