Voelde me gehoord

Fijn contact gehad en werd gelijk geholpen.

Product viel tegen, maar service van het bedrijf zeker niet

Ik kocht een wekker die niet beviel. Ondanks dat ik de doos niet meer had, werd er een uitzondering gemaakt en mocht ik hem gewoon retouneren. Super!

Snelle opvolging en feedback van de klantendienst.

Super klantvriendelijk.

Ik werd onmiddellijk geholpen, zeer snel en vriendelijk.

Ik melde mijn probleem en meteen een reactie en hoe 't werd afgehandeld was super heel goed

alles opgelost

zeer goed

super

Heeft ons met veel geduld geholpen tot het werkte

Een snelle en correcte afhandeling om de kapotte pepermolen te ruilen . Dank daarvoor .

Fantastische Service

De oplader van een nieuwe Hyundai draadloze stofzuiger deed het na 5 maanden niet meer. Koen van Alleen Online aarzelde niet om mij eerst een nieuwe lader toe te sturen. Die deed het ook niet. Hij stuurde mij toen een nieuwe stofzuiger. En alles werkt. Wat een fantastische service!! Zoiets maak je, helaas, maar zelden mee tegenwordig.

Een prima servive

Tot twee keer toe een mankement met een citruspers.snel werd getracht dit te verhelpen.na de tweede keer werd mij per ommegaande een nieuw apparaat gestuurd. Chapeau

Een héél goede/correcte ervaring. Top!

Direct reageren, met alle vriendelijkheid en heel to the point. Daar kunnen veel andere organisaties wel iets van leren.

Snel

Had problemen met gebruikshandleiding. Antwoord kwam snel. Ik had het wel toevallig al Opgelost. Maar toch bedankt voor een snelle reactie

Geweldige service.

Twee robotstofzuigers gekocht, waarvan er één niet meer functioneerde zoals het hoort. Contact gezocht..... Direct antwoord gekregen. Na wat heen en weer schrijven over wat ik er zelf misschien aan zou kunnen doen... Luidde de conclusie : kapot. Binnen enkele dagen werd er een nieuwe bezorgd. Fantastisch

Geweldige service, snelle reactie en zeer vriendelijk

Prima afgehandeld

Probleem snel opgelost

Contact schriftelijk is vlot...

Ok,ik wacht op de 2 aansluitingskabels.

De klachten worden serieus behandeld en de aandacht en gesprekken zijn prettig.

De bas box resumerend bromt

Verschrikkelijk om naar te luisteren. Veel spijt dit gekocht te hebben

Nadat de wekker stuk ging binnen de garantietermijn in eerst instantie geen contact. In tweede instantie wel contact en goed opgelost: er is een nieuwe wekker opgestuurd.

Uitzonderlijk

Top quality service

Ik voel mij gehoord...

Via de webshop van mijn krant had ik pannen besteld. Die bleken niet aan mijn verwachtingen te voldoen (vlees braadde aan en de pannen waren daarna niet goed schoon te krijgen). Ik nam contact op met alleenonline.nl en kwam in contact met de medewerkers van de klantenservice. Vanaf het eerste contact merkte ik dat zij hun best deden om een oplossing aan te bieden, en dat is óók gelukt: ik kreeg een nieuwe set pannen. En deze voldoen (met het inachtnemen van een tip) wél aan de verwachtingen. Maar minstens zo belangrijk vind ik het tot stand komen van contact met een klantenservice in de huidige anonieme wereld die geregeerd wordt door algoritmes en omzetbelangen. Kortom: ik werd als mens behandeld, en ik voelde mij gehoord. Chapeau!

Waardeloos

Ik heb 16 dagen moeten wachten op mijn bestelling. Naar zelf contact te hebben moeten leggen eerst met Blokker toen alleenonline.nl kreeg ik wel snel bericht terug. Maar het bericht dat de gordijnen verwerkt waren kwam van Blokker 5 dagen later nog niks. Geen track and trace, na zelf weer contact te hebben gezocht met alleenonline. Kreeg ik bericht dat dit een automatische bericht is van Blokker en de gordijnen binnen zoveel dagen zouden komen. Nog geen track and trace. En ineens 16 dec waren de gordijnen er. Totaal niet de kleur zoals op blokker.nl soft pink maar het is meer een zalm roze .. ze zijn voor de baby kamer en na al dit gedoe hang ik ze maar gewoon op want mijn baby is er bijna als ik dit over kon doen dan zeker niet via Blokker of alleenonline.nl

Snel geholpen en heel goed product

Goede kwaliteit en snelle levering

Pakketje had ik al snel binnen.alleen voor wie ik het gekocht had, die had net zelf een bestekset gekocht. Het retourneren ging heel makkelijk en kosteloos. Via de mail een retourformulier ontvangen en het pakket op de post gedaan. Track and trace nummer doorgemaild en dezelfde dag bericht gekregen dat het geld word terug gestort. Fijn, zo'n snelle service!!

Ferat

Goed geholpen en snel Gelever ik had de eerst kapot binnen maar gelukkig heb hun het snel Op gepakt en bezorgde

16 Vang

Halsteren 4661TX