Zeer vlotte levering van een prachtig product.

Gebruiksvriendelijke web-site, prima opvolging van de levering welke ook zeer vlot verlopen.

duidelijke site, snel geleverd

duidelijke site voldoende product info waardoor vergelijken ook goed gaat en snelle levering!

Top kwaliteit

De bestelling was snel geleverd de zelfde dag nog, en het vlees is top kwaliteit

• Wat kan beter? Niks

Mooie pan gekocht, snelle levering! Prima winkel.

Blij met mijn Braad Maat

Blij met mijn Braad Maat

Snel en keurig

Doen wat ze beloven, snelle levering met mooie producten. Vraag op website via WhatssApp werd erg snel beantwoord en daardoor kon ik direct bestellen.

Snelle levering. Goede prijzen

Goede producten en prijzen. Snelle levering

Super snel geleverd !

Mijn 1ste ervaring bij BraadBaas is gelijk een perfecte; voor iedereen aan te raden. Mijn Houtskool was op en de volgende dag wilde ik BBQen. Via de website snel besteld en bijna nóg sneller geleverd. Voortaan ga ik al mijn kookspullen bij BraadBaas bestellen.

Fantastisch. Snelle levering.

Geeft aan wanneer product weer voorradig is. Snelle levering. Houd je op de hoogte wanneer het pakket komt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Top product voor een mooie prijs!

Binnen 24 uur de mooiste pan voor de laagste prijs geleverd. Deze zaak straalt bezieling uit.

• Wat kan beter? Tot nu toe niets.

Prim tevreden

Bestelling snel geleverd en goed verpakt. Het bestelde was ook voordelig geprijsd. Kortom , dik tevreden met de Braadbaas!

Top pan!

Zeer mooie product.

• Wat kan beter? Afspraak levering nakomen

Fijne site

Fijne overzichtelijke site, prima prijzen en hele snelle levering.

vriendelijk en klantgericht

Behulpzaam en attent, natuurlijk ook om te verkopen.

Goede kwaliteit

Na een paar filmpjes te kijken op YouTube weet ik nu perfect hoe je moet bakken in een roestvrijstalen bakpan.

Pijlsnelle kwaliteit

Op zoek naar een pepermolen voor meerdere soorten pepers, blijkt Peugeot een HEEL mooi model te hebben. Braadbaas heeft m voor een zeer mooie prijs. Volgende dag in huis, leuk tijdschrift er bij. Top!

• Wat kan beter? Niets

Snelle verzending en kwalitatieve spullen

Heerlijke wokpan van SKOTTSBERG gekocht! Prachtige aankoop en was er snel. Al met heel veel plezier gebruikt dus nu door sparen voor een koekenpan!!

• Wat kan beter? N.v.t.

Student proof, snelle levering en goede kwaliteit

Super pan, zodra je weet hoe je moet bakken met RVS pannen (vooral geduld hebben) wil je niet meer anders. Voorlopig gebruiken we hem nog in het studentenhuis, daarom is het fijn dat hij niet net als gietijzer veel onderhoud nodig heeft en wel zure producten en afwasmiddel kan hebben. Hier worden veel eieren gebakken dus het kleine voormaat is perfect. Bovendien laat deze pan geen smaakjes of schadelijke stoffen achter in het eten :) Ik had aan het einde van de middag besteld en de pan was de volgende ochtend al binnen. Ligt goed in de hand, wij zijn zeker nog van plan een grotere maat bij te halen met het huis.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle bezorging en goede producten

Op de website van Braadbaas is meer dan voldoende keuze uit goede producten tegen een scherpe prijs. Mijn bestelling werd verder snel bezorgd.

Prima aankoop, gekregen wat we zochten !!!!

Door over te schakelen naar inductie moest de wok worden vervangen. Na aandachtig zoeken kwamen we bij Braadbaas om de aankoop te doen. Eerst de deze grondig testen en in de toekomst de aankoop van een tweede wok overwegen. Op dit moment voldoet de eerste aankoop aan alle verwachtingen !!!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering volgens afspraak .

• Wat kan beter? N.v.t.

Topkwaliteit pan en geweldige service!

Ik heb onlangs een Demeyere koekenpan gekocht bij Braadbaas, en ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop! Vanaf het moment van bestellen tot het eerste gebruik was alles top geregeld. De service was vriendelijk en persoonlijk, iets wat je tegenwoordig niet overal meer tegenkomt – echt een pluspunt. De levering was snel en netjes verzorgd, de pan zat stevig verpakt en kwam in perfecte staat aan. En dan de pan zelf… wauw! Wat een verschil met mijn vorige pannen. De bakresultaten zijn fantastisch – alles gaart mooi egaal en blijft niet plakken, zolang je de gebruikshandleiding goed leest en opvolgt (wat ik je zeker aanraad!). Het vergt misschien even een kleine leercurve als je gewend bent aan andere materialen, maar het is het helemaal waard. Kortom: kwaliteit, service en gebruiksgemak in één. Echt een aanrader voor iedereen die serieus wil bakken en een pan zoekt waar je jarenlang plezier van hebt. Dankjewel, Braadbaas – jullie maken je naam helemaal waar!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, duidelijke communicatie, persoonlijke touch

Pan besteld en geleverd. Simpel, maar is hier toch goed bevallen. Niet overdreven veel mails. Gewoon bevestiging, aangemeld, verzonden. Lekker korte en bondige mails. Item zeer goed verpakt; geen slap doosje om je dure pan. Helemaal top.

Goede service, prima product

Mes was kado voor schoonzoon die erg van bbq houd. Zag er uit zoals beschreven en foto's. Het hoesje wat erbij zit is ook er mooi alles prima qualiteit.

Topservice!

Hele goeie service en de produkten zijn van topkwaliteit

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.