Geweldige aankoop

Goedemorgen ik had even moeten zoeken, maar uiteindelijk, m'n nieuwe Braadpan gevonden bij Braadbaas. Vroeger had ik zo'n zelfde pan. Maar omdat ik destijds op gas kookte en overging op inductie kookplaat, Had ik nooit meer de moeite genomen om Nog is op zoek te gaan. En Warempel, ik werd geattendeerd op de Braadbaas, en weer een Braadpan besteld, ik heb Nu de pan voor de eerste keer gebruikt. En weer 200 % tevreden. Voor mij Evt. Volgende aankoop kom ik zeker bij Braadbaas terug. M.v.g. Harrie Van Limpt

Top geregeld

Ik had met spoed een cadeau nodig. was bang dat ik het niet op tijd zou kunnen regelen, Prima geregeld.

Fantastische braadpan

Na 30 jaar sprong emaille van le creuset braadpan. Dan toch maar weer een nieuwe le creuset. Beter is er niet, volgens mij. En snel geleverd door Braadhaas met een leuke persoonlijke boodschap.

Super snel en persoonlijk

Hele goede service! Was binnen een dag binnen, netjes ingepakt en met een persoonlijke noot. De jarige was heel blij met zijn mes en wij met de rasp!

Mooi product, mooi ingepakt, goede marketing/service

Ik ben fan!

Ontzettend goede service

Ik ben helemaal tevreden over Braadbaas. bestellen is makkelijk, service is goed en levering is snel. Het was een cadeautje dus fijn dat het ingepakt kon worden zodat het rechtstreeks naar de jarige gestuurd kon worden!

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede prijs en snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de status. Wat het af maakt is het handgeschreven bedankje voor de bestelling en de korting op de volgende aankoop.

• Wat kan beter? ?

Zo hoort het!

Mooie producten en een goede service! Bij ontvangst zelfs een persoonlijk kaartje en een krantje. Je ontvangt niet alleen het product, maar maken er een beleving van, super!

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima bedrijf, keurig verpakt en snelle levering.

Prima bedrijf met een overzichtelijke site.

• Wat kan beter? N.v.t.

Gewoon goed, zoals het hoort.

Mijn ervaring is prima.

• Wat kan beter? Iets minder verpakking, de originele doos van Le Creuset is toch voldoende?

Prachtige spullen en goede service

Prima service en zeer snelle levering

Top bedrijf

Snel correct kan niet beter

Goeie branding

De naam en branding van de producten zijn top. Hou je een leuke ervaring aan over.

Geweldige Braadmannen

Vorige week mijn nieuwe vispan gekocht. Dit weekend uitgeprobeerd! Deze "greenpan" werkt fantastisch, de hitte wordt op de inductieplaat heel goed, bijna net als een gietijzeren, verdeeld waardoor het visje [ in dit geval een scholletje] heel gelijkmatig bruin werd. EN heel lekker! Oh ja, woensdagmiddag besteld, donderdagmorgen binnen, wat kun je nog meer wensen.....

• Wat kan beter? Niks!

Product nergens goedkoper. Gratis verzending. Supersnelle levering en een persoonlijke boodschap van de verkoper.

• Wat kan beter? N.v.t.

Prachtige producten, eerlijk gepresenteerd!

De prachtige pannen van Skottsberg doen precie was ze moeten doen op onze nieuwe inductieplaat!

Snelle levering super pannen

De hapjes en koekenpan 28cm zijn mooi goed en van een super kwaliteit Dat wil ik graag laten weten, een aanrader deze Bazen

Goede webshop, met uitgebreid assortiment

Ik heb de Horl2 gekocht bij Braadbaas. Deze werd snel geleverd, zodat ik er direct mee aan het werk kon. Een winkel om vaker iets te kopen. Het assortiment is erg groot met heel veel goede merken.

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn aankoop.

makelijke site, levering volgens afspraak, goede prijs.

super

Ik zocht een messenset van Forged. deze was op voorraad en met korting. Snel verstuurd en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top gewoon.

• Wat kan beter? N.v.t.

Fantastisch product met een persoonlijke boodschap erbij

Zeer duidelijke website met heel veel informatie waardoor je de juiste keuze kan maken. Bij ontvangst van het product zat er een kaart bij met een persoonlijke boodschap. Dit is een klein gebaar maar geeft je wel een goed gevoel

ERG GOED

Snel en goed tegen een goede prijs

Super goed

De service en de communicatie rondom de koop van een koekenpan was super goed. Het product was helaas niet op voorraad maar er werd duidelijke gecommuniceerd en daarna netje geleverd in een goede degelijke verpakking. Jeroen super.

Demeyere alu pro 5 ceraforce wokpan 30 cm

De wokpan is snel geleverd, voorzien van een persoonlijk kaartje. Snelle reactie en oplossing bij een vraag. Goed bezig Braadbaasmannen!

Prima transactie

Goede kwaliteit, netjes verpakt - prima!

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.