Erg goed

Zeer goed ingepakt !

super service

Ik heb een paar skottsberg pannen gekocht en ze waren super snel afgeleverde

Prachtige pan

Een hele mooie, fijne pan om mee te koken. Snel geleverd en goed verpakt.

goede service

Mooie koekenpan Snel geleverd erg blij mee

Hele goede pannen!

Goede warmte verdeling, er brandt niets aan, fijne anti-aanbak, ligt lekker in de hand, eindelijk kwaliteit in huis!

Super goed

Leuke overzichtelijke website, mooie producten en snelle levering! In een woord: super!

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima website, bestelling oké, aflevering helaas waardeloos

Het gaat mis bij de aflevering door PostNL... De aflevering werd in eerste instantie aangekondigd voor vorige week donderdag, al snel daarna werd dat vrijdag en vervolgens zaterdag. Op zaterdag werd echter door PostNL aangegeven dat de aflevering helaas niet gelukt was en werd de afleveringsdatum verlegd naar maandag 2 juni. Op maandag 2 juni is aangegeven dat de aflevering opnieuw moest worden uitgesteld, nu naar dinsdag 3 juni. Ik ben oprecht heel benieuwd...

• Wat kan beter? De aflevering is/was klote

De pan is goed

De pan is goed, maar het valt me tegen dat de greep van de deksel loeiheet word. Had ik niet verwacht van demeyere.

• Wat kan beter? De greep van de deksel

Duidelijk, goede communicatie en geweldige pannenen

Toch twijfel bij mij, na een WhatsApp aan Braadbaas een snel en duidelijk antwoord. Bestelling gedaan, en diegene die het als kado mocht ontvangen is er lyrisch over. Demeyere koekenpannen.

Spotless shopping!

Goeie omschrijvingen, snelle bezorging!

Fantastisch aanbod en hele fijne service

Braadbaas heeft een heel uitgebreid arrangement met snelle service. Daarnaast zijn ze scherp geprijsd. Ik raad het iedereen aan om via Braadbaas de hoogste kwaliteit pannen te kopen, waar je waarschijnlijk heel lang mee gaat doen.

Skotssberg: indrukwekkend!

Ik ben overgestapt op een Carbon Steel pan van Skottsberg. Het voelt als een zeer solide pan en doet het erg goed! Eerder gebruikte ik Alessi pannen en die waren na 2-3 jaar toch echt aan vervanging toe. De eerste indruk van Skottsberg is zeer positief, echter zal de tijd het moeten leren of deze pan echt "for life" is... Het feit dat er een onderhoudshandleiding is en er geadverteerd wordt met levenslange garantie maakt mij wel erg gelukkig!

• Wat kan beter? N.v.t.

Quick delivery, good price and products

Easy ordering, a very competitive price, quick delivery and well packed. I'm happy with the new pan.

Erg goed

Ik vind de producten van erg goede kwaliteit en het wordt goed verpakt om verzonden te worden.

Service helemaal OK!

Paella pan werd geleverd met schade, helaas. Netjes opgelost door keuze te geven; retourneren of korting te verlenen.

• Wat kan beter? Verwachting m.b.t. levertijd

bakt prima

pan bakt prima en laat zich gemakkelijk afwassen ik zit er over te denken om ook zijn grotere broer er bij te nemen waar ik ook blij van word is de rvs spatel wat een verademing ten opzichte van die kunststof prullen

Is nog niet binnen

Ik heb hem woensdag besteld en ben nu nog aan het wachten

• Wat kan beter? Levering

Alles soepel verlopen en top pannen!

Ze hebben veel keuze en voorraad, bestellen ging soepel, leveren ging top en leuk dat er een persoonlijk kaartje in de doos zat, top!

Met recht een Baas!

Ik was niet bekend met Braadbaas en toen ik zag dat de pan die ik zocht hier goedkoper was, was ik in eerste instantie huiverig. Dus even Gegoogled maar zag goede recensies dus met gerust hart besteld en kan nu ook zelf een goede recensie schrijven! Na het bestellen, direct een bevestiging, al snel een mail over de levering maar ook direct geïnformeerd over de vertraging van de levering. Vertraging van maar 1 dag!!! Pan netjes ingepakt met alle info erbij en de eerste paella is al gemaakt!

• Wat kan beter? Niets

Prachtige producten en erg mooi en goed verzorgd ingepakt goede prijs kwaliteit verhouding

• Wat kan beter? Geen verbeterpunten

Bezorging, verpakking en gebuiksinformatie perfect op orde.

Soepel bestellen, snelle bezorging ( conform afspraak) goede informatie rond het geheel hangt een professioneel en gezellig sfeertje,

• Wat kan beter? Geen idee

Kanjers

Het gevraagde vlot en onbeschadigd geleverd. Adequate track & trace. Go.ede prijs - kwaliteit verhouding. Erg tevreden. Website een aanrader.

• Wat kan beter? N.v.t.

Heel fijne webshop, levering uitstekend.

Prettige snelle webshop. Draait fijn op tablet en telefoon. De beschrijvingen bij de artikelen zijn informatief en duidelijk. Na levering van meerdere bestellingen blijken de beschrijvingen op de site volledig overeen te komen met de artikelen. Hierdoor shoppen we er met vertrouwen, aanrader!

Top producten

Mooie demeyere appollo gekocht en pannensetje en wat keukengerei, snel geleverd, goed verpakt. Zou er zeker weer bestellen. Ook goed voor de economie om giga webshops links te laten liggen.

Zeer mooie plank

Mooie grote plank met een goeie sapgoot. Geen geklieder meer met keukenpapier om al het sap op te deppen. Super blij mee. Hij ruikt ook nog eens lakker ;-) Wel even wassen voor gebruik.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.