garantie gegarandeerd

Ik had problemen met een zaklamp die ik niet kon opladen. Dank zij Alleenonline heb ik een nieuwe zaklamp gekregen niet wel perfect werkt. Dank U wel

Gemiddeld

Mijn contact met Jasper was goed maar tussen ons contact en de levering duurde mij te lang. Bij de eerste levering werd er een datum afgesproken van levering maar het was een week later. Dan zat er iets fout bij de levering en zorgde Jasper ervoor dat het in orde kwam maar de levering werd deze keer op een moment gedaan zonder verwittiging.

Snelle levering en vriendelijke service van de medewerker

Snelle levering en een vriendelijke service van de medewerker

correcte en snelle afhandeling

correcte en snelle afhandeling van mijn probleem

super service

na bijna een jaar gingen 2 van de 4 kubus buitenlampen (wand) op zonne-energie defect. contact opgenomen met Alleenonline.nl (Jasper) en werden ons zonder probleem 4 nieuwe kubus lampen toegezonden, fantastische service!!

Doortastend opgetreden na melding klacht

Na melding van een klacht mijnerzijds is dit snel opgepakt met een positief gevolg. Ik ben zeer tevreden over dit optreden.

Correct en snel

Besteld 2 stuks, initieel 1 stuk geleverd. Mail gestuurd, in notime antwoord en nalevering. Uitstekend opgelost

word vlug geholpen

probleem doorgegeven kreeg snel oplossing

Zeer goed en snel geholpen bij onduidelijkheid over zending.

Systeem maakte vergissing. Duidelijk en snel een transparant opgelost.

Zeer goede service

Mail gestuurd na ontvangst van onvolledig pakket. Heel vlug antwoord en directe oplossing. Top service van Jasper!

Top!!!

Vanaf de eerste herlaadbeurt van de smartphone Hyundai PRO Home liet de batterij het al afweten na een paar uren . Na het bewijs ervan geleverd te hebben met een paar foto's werd me onverwijld en zonder omhaal een nieuwe horloge toegestuurd. Top service van Alleen online.

Alleenonline.nl maakt zijn beloften waar

Ik ontving een beschadigde bestelling, stuurde hiervan een foto naar de klantendienst en ontving onmiddellijk en zonder discussie een antwoord met excuses en uitleg hoe men dit ongemak zou rechtzetten: terugbetaling of een nieuwe zending, hetgeen gebeurde.

Un colis qui prends 1 mois à arriver

J’ai aucune expérience mais vous respectez pas les dates indiquées

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitstekende service, vlotte reactie. TOP

Snelle en goede service

Mijn artikel vertoonde beschadiging en had daarom contact opgenomen met alleenonline juist 1 week later werdt het nieuwe artikel opnieuw mooi aan huis geleverd. Dankjewel

pikobello

Ik heb gewoon mijn probleem laten weten en een week later was alles reeds in orde, dus wat kan ik zeggen, kan niet beter.

Vlotte webshop

Mijn besteld artikel (elektronica) was slechts 5 werkdagen onderweg en werd na een dag of 5 thuis geleverd. Het was stevig verpakt zodat het wel een reisje koerierdienst zou doorstaan.

Vlotte levering en zeer vlotte dienst naverkoop

De parasol en parasoltegels werden zeer snel, binnen de afgesproken termijn, geleverd. Er was een verbindingstuk dat ontbrak, maar dat kreeg ik prima binnen de week nagestuurd. Vlotte service!

Zeer goede service

De batterij van mijn stofzuiger was stuk maar niet meer beschikbaar, er is me dan door de heel behulpzame Jasper een ander nieuw toestel opgestuurd.

Uitstekend geholpen

Ik had een hyundai soundbar gekocht die een geluid gaf alsof er wat los zat, ik heb heel snel een nieuwe (andere) soundbar gekregen, die een geweldig geluid geeft! Hulde, service bestaat dus nog wel!

Perfecte service

Ik had een defect aan een stofzuiger die ik nog geen jaar heb. Ik kreeg meteen de optie om mijn geld terug te ontvangen of een nieuwe. Dit verliep allemaal erg vlot, met snelle en fijne communicatie.

Goede kwaliteit

Ik heb de Ear earbuds nu een maand in huis en ik ben uitermate tevreden over het resultaat hiervan. Ik heb ondertussen ook de draadloze koptelefoon Hyundai Bravo ANC aangekocht die ik hoofdzakelijk gebruik om ´s avond laat nog ongestoord een film te zien via streamdienst. Ook hier kan enkel maar zeggen dat ik verrast ben van de kwaliteit die ik te horen krijg door de hoofdtelefoon, wetende dat ik overdag het geluid stuur naar mijn soundbar van sennheiser en dat ik hier geen kwaliteitsverlies opmerk. Als het goed bevonden wordt mag het ook benoemd worden, vandaar dat ik jou dit even wou laat weten.

Schitterende dienst na verkoop

Vlotte service, contact en actie.

Snelle en correcte oplossing van het probleem binnen garantie.

Een te snel stuk gegaan bandje van de horloge werd zonder problemen vervangen (opgestuurd).

Uitstekende service

Na enkele mails werd een nieuw toestel opgestuurd

16 Vang

Halsteren 4661TX