Goed product en snelle bezorging

De aangekochte gietijzeren koekenpannen zijn van goede kwaliteit en blijken een goede keuze te zijn geweest. De bezorging was snel en er werd duidelijk gecommuniceerd over de stand van zaken.

• Wat kan beter? Niks

Goede webshop en de spullen waren snel geleverd

Tevreden over de webshop. Alles was snel en goed geregeld.

• Wat kan beter? Kleinere verpakking

Fijne website, goede en prettige hulp via app funcie. Snelle levering

• Wat kan beter? N.v.t.

Ever, ree en haas allemaal snel in de Braadbaas.

Snel, betaalbaar en degelijk.

• Wat kan beter? ?

Snel geleverd met een persoonlijke noot.

• Wat kan beter? Kleinere doos voor de verzending

Super snelle levering met een leuk persoonlijk bericht.

Super snelle levering, persoonlijk bericht. Nette prijzen en mooie producten.

Horl 2 is een mooie en gemakkelijke keukenhulp

• Wat kan beter? Geen opmerking

mooi product en snelle levering

goede website, mooie producten, snelle levering

• Wat kan beter? N.v.t.

Goed werkende site en snelle levering.

Een bestelling geplaatst in de overzichtelijke webshop en tijdig geleverd gekregen. Pakketje was goed verpakt en leuk al dat er een persoonlijke boodschap bij zat! Aanrader!

• Wat kan beter? N.v.t.

Duidelijke website, status bestelling en verzending erg accuraat. Keurige cadeauverpakking.

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooi verpakte messen en snel bezorgd.

Binnen een paar dagen waren de messen bezorgd met een persoonlijke kaartje. Super leuk!

• Wat kan beter? N.v.t.

Prachtig product is snel geleverd en een super cadeau dank voor de service

• Wat kan beter? N.v.t.

Blij met mijn nieuwe wok

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe Wok kwam ik bij braadbaas uit. Omdat de pan zo’n 25% goedkoper was had ik mijn twijfels over de betrouwbaarheid van de site. Na het checken van de reviews heb ik direct besteld. Pan was snel bezorgd, inclusief een persoonlijk briefje, leuk! Eerste maaltijd smaakte lekker;)

• Wat kan beter? N.v.t.

Dinsdag besteld donderdag in huis. Volgens afspraak en een leuke persoonlijke noot in het pakket!

Goeie kwaliteit en snel

Als cadeau voor mijn vriend een mes gekocht, hij was er erg tevreden en blij mee! Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.

• Wat kan beter? Doos die meer overeenkomt in groten met inhoud

Fijne webshop, en goede service.

Braadbaas, kan ik zeker aanraden, mooie artikelen en prijs is ook prima. Heel fijne service, keurige levering. Echt een bedrijf met hart waar ze mee bezig zijn en service hoog in het vaandel hebben staan. Met korting voor de volgende bestelling, ik kom zeker hier terug. Veel shop plezier. Bedankt Braadbaas. Tjeerd

Nieuwe ervaring van shoppen

Duidelijkheid op de webshop en geen onzin verhaaltjes. De persoonlijke touch met een handgeschreven kaart tot de gevatte en grappige one liners maken het helemaal compleet voor mij! Ik steun liever de kleine ondernemer die ze best probeert te doen voor zijn klanten.

Goede service!

Goede duidelijke communicatie en een probleempje met de eerste levering binnen een dag en zonder gedoe opgelost. Heb je keukengerei nodig? Bij Braadbaas bestellen!

• Wat kan beter? N.v.t.

Fijne communicatie en razendsnelle levering!

Heel positieve ervaring met Braadbaas, en de pan, die ik zelf al 30 jaar heb en voorheen van mijn moeder was, is geweldig.

• Wat kan beter? niets

Na enig oponthoud (buiten hun schuld) mijn bestelling toch nog snel ontvangen. Al mijn keukenmessen zijn dankzij de Horl2 weer als nieuw.

Snelle levering, fantastisch product

Fantastische Demeyere wok. Snel geleverd en mooi ingepakt ontvangen inclusief aardig kaartje.

gewoon goed

voor 24 uur besteld zou volgende dag geleverd worden maar werd een dag later

• Wat kan beter? levertijd

Maandagavond laat besteld; woensdag ochtend in huis. Dat maak je niet vaak meer mee.

Snelle en soepele bestelling en levering

Alleen maar positief

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.