Zeer goede hulp

De help desk heeft mijn zeer vakkundig geholpen De camera deed het niet, en zonder enige reden moeten opgeven werd er een nieuwe camera opgestuurd! Uitstekende servers!!!

Schitterende service

Zeer vlotte service rond solarlampen die stuk waren en onder garantie vielen. Men antwoordt onmiddellijk op de mails. Binnen de 2 dagen had ik reeds de nieuwe ontvangen. Dikke pluim.

snelle en efficiënte oplossing

Led bureaulamp waarvan ik heel tevreden was, raakte na paar dagen defect. Dankzij een vriendelijke, snelle en efficiënte tussenkomst werd een correcte analyse van het probleem gemaakt en binnen een paar dagen een nieuwe adapter geleverd en was het probleem opgelost. Conclusie

Klasse-service

Één enkel mailtje over een defect aan een braadpan werd direct beantwoord en na het sturen van de betaalbon is meteen een nieuwe Buccan braadpan toegezonden. Binnen 4 dagen geregeld. KLASSE!!!

Klantenservice reageert snel op vragen, uitstekende service!

Een perfecte naservice

Er was een fout opgetreden in het leveringsadres zodat de goederen door PostNL werden geretourneerd. Na onze aanvraag werden ze alsnog de volgende dag aan huis geleverd. Prima service

Topservice

Na een niet aangekomen zending. Toch terug opgestuurd, en nu wel ontvangen. Topservice, snel, vriendelijk en correct

Goede en snelle service

Ik had een steelstofzuiger in promotie besteld maar de accu werkte niet. Er werd snel voor een oplossing gezorgd: het model was intussen uitverkocht maar ik kreeg een vergelijkbaar maar duurder model van hetzelfde merk aangeboden. Ik ontving deze ook snel. Vlotte communicatie, vriendelijke contactpersoon.

Hobbelig maar tevreden

De levering is een aantal keer verkeerd gelopen. Eerste twee keer was het product kapot, de derde keer verkeerde items maar de 4 de keer is het goed gekomen. Kudos aan alleen online om er toch voor te zorgen dat ik toch met een deftig product geindigd ben. Het was zeker en vast niet gemakkelijk maar ze doen alles wat ze kunnen om toch kwaliteit te geven.

Zeer behulpzaam

Ik kreeg op mijn vraag zeer snel een goede oplossing. Zeer behulpzaam waarvoor dank.

Wij zijn super content met de heel vlotte service na verkoop!!

Klantvriendelijk & oplossingsgericht

Had problemen met mijn afstandsbediening die niet werkte. Contact gezocht en snel en vakkundig geholpen. Erg fijn! En me afstandsbediening werkt ook weer!

Goed geregeld

Ongelofelijke goede dienst na verkoop

Had één van de drie uilen welke niet werkte . Was niet meer voorradig, voorstel twee andere uiltjes. Problemen met de verzending, ander item mogen kiezen . Geleverd ! Top opvolging !

Adequaat en snel gehandeld

Ik heb 3 gordijnen besteld bij alleenonline.nl, daarvan zat er in 1 schimmel doordat deze nat was geworden. Ik heb alleen online gemaild en een foto gestuurd en ze stuurden direct een nieuwe op, zonder schimmel. Erg fijn dat er zo snel gehandeld is.

Snelle en passende reactie, goede oplossing

Snelle en passende reactie, goede oplossing

zeer goede service

zeer goed product, snelle service

Professionaliteit!

Ik heb een aroma-diffuser besteld die blijkbaar gebrekkig was. Niet lang nadien kreeg ik een nieuwe en veel mooiere opgestuurd. Tevens werd ik bij mail op de hoogte gehouden wanneer ik deze mocht ontvangen! Perfecte service en een echte aanrader!

top ervaring

Eerste stofuiger die ik ontving werkte niet. Maar ik kreeg na contact te hebben gehad direct een nieuwe. En dat ging allemaal heel snel. Super goede service!

Super service

Bij aan koop van een steelstofzuiger had ik een probleem met het opladen. Na een telefoontje kreeg ik een nieuwe batterij zoals aan de telefoon beloofd en slechts 3 dagen later, dat noem ik service. Bedankt voor de goede en correcte service Hoogachtend Etienne

een prompte en correcte aanpak, opvolging en afhandeling! Doe zo voort!

positieve ervaring

Heel goed.

Mijn klacht is netjes, goed en snel afgehandeld. Bedankt aan Bart.

Behulpzame vriendelijke efficiëntie

Een klantendienst waaraan veel andere bedrijven een voorbeeld kunnen nemen. Hopelijk komt nu ook de vervanging van het defecte toestel vlug in orde!

16 Vang

Halsteren 4661TX