Perfect !

Super snelle levering. En uitstekende advies .

Snel e goed

makkelijk besteld, zeer snelle service

• Wat kan beter? beschrijving van product (er zijn verschillen tussen website en fysiek product zelf)

Eigenlijk nog nooit van braadbaas gehoord, maar super leuke club, met goede prijzen, mooie inhoudelijk site en zeer snelle verzendservice: dus in 1 woord super.

• Wat kan beter? N.v.t.

mooie winkel en goed advies

Na online gewinkeld te hebben bij Braadbaas ben ik nu ook in de winkel geweest. Mooi assortiment en goed advies gehad. Echt een aanrader om bij Braadbaas te shoppen

Geweldig!

Super veel nuttige informatie op de site en hele snelle levering!

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede service en snelle levering

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en ondanks de drukte werd de telefoon snel opgenomen en werd ik vriendelijk geholpen. Order werd verwijderd zodat ik snel mijn nieuwe order kon plaatsen. Geld was ook binnen 3 dagen teruggestort!

prachtige pannenset voor inductie

Wij zochten een Top kwaliteit pannenset voor onze nieuwe keuken met inductie plaat. uitgekomen op Braadbaas die voor een goede prijs een Koperen pannenset aanbeveelde voor inductie. snel geleverd en perfect verpakt kwam deze aan.

Bestellen ging zeer makkelijk zeer mooi producten hoog kwaliteit

• Wat kan beter? Nvt

braadbaas, een bedrijf met humor als saus bij een correcte service.

ik ben een klant die kan genieten van de humor maar tegelijkertijd ook van de ernst en correcte service dat jullie bieden. Hou van jullie humor!

• Wat kan beter? kan niks bedenken

Leuk bedrijf dat jong en eigentijds is. Ook in hun communicatie. Mooie product voor goede prijzen Snelle verzending met daarbij een leuk tijdschrift

• Wat kan beter? N.v.t.

Geweldige site en heeft een snelle levering

3 forged messen besteld, ze zijn van hoogwaardig kwaliteit. Messen waren binnen 2 dagen bezorgd.

Uitstekend!!!.

De Le Creuset Braadpan Signature 'Mat Zwart' 24 cm Doorsnede aangeschaft.... Wat een geweldige Braadpan, waar voor zijn geld.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering en goede prijs.

Super vriendelijke service

Mijn pakje (snijplankenset) was. Iet gearriveerd, ondanks melding dat het bij mij afgeleverd zou zijn. Gemaild en kreeg vrijwel direct antwoord, probleem wordt opgelost. Volgende keer bestel ik weer bij Braadbaas!

• Wat kan beter? Niets

Goed en eerlijk bedrijf

Braadpan besteld maar dubbel kado gekregen . Retour geen probleem snel geregeld

Correcte levering

Correcte levering en materiaal

• Wat kan beter? N.v.t.

Super service en snel geleverd

Kundig personeel, spullen ook snel geleverd

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie website en je bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Duidelijke informatie over de producten, die van hoge kwaliteit zijn. Uitstekend!

Mooie levering

Snelle levering. Levering volgens de verwachtingen. Mooie levering. Geen gebreken. Een aanrader.

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooi product en snelle levering

Goede ervaring overall

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima prijs en snel geleverd

Makkelijker en duidelijke webshop met een concurrerende prijs en gelijk de volgende dag geleverd.

Tot nu toe prima!!!

Mooie collectie. Fijne site. Prima prijzen. Levertijden bij niet op voorraad nog geen ervaring.

• Wat kan beter? Snelheid (Via iPad) site is matig

Mooie producten voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Vlotte verzending en updates.

Top top top

Juiste info, juiste service, juiste levering

• Wat kan beter? N.v.t.

2 hele mooie pannen gekocht van het merk Demeyere. Wat een mooie kwaliteit. Levering ging snel en vlot

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.