een bedrijf met gedreven medewerkers en een uitgebreid gamme

ik heb een bestelling geplaats via een externe website en de levering liep wat vertraging op. Dat werd in de kortste keer recht gezet, en volgens plan geleverd. De wet van Murphy sloeg toe (Gaat er dus één ding verkeerd, dan loopt alles in het honderd.). een van de onderdelen was beschadigd ( productie fout). Als dit niet genoeg was liep de communicatie mis met de koerierdienst voor de omruiling. De medewerkers , Bart en Martijn van Alleenonline, hebben zoals het moet alles goed geregeld. Eind goed al goed en nu kan ik genieten van mijn bestelling.

Meerdere keren moeten mailen om bestelling thuis te hebben

Na de voorgestelde wachttijd gewacht te hebben voor de levering enkele malen moeten mailen om te vragen waar ons product bleef. Uiteindelijk dan toch geleverd. Oorzaak was nieuwe leveringsfirma volgens Alleenonline.

Prima 'dienst na verkoop'!

Zeer snelle reactie op mijn mail gekregen. Héél vriendelijke en behulpzame man die nuttige 'tips' gegeven heeft waardoor ons probleem direct was opgelost.

Ondanks dat onze bestelling om welke reden ook, niet was aangekomen heeft door tussenkomst van "Alleenonline.nl" het probleem op een adequate en vlugge wijze opgelost. Proficiat aan onze contactpersoon "Bart", vriendelijke groeten Leon Plovie Kapelhof 64 B - 2460 Lichtaart

Goede producten+service

Ik heb hier recent een camera gekocht die ik momenteel gebruik om mijn huisdieren in de gaten te houden zodra ik niet thuis ben. Ik ben uiterst tevreden over de camera maar ook over de service die ik ontvangen heb tijdens het stellen van vragen. Ik zou zeker opnieuw bestellen!

Erg behulpzaam, en een uitstekende service

Bij een levering miste ik onderdelen. Omdat deze niet echt nodig waren werd een extra korting van 20% gegeven.

Super bezorgd.

Alles gedaan opdat het in orde zou zijn.

Aangekocht product voldeed niet aan mijn verwachtingen.

Retourzending verliep vlot en kosteloos. Prima service van Alleenonline bij de afhandeling hiervan.

Ik had een accu van het merk Fiat besteld,maar die deed het niet. Nadat ik de accu aan de accu oplader had gedaan bleef de accu het niet doen. Mailtje gestuurd en de situatie uitgelegd. Ze hebben een nieuwe accu opgestuurd en die deed het wel. De snelle service is goed en ik ben goed geholpen. Ik raad deze site aan! Mvg, Jefta ten Cate

Een product met productiefout werd uiterst snel vervangen.

We hadden een kruiwagen besteld die een productiefout bleek te bevatten. Na melding via e-mail werd onmiddellijk een oplossing gevonden en werd ons defect product vervangen.

Uitstekende service, zoals het hoort

Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening. Ik ben goed en correct geholpen tot nu toe.

Opgelost

De beschermhoezen zat niet bij de levering. Ondertussen is die aangekomen

Uitstekende service

Ik heb een artikel kosteloos teruggestuurd en hey bedrag was heel snel teruggestort. Snelle en vriendelijke reactie gehad via de email.

Totaal geen goed service

Heb mijn bestelling paar weken geleden gedaan. Had langer op moeten wachten dan op de website stond. Nu is de loungeset geleverd zonder onderstel. Heb toen contact genomen met klantenservice en beste van al is mij gezegd geweest of ik wel onderstel mee had besteld. Nu wie kop nu loungeset zonder potjes?? Paar dagen later krijg ik mail dat het via leverancier moet gewisseld worden... Wij zijn nu paar weken verder en kan steeds niet op mijn loungeset zitten. En wet steeds niet wanneer de nieuwe geleverd ga zijn. Dus nee ben helemaal niet content. Eertse keer besteld en dan zo'n miserie.

super

steelstofzuiger werkte niet meer naar behoren. opgelost via mail waarvoor dank.

Uitstekende service

Zeer goede communicatie en afspraken. Snelle levering en financiële afhandeling

Zeer betrouwbare webwinkel

Snelle respons en goede afloop na klacht.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk!

Onverwacht. Ik dacht dat ik kon fluiten naar mijn product. En opeens was daar in mijn inbox een e-mail. Uw product is geretourneerd. Zou u het alsnog willen ontvangen? Wilt u laten weten of het product is aangekomen. Binnen 2 dagen was het pakketje binnen. Uiteraard heb ik de beste man laten weten. Ga vooral door met het deze nette manier van doen. Er is daar helaas een groot gebrek aan in deze digitale wereld.

Snelle respons én oplossing !

Dit is een voorbeeld van een klantendienst! Snelle reactie bij een gemeld probleem, zeer vriendelijke service. oplossing werd gevonden met een mooie vergoeding. Echt top !

Vlotte en correcte service

Top service!

Gordijnen besteld, helaas had één gordijn een beschadiging/fabricagefout. Contact opgenomen en zonder problemen werd er een nieuwe opgestuurd. Top service!

Goede service en snel contact

Service was snel en duidelijk. Communicatie is helder en vlot.

Top onderneming

Nadat er wat problemen optraden bij aangeschafte items, waardoor deze niet aan de omschrijvingen voldeden werd na melding hiervan direct gehandeld en werden de betreffende items zonder meer opnieuw geleverd. Nu in een uitvoering die wel aan de specificaties voldeden. Top service dus. Wat mij betreft een aanrader!

Vriendelijk en efficiënt

Ik had een leveringsprobleem wat door jullie medewerker zeer goed en vriendelijk opgelost werd, gaf meteen een gevoel van vertrouwen

Geweldige service

Besteld product voldeed niet vanwege een deffect.na 1 mail zonder probleem een nieuw werkend ontvangen. Geweldig.

16 Vang

Halsteren 4661TX