Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Een topleverancier. Op tijd en netjes verpakt. Een verademing ten opzichte van andere kookwinkels. Complimenten en tot een volgende keer!

• Wat kan beter? Gewoon blijven dien wat je doet

Goed product, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kwaliteit en goede service

De kwaliteit is echt supergoed en de service heel persoonlijk.

• Wat kan beter? Ik keeeg de snijplank net op tijd binnen. Bestel op tijd

De ontvangen keukenmessen via Braadbaas zijn in 1 woord geweldig!

De ontvangen keukenmessen via Braadbaas zijn in 1 woord geweldig!

Heerlijk

Het product wat ik kocht heb ik in veelvoud gekocht. De moeite waard om eens te proberen. Tomasu sweet spicy soy sauce! Heerlijk.

• Wat kan beter? N.v.t.

Makkelijk, kwalitatief en snel!

Veel keuze, duidelijke informatie op de website over de producteigenschappen. Makkelijk bestelproces en snel geleverd. Enig verbeterpunt wat ik kan verzinnen is het volgende. Ik kom zelf uit Maassluis dus had een afhaalmogelijkheid in de winkel fijn gevonden. Deze optie kwam ik niet tegen in de betaal/afleveropties. Versturen naar n postnl locatie is logistiek wat omslachtig. (Ging om 1 wokpan)

• Wat kan beter? Afhaalmogelijkheid in de winkel.

Waanzinnig

De pannenset kwam zorgvuldig ingepakt geleverd. De pannenset komt overeen met de afbeelding en beschrijving. Ze koken fantastisch en zijn eenvoudig te reinigen.

Prachtige producten.

Al vaker iets besteld bij braadbaas en steeds zeer tevreden. Nu zelfs een mooie Le Creuset besteld voor onze schoondochter. Alles snel geleverd en eerlijk in hun prijs.

Goede website, snelle levering

Mooie website, duidelijk Snelle levering

Geweldig product

Kwaliteitsproduct! Erg blij met de stalen pan die ik gekocht heb. Ook zeer goede ervaringen met het bedrijf zelf. Dikke aanrader!

Topkwaliteit en snelle levering

Topkwaliteit snelle levering

• Wat kan beter? Ga zo door!

Snel en goed verpakt geleverd

Goede service en met een persoonlijk tintje. Dus niet van hier. Maar persoonlijke aandacht.

super leuk assortiment met goede merken, goede voorlichting en snelle levering.

zie hierboven

Ik ben super tevreden!

Het was een cadeautje dus hoop ik binnenkort te.horen hoe de pannen staan te glimmen in hun keuken en ook hoe ze koken…heel tevreden over de ervaring om bij jullie te kopen. Als de pannen goed bevallen weet ik zeker dat ik mezelf ook in de toekomst blij ga maken met een set!

• Wat kan beter? Geen idee… ik ben tevreden!

Hele snelle levering en hele fijne pan! Meteen nog twee pannen besteld :)

Gekregen wat ik wenste

Voor haar behaalde examen vroeg, mijn nichtje,een paella pan. Moest wel op open vuur kunnen. Advies gevraagd, gekocht en een super blij nichtje en ik natuurlijk

• Wat kan beter? Eigenlijk niets

TOP

Mooie look maar nog belangrijker: de kwaliteit is top, kan niet beter en kookt en bakt fantastisch!

Leuke leerzame workshop

Leuke leerzame workshop

Vlotte aankoop

Alles is naar wens verlopen

Uitmuntend!

Ik zocht degelijke en niet enorm dure pannen voor de 60ste verjaardag van mijn mama! Als alleenstaande was het nooit gemakkelijk om eens een degelijke pannenset te kopen. Ik kwam hierna uit op de website van Braadbaas en kocht hier een pannenset van GreenPan! Ze is er enorm content van! Niets bakt nog aan en ze zijn enorm makkelijk af te wassen!

• Wat kan beter? N.v.t.

Culinair hoogstandje in service!

Als het in de soep dreigt te lopen, denken de mannen van Braadbaas met u mee. Hun tips zijn niet te ‘flauw’. Dankzij ‘pittige’ suggesties tot de keuze voor een paar mooie cadeaus gekomen.

meer dan goed

Fantastische service

Ik heb een nieuwe roestvrije staal pan gekocht en ik ben er zeer tevreden over!

• Wat kan beter? Niets

Mooi product tegen een goeie prijs

Ik werk graag met de producten van Demeyere, type7. Je betaalt er wel wat voor, maar met de korting van Braadbaas was het voor mij een kans om afscheid te nemen van mijn oude ‘sauteuse’ (hapjespan). De bestelling werd ook op tijd en proper ingepakt geleverd.

• Wat kan beter? Voor mij was alles prima. Sommige beschrijvingen zijn meer Hollands, maar dat is niet erg.

Topservice en kwaliteit

Altijd direct antwoord op je mail en oplossingsgericht.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.