Super service! :)

Heel snel en heel vrendelijk geholpen. Erg tevreden over de service en producten top gewoon!

Goede en snelle service

Uitstekende en snelle afhandeling

Uitstekende service

Snel en goed geholpen. Zeer tevreden met de service!

Onvoorstelbaar goed geholpen

Ik ging op zoek naar een reserveonderdeel omdat m’n bladblazer kapot was na een ongelukkige val. Reserveonderdeel was niet leverbaar, maar tot m’n grote verbazing werd de hele bladblazer vervangen. Niet verwacht, maar wat een topservice.

Onvoorstelbaar goed geholpen

Uitstekende service

Snel en goed geholpen. Zeer tereden met de servie van deze club

16 Vang

Halsteren 4661TX