Van Bazen voor Bazen: Wat een gave shop is dit!!

Toevallig via Google hier terecht gekomen en meteen verliefd! Dit is een webshop waar menig kookgek kwijlend voor de (virtuele) etalage staat. Alle ingrediënten zijn aanwezig: waanzinnig toffe producten, heldere en informatieve webshop en fijne filters zodat je snel vind wat je zoekt (terwijl je eigenlijk nog veel langer wilt sudderen op de site :) Een retesnelle bezorging met een eigen magazine, informatie over mijn nieuwe lievelingspan en zelfs een persoonlijk handgeschreven kaartje! In mijn ogen is dit een van de beste shops voor Braadverslaafd Nederland!

• Wat kan beter? Het handschrift van Jeroen, hahaha!

Snel, duidelijke communicatie, goede spullen, persoonlijke benadering

Zie titel!!

• Wat kan beter? Niks

Breed assortiment, overzichtelijke website, makkelijk bestellen en afrekenen. Bezorging binnen binnen afgesproken termijn, netjes en goed verpakt. Mail met vraag over ander product, snel en correct beantwoord. Ik ben zeer tevreden en zal Braadbaas zeker aanbevelen.

• Wat kan beter? N.v.t.

We zijn bekend met geweldige pannen van cruiset en ook deze, nog wel niet gebruikt zal wel voldoen. Bezorging was ook heel goed dus ‘zeer tevreden met de aankoop’ Met vriendelijke groet, Joop van den Berg

Bestellen ging goed

Prima website en bestellen ging goed. Prettige manier van op de hoogte gehouden worden over de bestelling en goed verpakt.

Welkom gevoel,mooi product keuze

Online besteld, Extra leesvoer en kaartje met persoonlijke note. Daarna ook nog in de winkel geweest,eveneens mooie ervaring. Top winkel/site

• Wat kan beter? N.v.t.

Even moeten wachten , niet op voorraad.

Top zaak

Zeer mooie pannenset aangeschaft voor een leuke prijs

Zeer mooie pannenset aangeschaft voor een leuke prijs.

• Wat kan beter? N.v.t.

Alles werd duidelijk beschreven met breedtes en hoogtes van de pannen erbij. Ook de levering was snel en vragen of opmerkingen per email werden snel beantwoord. Kortom, Braadbaas biedt soelaas in je keuken.

• Wat kan beter? N.v.t.

Ontzettend goed contact uitleg en levering!

Heel persoonlijk bericht, snelle levering en diverse uitleg meegeleverd. Je hebt direct het gevoel dat je de juiste keuze maak en dat je persoonlijk advies krijgt! Leuk de kaart met het persoonlijke bedankje! Ook is het product heel goed ingepakt waardoor je zeker weet dat het met zorg verstuurd wordt! Dankjewel Jeroen!

• Wat kan beter? N.v.t.

In verband met nieuwe keuken via internet op de site van Braadbaas terecht gekomen, de keuze en kwaliteit van producten zijn top! De lever tijd is zeer snel, meestal binnen 24 a 48 uur! En vervolgens zit er een hand geschreven briefje bij!! Wij waarderen dit zeer! We hopen binnenkort de winkel in levende lijve te bezoeken! Maar nogmaals de service via website is fantastisch! Voor keuken en kook spullen nummer 1 website nu! Groeten Ronald en Rebecca Blaauw

Helemaal goed

Bij toeval op de site gerecht gekomen, maar omdat deze zeer uitgebreide info geeft en heel overzichtelijk is, een bestelling gedaan. Een Demeyere pan en een messenblok besteld bij Braadhaas. Heel tevreden over mijn bestelling en de persoonlijke manier van leveren.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en goede ondersteuning via email.

Uitstekend braadbaas

Super tevreden. Een waterkoker besteld van smeg. De levering hiervan was binnen 24 uur. Goed verpakt. Geen kapotte dozen Leuk hand geschreven kaartje erbij. Echt geweldig voor mij een echte aanrader waar ik zeker nog vaker ga bestellen

Nette en snelle afhandeling

Snelle levering!

Mooie kwaliteit producten, fijn dat Braadbaas ons hier goed over informeert en voor fijne en snelle levering zorgt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel geleverd, makkelijk te bestellen

Mooie pannen voor inductie met kooplaatafzuiging, glazen deksel Met afgietrand.

Medewerkers zijn snel en goed bereikbaar en geven een hele goede service

Goede en vlotte afhandeling van een door mij gemaakte fout bij het bestellen. Dit werd direct via de telefoon gecorrigeerd en de volgende dag had ik de pan in huis.

Positiev

Alles is ok

• Wat kan beter? Levering

Bo, Jeroen en Michael... Drie attente Braadbazen

Voor vaderdag kreeg ik een prachtige Ooni pizza oven cadeau en sindsdien verzamel ik er wat handige accessoires bij... Zo kwam ik terecht bij Braadbaas. Vandaag ontving ik alweer mijn tweede bestelling uit Maassluis, met een nauwkeurige weegschaal en deegkratten om de pizzabollen in te laten rijzen. Net zoals de eerste keer was alles zorgvuldig verpakt en vergezeld van een handgeschreven kaartje van de eigenaars, heel attent! Ook het bijgevoegde magazine Leesvoer kwam goed van pas, want daaruit heb ik dit weekend nog een lekker recept bereid in de oven. Al met al heel tevreden met mijn keuze voor Braadbaas. In mijn optiek hebben deze marketingmannen een mooi verzorgd concept neergezet!

• Wat kan beter? N.v.t.

Fantastische persoonlijke service en mooie aanbieding

We wilden graag een nieuwe pannenset. We kregen een mooi advies en een fantastische aanbieding. Dat was makkelijk beslissen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Toen de bestelling niet in een keer geleverd kon worden, was de communicatie daarover heel helder.

Prima levering. Dik tevreden.

Super!!

Hele snelle levering, keurig verpakt en goed geïnformeerd over alles. Echt een aanbeveling om hier wat te bestellen. Dit was onze eerste maar zeker niet de laatste bestelling. Wat een mooie webshop ook.

snel en voordelig

Snelle levering van de bestelde pan. En voor een aantrekkelijke prijs! Wat wil je nog meer?

Perfect en snel

• Wat kan beter? Selectie van PostNL punt eerder in het betaalproces

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.