Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Eenvoudig bestellen

Duidelijke site eenvoudig te bestellen werd de zelfde dag aangeboden bij post.nl jammer dat post.nl er een zooitje van maakt heeft uiteindelijk 3 dagen geduurd voordat de bestelling geleverd werd erg jammer

• Wat kan beter? andere pakketbezorger kiezen

Ben in Maassluis in de winkel geweest gezellige winkel, veel keuze in allerlei kook accessoires. Vriendelijk geholpen. Buiten stond er iemand mini burgers te bakken. Ik heb later via de webshop besteld, ook daar is alles overzichtelijk. Je word op de hoogte gehouden van je bestelling.

Hele fijne website

Fijne website, producten goed in beeld en de beschrijving klopt! Super snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden door braadbaas.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede communicatie, goed verpakt en snelle levering. Tevreden klant, top.

• Wat kan beter? N.v.t.

Pannen gekocht van demeyere proline. Dit is echt geweldig materiaal. Doet precies wat het beloofd, het bakt en braad als een tierelier

Super goed

Zeer klantvriendelijke website. Makkelijk te bestellen en supersnelle levering. Ik ben dik tevreden .. erg leuk om een persoonlijk briefje in het pakket te vinden.

Topbedrijf

Snel, goed, betrouwbaar

Het product voldoet aan de beschrijving en onze verwachtingen en werd erg snel geleverd!

Snel geleverd en bakt mooi en vlug.

Snelle levering. Warmt vlug op en bakt mooi. Goed schoon te maken.

snelle persoonlijke levering,

Ik had een slagroomspuit besteld en deze werd zeer snel geleverd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling . Het apparaat heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Leuk kaartje erbij met een persoonlijke boodschap.

• Wat kan beter? N.v.t.

we hebben weer een hele mooie elektrische pepermolen

snel besteld, geleverd, perfect!!

• Wat kan beter? niks kan beter

Coolblue onder de keuken gear

Kwaliteit, leuke klantreis, handgeschreven kaartje

Mooie complete ser

Werkt prima op beide diverse standen

Goede prijs, snelle levering

Leuke tassen gekocht voor een goede prijs. Bezorging was snel met een leuk persoonlijk kaartje.

TOP

Mooi product, snelle bevestiging en voortgang door post.nl

• Wat kan beter? De bezorging was een fiasco, keukenraam naast voordeur, bezorger had geen zin, bericht dat ik pakket moest ophalen

Er was een probleem met mijn levering, maar na telefonisch contact te hebben gehad allemaal goed geregeld! Super tevreden over mijn product!

Geweldig !!!

Mooie artikelen tegen een goede prijs. Supersnel geleverd en ik ontvang leuke berichten na de bestellingen.

snel en goed geregeld

werd gebeld omdat het op een ander adres was geleverd. TOP gedaan en snel opgelost

Fijne shop!

Goede levering en duidelijke communicatie. Pannen zijn ook fijn maar dat wist ik al ;)

Mooie aanbieding

Prachtige pannen, snelle verzorging.

Super pannenset, energiezuinig.

• Wat kan beter? N.v.t.

Netjes verpakt, prima prijs.

Tja, zoals bovenstaand dus. Gewoon prima.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede prijs, inpak service een grap

Vanuit Oostenrijk Pizza oven met schep bestelt voor een trouwerij, en omdat op de product pagina voor 1euro inpak service geselecteerd kon worden, het laten inpakken omdat ik deze direkt bij het trouwpaar in Nederland bezorgd zou worden. Hele maal top dacht ik! Echter..... de pakketen bleken te groot om in te pakken, zelfs de pizza schep van +-50x40 cm!? Direkt een mail gestuurd, waarop snel een telefonische reactie kwam. Er werd begrip getoond, en aangegeven te kijken wat mogelijk was, echter geen garantie. (Een rol tape erom heen wikkelen was beter als niets geweest). Een dag later werd het pakket in de originele, onverpakte verpakking bij het trouwpaar bezorgd. Daar stond het dan, een bruine doos te waarde van 360euro... het te grote cadeau zonder verassing effect :'( -Prijs is goed. (Zoals bij de oranje bouwmarkt) -Pizza oven en schep moet nog getest worden. -Inpak service, schijnbaar alleen bij kleine producten mogelijk. (Misschien alleen bij de producten waarbij het mogelijk is, dit als optie aanbieden ;)

• Wat kan beter? Service

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.