Hartstikke goede en snelle afhandeling

Shel werd onze bestelling bezorgd voor een heel goede prijs!

Service zoals het hoort

Zelfs voor 1 klein artikel helemaal correct afgehandeld

Muito bom

Empresa com produtos fantásticos

• Você nos recomendaria? sim

Om blij van te worden

Fijne website met duidelijke informatie in tekst en video. Prachtige pannen die solide aanvoelen, niet eerder zoveel zin gehad om een eitje te gaan bakken. Niks aan te merken.

Super enthousiast over mijn messenblok.

Beste ‘baasjes’ bedankt voor jullie goede service.

• Wat kan beter? N.v.t.

Helaas volgens de instructie niet te gebruiken bij boostfunctie inductie, stond niet vermeld op web

Pannen niet geschikt voor boostfunctie volgens de instructiefolder, dus terug. Dit stond niet vermeld op de website.

• Wat kan beter? Website info

Snelle levering met leuke boodschap.

Voor de tweede keer besteld bij deze bazen. De producten worden zorgvuldig verpakt. Als het even kan meerdere items in 1 pakket en er zit een handgeschreven boodschap bij. Ook kan je wat leuke reclame aantreffen in je pakket, als inspiratie voor de volgende aanschaf.

Braadbaas levert kwaliteits producten,

Prima producten, nette prijzen. De producten worden goed omschreven, en ook nog snel geleverd. Fijn bedrijf,kun je van op aan.

alles naar verwachting gepresteerd

website werkte soepel, ik werd gebeld om aflevering te regelen, en pan doet het prima

Correct in prijs,levering,kwaliteit envriendelijkheid

Tevreden

• Wat kan beter? Voor mij alles naar wens

Snel, perfect ingepakt en met persoonlijk berichtje! Top!

In eerste instantie gekozen vanwege laagste prijs voor Demeyere pan, was ik positief verrast door de snelle aflevering in milieuvriendelijke verpakking van de pan met handgeschreven kaartje. Goedkoop en goeie service kan dus toch nog samengaan. Tip: de twee plastic luchtzakjes in doos naast het

• Wat kan beter? milieuvriendelijke karton waren overbodig. Voor de rest mooi milieuvriendelijk verpakt met zelfs papieren tape.

Wat een belevenis!

Als kookliefhebber ga ik voor kwaliteit en service als het gaat om eten maar ook zeker als het gaat om kookspullen. De pannen die ik nu van Demeyere heb gekocht voldoen helemaal aan die eisen. Op de website van Braadbaas staat een heldere beschrijving van de pannen met de plus- en minpunten waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Via de e-mail werd je op de hoogte gehouden van de bestelling en alles kwam keurig en zorgvuldig verpakt bij ons aan de deur geleverd. Het persoonlijke kaartje maakte het helemaal af. Top!

Goed en snel

Bestelling is vlekkeloos verlopen en het handgeschreven kaarten gaf een persoonlijke touch aan dit alles! Kortom top

Sneller dan snel

Toen ik mailde kreeg ik direct een behulpzaam antwoord. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Ga hier vaker bestellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie pannen en snel verzonden

Mooie pannen voor een eerlijke prijs. Kan niet wachten om er mee te gaan koken! Goed verpakt, snel verzonden!

De beste bazen zijn braadbazen .

Was in de winkel iets vergeten ..... de website werkt ook goed ....

• Wat kan beter? Punten sparen als je in de winkel koopt

Fantastische pannen met een persoonlijk kaartje

Mijn Creuset pannen zijn geweldig, maar dat is geen verrassing. Wat wel opvalt is dat de mannen van Braadbaas weten wie hun klanten zijn. De persoonlijke, handgeschreven kaartjes zorgen ervoor dat ik de volgende keer weer voor Braadhaas kies!

• Wat kan beter? Niets

Toppppp

Mooi assortiment, qualiteit en een spontane persoonlijke benadering

• Wat kan beter? Zou t niet weten

Mooi produkt

Mooie pannenset met vriendelijk persoonlijk berichtje van Bo opgestuurd. Leuk!

• Wat kan beter? N.v.t.

Goeie productkeuze, snelle levering en een top pan ontvangen!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, prachtig goed produkt!

Pannenset besteld en hier uitermate tevreden mee. Degelijk goede kwaliteit, goed verpakt, snel verzonden en.....een persoonlijk briefje toegevoegd. Dik tevreden!

• Wat kan beter? N.v.t.

Vlotte afwikkeling van de bestelling.

De bestelling en aflevering is vlot gegaan. De pannen heb ik nog niet gebruikt, wacht op installatie van de inductieplaat.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en goed service

Product werd snel geleverd, product was niet goed dus retour gestuurd. Alles netjes en snel afgehandeld. Top!

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik had het verkeerde mes besteld. Direct aangegeven en het werd gelijk geregeld. Vaak moet je je bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Dan krijg je je geld later terug. Dit is gelijk geregeld en ik hoefde de bestelling niet te annuleren. Snelle service en de dag er na had ik de bestelling al!

Toppers die braadbazen

Fijne website, mooie producten en de service is top. Goede en snelle communicatie en snelle levering van je bestelling. Ik ben fan!

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.