Prima online shop

Nadat ik product besteld had snelle afhandeling en snelle levering.

Snelle reactie en duidelijke uitleg.

Telkens werd er heel snel geantwoord en een duidelijke uitleg gegeven. Heel vriendelijke mails. Supergoed! Dank u!

Prachtige service en correct.

Correcte service na garantie. Zeer goede opvolging vanwege Koen.

Geweldige service

Men staat echt open voor het probleem gevolgd door direct contact te zoeken met de leverancier van het probleem product.

Een snelle reactie en prima service

Wat een super hulp online uitleg in kleine stappen

Na lang zitten puzzelen met mijn probleem online hulp gevraagd. Medewerker begon mijn mails te beantwoorden en na beeld materiaal te sturen kreeg ik de oplossingen aangereikt. Niet alleen hoe ik het moest doen maar ook met foto uitleg. Ik moet zeggen dat het voor een leek van 61 jaar op dit gebied, een makkie was om de instellingen voorelkaar krijgen.

Heel vlotte communicatie en opvolging klacht.

Eerst voortreffelijke aanpak om echte achtergrond klacht te achterhalen en vervolgens vlotte uitvoering van garantie.

Prima, reageren heel erg snel en vriendelijk

Ovenschaal geretourneerd, vond m toch een maatje te klein (genoemde maat is inclusief handvatten, is niet de binnenmaat). Bedrijf reageert snel en correct op vragen via mail. Geld snel.terug, netjes

Zo een goede en snelle service inzake een kapotte airfryer. Een nieuwe wordt opgestuurd.

Goede en adequate service

De klantenservice gaat net een stap verder om je als klant te helpen. Op emails wordt meestal binnen 24 uur gereageerd en men neemt echt de moeite om tot oplossingen te komen door ook externe partijen te raadplegen. Echt zeer tevreden.

Goede uitleg klacht

Alleen vond het lastig dat je de hele deurbel weer los moest maken om hem te resetten.

Helemaal top

Mijn airfryer had een nieuw onderdeel nodig. Ik kwam uit op deze website. Na een paar keer heen en weer mailen kwam er een super oplossing. Vandaar deze top rating.

Goede service en klantvriendelijkheid

Ik had 4 stoelen besteld waarvan er 2 beschadigd waren bij aankomst. Na een mail te hebben gestuurd werd binnen een week 2 nieuwe stoelen geleverd. Ook hier was er weer 1 van beschadigd. Ook dit werd snel en zonder problemen opgelost en kwam er snel een nieuwe stoel aan zonder beschadiging. Ik ben erg tevreden en zou ze dan ook aanbevelen.

Product was kapot, kreeg zonder gedoe zo een nieuw vervangend product opgestuurd

Nalevering correct gedaan

Op deze site heb ik 10 x de Hyundai opzetborstels gekocht. Na een week gewacht te hebben toch maar gemaild. De eerste levering is dus blijkbaar naar België gegaan. (hoe bijzonder). Maar er zou een nieuwe zending worden aangemaakt. Nu kreeg ik 3-4 dagen later 5 aparte zendingen, in elke zending zaten 2 opzetborsteltjes. Dit had dus ook bij elkaar in gekund lijkt mij.. Afijn, ik kan mijn tanden weer poetsen na 11 dagen Heerlijk zo’n frisse mond

prima service

snelle en correcte levering. Bij vragen via de mail, snel een antwoord. Goede service. Kortom een aanrader

Prima service en snelle reactie.

Na mail contact is de reactie van de kant van alleenonline zeer snel en positief. Zeer tevredenen over de snelle afhandeling het Product binnen een week bezorgd. Bedankt en GR D G Medemblik.

Bestelling vlot ontvangen, spijtig genoeg werkte het gekochte niet. Mocht het artikel terugsturen en zonder probleem mijn geld terug gekregen.

Hebben keurig onze retourzending verzorgt

Zeer goede opvolging en correcte afhandeling! Een aanrader!

Ik werd goed geholpen nadat ik een product ontving dat niet volledig was. De respons was telkenmale zeer snel. Het probleem werd snel en correct opgelost.

Uitstekend geholpen

Na een snelle levering ook mijn vraag adequaat afgehandeld

Een klantvriendelijke service om "U" tegen te zeggen!

Een vriendelijke en bereidwillige medewerking om een oplossing te bieden voor mijn probleem is echt een "10" waard. Voor de probleemoplossing van een eerder aangekocht toestel kreeg ik zelfs een nieuw toestel toegestuurd. De uitgewisselde mails verliepen vlot en correct door supervriendelijke medewerkers (Martijn, Koen ..) Bij deze firma staat dienstverlening hoog in het vaandel! Een aanrader om hier te kopen!

Klantenservice is top!

Ik heb een bestelling geplaatst(bij larson beds) en helaas kreeg ik geen bevestigingsemail en begon wel te twijfelen of het wel goed ging. Naar aanleiding van een aantal reviews. Ik heb contact opgenomen met alleenonline.nl (onderdeel van larson beds) en werd netjes te woord gestaan en uit eindelijk heb ik mijn pakket ontvangen.

prima service

ok

Geweldige service na defecte wekkerlamp

Binnen een maand na ontvangst vertoonde de geleverde Hyundai wekkerlamp al gebreken. Na contact en het opsturen van een filmpje om het defect te duiden, was het oordeel snel en helder: Inderdaad kapot en dus vervanging binnen garantie. Nu bleek dezelfde wekkerlamp niet voorradig en kwam er een aanbod voor een alternatief model dat ik accepteerde. Helaas ging er vervolgens met de verzending wat mis en kwam deze vervangende lamp nooit bij me aan. Toen we dat gezamenlijk constateerde kwam direct de actie op gang om alsnog (of weer) de lamp te verzenden. Al met al heeft alleenonline.nl zich zeer professioneel opgesteld, zich bijzonder klantvriendelijk getoond en alles uit de kast gehaald om tot levering van de nieuwe wekkerlamp te komen. Een ultiem voorbeeld van hoe je met je klanten om kunt (en eigenlijk ook moet) gaan! Super bedankt voor geweldige after sales service.

16 Vang

Halsteren 4661TX